Keresés

Moziajánló

2013. október 25., péntek 2:18
Nekem! :D

Én pedig legalább annyira élveztem a filmet mint Niwrok! :)
0
2013. október 25., péntek 0:49
Én meg azt mondom: én élveztem, a velem levő társaság élvezte. Minden másra ott a "Mastercard":).
0
2013. október 24., csütörtök 23:00
Aha!! Online bolton az Indexet érted... Értem.

Magam is hasonlóan gondolom, csak Niwrokot cinkelem kicsit. :)
0
2013. október 24., csütörtök 22:56
Nem nagyon emlékszem, hogy Index-írással valaha is egyetértettem volna, Niwrokkal legalább animációban mindig egyezünk. :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 22:53
Hegy egy online-, és inkább Niwrok kritikája közül kell választani, akkor TM szerint Niwrok kritikája felé billen a mérleg nyelve. :)
0
2013. október 24., csütörtök 22:49
Ezt most nem értem. :o
0
2013. október 24., csütörtök 22:27
"Emlékezz, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!"
0
2013. október 24., csütörtök 22:24
Ha az az online bolt van a másik serpenyőben, akkor ezerszer inkább Niwroknak! :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 21:44
Csigapörkölt nitroszószban... :P

http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/10/24/csigaporkolt_nitroszoszban/

Kinek higgyek? Kinek higgyek??? :))))))
0
2013. október 24., csütörtök 16:49
Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet erre a remek beszámolóra, már csak Warrenék miatt is! A Fűrészes egyezést olyan jól tolták a nézők arcába, hogy még én sem tudtam nem felismerni az ikonikus nyalókás-pörgettyűs izét. :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 16:43
Nálam ez sosem volt szempont, ha manökeneket akarok nézni, arra van más forrásom is. De értelek, megvan az a filmnéző réteg, akinek csak a "cicababa" külsejű főhősnő a jó főhősnő. Nekem azokkal inkább van bajom, főleg hogy az esetek nagyobb részében üresfejű karaktereket osztanak rájuk. :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 16:38
Öt éve. Akkor sem volt már éppen mai csirke:).
0
2013. október 24., csütörtök 16:36
Dehogynem! A rendezője miatt is. De az már mikor volt? :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 16:29
Ott a Vakság, az nem jó:)?
0
2013. október 24., csütörtök 16:20
Vagy úgy! Ezt nem tudtam, köszi! :)
Inkább valami "komolyabb" szerepre gondoltam vele kapcsolatban, de figyelembe véve az ötvenes hollywoodi színésznők mostoha sorsát, ebben a helyzetben ezt is meg kell becsülni.
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 16:16
Az új, a héten bemutatásra kerülő változatban Julianne Moore játsza Carrie anyját.
0
2013. október 24., csütörtök 16:13
?
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 15:29
Talán a Carrie-ben.
0
2013. október 24., csütörtök 14:53
Olyan értelemben volt üde, hogy a stáblistából (cameókkal együtt) leginkább őt tekintem színésznek. Kár, hogy "ezt" kellett eljátszania "ebben", de ő még így is nagyon szép és jó. Szívesen látnám őt főszerepben egy hozzá méltó filmben.
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 14:02
Don Jon

