Keresés

Moziajánló

2013. szeptember 27., péntek 22:50
A Bukás paródia kibaszott szánalmasra sikeredett szerintem, ahogy a film terén is sokkal-sokkal nagyobbak voltak az elvárásaim, mint amit nyújtott. 1-2 morbid poén, de ennyi, pedig annyi minden kiaknázandó volt az alapötletben. Sajnálom nagyon. Azért a második részt még meg fogom lesni.
0
2013. szeptember 27., péntek 21:40
Nem hát! :-)
0
2013. szeptember 27., péntek 0:29
Így van, nálam is nagyon jól működött ez a Sinister. Érdekes, hogy amúgy meg tényleg csak rosszat olvasok róla azóta is... szóval lehet, mégsem csak én vagyok fordítva bekötve! :)
0
2013. szeptember 27., péntek 0:09
Remek kis horror, jöhetne kifelé dvd-n, az Insidious-szal meg a The Possessionnel főiskolában, "meghullámlovagolva" a The Conjuring farvizét. Hajrá!!!
0
2013. szeptember 26., csütörtök 19:58
Bocsi nem írtam végig:

Én egy 4/10-re értékelem de csak a látvány miatt.
0
2013. szeptember 26., csütörtök 19:56
Látom október 10-én adják a mozik a finnek eddigi legdrágább filmjét az Iron Sky-t.

1945-ben egy űrhajó indul útra a Holdra, hogy náci tudósokból és katonákból egy titkos bázist építsenek a Hold sötétebbik oldalán. Sikerül is a földiek elől titokban tartaniuk nagyszabású terveiket és tetteiket egészen 2018-ig, amikor is úgy gondolják, eléggé erősek már ahhoz, hogy visszatérjenek.
http://www.youtube.com/watch?v=XzKJ0u-z2Rk

Valamikor régebben adtam egy esélyt neki itthon,mivel fent volt felirattal már mindenhol.
Aztán utánaolvastam a filmnek és a legtöbb vélemény tömören ezt tartalmazta:

"Ekkora szart már régen láttam az tuti, de a látványvilág az ott volt!"

A történet akkora blődség,hogy egyből pozitívan indult a film nálam.
A látvány bitang jó,a végén ámulatbaejtően szép űrcsatával de addig döcögős az út és egyáltalán nem vicces.Pedig még a Bukást is parodizálják egy jelenet erejéig.
Van egy-két poén,főleg a végén de az kevés.
0
2013. szeptember 26., csütörtök 17:51
Nem kellett, de elolvastam. Dettó ugyanez a véleményem :)
0
2013. szeptember 26., csütörtök 9:30
Most nekem is el kellett olvasnom, hogy mivel. :)
0
2013. szeptember 25., szerda 3:54
Bármennyire is tele van a net ezen írás ellenkezőjével, én egyetértek! :)
0
2013. szeptember 25., szerda 0:04
:)
Úgy értettem, mostanában nincs kedvem a drámákhoz, Forma-1-et sosem néztem, ezért nem is vagyok képben.
0
2013. szeptember 25., szerda 0:04
:)
Úgy értettem, mostanában nincs kedvem a drámákhoz, Forma-1-et sosem néztem, ezért nem is vagyok képben.
0
2013. szeptember 25., szerda 0:00
Mostanában már engem sem hat meg a Forma-1, ahhoz meg túl fiatal vagyok (Istenem, még vannak dolgok, amiknek kapcsán ezt le tudom írni:)!), hogy bármilyen emlékem legyen Hunt és Lauda párbajáról. Nekem a Forma-1 az a nyolcvanas évek közepe-vége, kilencvenes évek eleje volt, és azt a hangulatot, sőt, egy annál még stílusosabbat, izgalmasabbat, veszélyesebbet idézett meg ez a film.

Személy szerint nekem meg azt, hogy milyen volt ezeket rongyosra olvasni:
http://issuu.com/wmitty/docs/a_forma_1_forg_sz_npada KÜLSŐ LINK
0
2013. szeptember 24., kedd 23:51
LIKE! :)
0
2013. szeptember 24., kedd 23:41
Annyi jót irkálnak már róla, lehet, meg kéne nézni. Annak ellenére, hogy nem vonz sem a Forma-1, sem a drámák, mostanában.
0
2013. szeptember 24., kedd 23:18
Rush - Hajsza a győzelemért

10/10

Nincs nagyon mit hozzátennem, majdnem tökéletes.
0
2013. szeptember 21., szombat 23:03
Egy picit durvább lesz, mint az első rész volt... :-D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F07GK4iSaeM
0
2013. szeptember 21., szombat 21:55
Sajnos az sincs ingyen...
0
2013. szeptember 21., szombat 21:33
Igazad van, otthon ingyen is elmehetsz. :)
0
2013. szeptember 21., szombat 20:56
Igen de itt még nem adják. Debrecenbe meg csak 5ezer, hogy elmenjek.
0
2013. szeptember 21., szombat 20:16
Valóban :O
A Gravitációnak kifejezetten jt fog tenni a felirat, mivel Szabó Sípost egyszerűen képtelenség pótolni Clooney szinkronjaként :S
0
2013. szeptember 21., szombat 20:04
A Gravitáció megtarthatja ezt a címet, hisz a Through the Never eredeti nyelven, felirat nélkül pörög majd az IMAX-teremben.
0
2013. szeptember 21., szombat 18:19
Moziban megtalálod.. ;-)
0
2013. szeptember 21., szombat 18:10
Az komoly, hogy egy online oldalon sem találom.
0
2013. szeptember 21., szombat 17:37
The World s End

Öt jóbarát egykor a fejébe vette, hogy az iskola végeztével bejárják a kisvárosuk összes kocsmáját és mindenhol isznak egyet. Akkor ez nem sikerült, de most 25 évvel később ismét összejönnek, hogy végrehajtsák a nagy tettet. Ez az alapszituáció és a sziporkázó párbeszédek már önmagukban eladták volna a filmet, de miután a 35.percben elkezdődik a tényleges bonyodalom (ami a kitűzött célon, vagyis a féktelen kocsmázáson lényegében semmit nem változtat), onnantól egy teljesen eszement és fergeteges szórakozásba megy át az egész. Az Edgar Wright - Simon Pegg - Nick Frost hármas ezúttal is odatette magát. Zseniális angol humor, szarkasztikus párbeszédek, fantasztikusan koreografált kocsmai verekedések (némi trancsírozással kiegészítve), végén pedig egy kegyetlen nagy beintés az egész univerzumnak XDDD amire az epilógus csak hab a tortán :DDD
És a kerítés-átugrás most sem hiányozhatott :D

9/10

Megtekintése szigorúan Kötelező!!!
Van akkora oltás, mint a Shaun vagy a Fuzz
0
2013. szeptember 21., szombat 17:23
Az első IMAX-ben felirattal bemutatott film cím magyarországi birtokosa végül Antal Nimród rendezése, a Metallica film lett.
0