Tegnap ünnepeltük a barátnőmmel a negyedik évfordulónkat, és felvezetvén a napot elmentünk megnézni ezt a filmet, ugyanis mindkettőnket érdekelt. Én személy szerint nem azt kaptam, amire számítottam, de így se csalódtam.
Jospeh Gordon-Levitt első rendezése (már ha mozifilmről beszélünk), szerintem igenis megállja a helyét. Rendezőnk jól hozza azt a tipikus, "jersey shore"-os faszkalapot, aki meg van rekedve valahol két világ között. A családjával, illetve a templomban töltött részek kurva jó humorforrást szolgáltattak, de többi része a filmnek meg inkább dráma, bár nem a megszokott fajtából.
Vannak benne nagy igazságok, meg persze túlzások is, mégis, egyben van az egész, és talán jót is tesz 1-2 embernek, ha megnézni.
Scarlett Johansson karaktere egy elbaszott, idegesítő picsa, igazából tipikusan azt a nőt jeleníti meg, akit én a leginkább gyűlölök, felszínes, ostoba, beképzelt, ráadásul semmit sem hajlandó tenni a másikért. Azt sajnáltam, hogy Jon nem oltotta le végül, mert igazán megérdemelte volna, de hát sebaj.
Amúgy kicsit visszás érzéseket hagyott maga után a film, a szexualitás problémája megoldódni látszott a főkarakternek, viszont számomra nem ilyen a tipikus happy end. Persze nem is baj, ha mindig kötelezően ezt hozzák a filmek, itt számomra mégis hiányzott valami.

Julianne Moore karaktere is legalább annyira visszás és kicsit kezelhetetlen, mint maga a film, én nem mondanám, hogy üde színfoltja volt a filmnek, de hát ő is kellett bele, na.

Egyszeri megtekintést bőven megért, de többször valszeg én sem fogom elővenni.
6/10
0
2013. október 24., csütörtök 1:02
Nocsak? Ilyen jó lett nálad? Ez azért bíztató. :)
most posts by TM
0
2013. október 24., csütörtök 0:51
Turbó

A kis nitrócsiga sztorija már az első előzetesek óta előkelő helyen volt a várólistámon (úgy is mondhatnám, hogy "felcsigázott":)), és örültem neki, hogy Turbó rászolgált erre a bizalomra. Ráadásul valószínűleg nem csak az enyémre, mert oké ünnepnap volt meg kellemesen tavaszi idő, de a helyi moziban olyat, hogy egy filmet csak fél órás késéssel tudnak elkezdeni, mert addigra fogy el a sor a jegypénztár elől, szóval olyat évek óta nem láttam (főleg úgy, hogy a Turbó már egy hete megy, napi két előadással).

Szeretném hinni, hogy ebben annak is szerepe van, hogy megint egy igazi gyerekfilmről van szó, jópofa figurákkal, kellemesen közhelyes tanulságokkal, ami nem attól lesz "családi", hogy idióta popkult kiszólások vannak benne (azok készítői szerint ún. "poénok"), hanem attól, hogy úgy vettem észre, a nézőtér minden tagja egyöntetűen élvezte (a mi társaságunkban is 5-35 éves korig elég széles volt a paletta). Még a kicsit butácskának hangzó sztori mellett is, amely szerint egy fiatal kerti csiga megszállottja a sebességnek, rajongója az Indy500-nak és egy szerencsés véletlen meg pár újdonsült barát segítségével végül el is indulhat rajta.

Na jó, de mintha nem láttunk volna már birkákat terelő malacot, mesterszakács patkányt meg mondjuk lovaggá avanzsált kisegeret a "sem az álom nem lehet túl nagy, sem az álmodó túl kicsi"-elv jegyében :)...

9/10
0
2013. október 23., szerda 23:48
Amúgy pedig talán Tornatore az egyetlen olyan rendező, akitől eddig MINDEN film tetszett, amit láttam! (Majdnem minden filmjét sikerült már megnéznem!)
Még tán Nolan sorolható ide, bár tőle az Álmatlanság nálam csak egy erős közepest érdemel!
0
2013. október 23., szerda 23:45
Az ismeretlen - ezt a filmet nagyon szeretem, szóval nézd meg, hogy tudjunk róla eszmét cserélni! Kevesen ismerik, a környezetemben, akik filmrajongók, ők sem látták még.
0
2013. október 23., szerda 23:36
Hihetetlen, de ide is jön a film 3D-ben.
http://www.berettyomozi.hu/film/gravitacio-3d
Igyekszem sofőrt keríteni.
0