Keresés

Moziajánló

2018. április 3., kedd 3:34
Bámulatos, hogy Spielbergben ennyi vitalitás van hetven év felett! Ennyire filmfittnek eddig csak Scorsese-t éreztem, amikor A Wall Street farkasát láttam. Hihetetlennek tűnt, hogy ugyanazt az erőt tolta, minthuszon-harminc évvel korábban a Nagymenőkben vagy a Dühöngő bikában. Utóbbiaknak A Wall Street farkasa méltó társa, ugyanolyan csúcs!
A Ready Player One kapcsán pedig a mostanában készített filmjei alapján öregurasnak látszó Spielberg rázta meg magát és mutatta meg, hogy még mindig Ő Hollywood egyik legnagyobb fenegyereke és tett le olyan produktumot az asztalra, amilyet tőle is csak a 80-as 90-es években kaptunk. S ezt nem a filmbeli retró mondatja, tényleg remekbe szabott, lélegzetelállító mozi született!

Mondhat bárki bármit, jók az öregek a háznál!!! :)
most posts by TM
0
2018. április 3., kedd 0:53
Nem néztem utána mennyi a játékidő. Saccra írtam. :)
Már olvastam is, hasonlóakat gondolok én is.
0
2018. április 1., vasárnap 23:38
:) Fél órát késtél???

Amúgy egyetértek, talán holnap olvashatod is - nekem elsőre iszonyat tömény volt, de jó. Nagyon jó.
0
2018. április 1., vasárnap 23:12
Ready Player One
Ez nagyon jól esett. 2 órányi laza gyermekkor. Néha fordulatos, kimagasló látvánnyal, remek zenével.
Párszor még biztosan repetázok.
0
2018. március 31., szombat 19:10
Ready Player One: Steven Spielberg újra csúcsformában!
0
2018. március 31., szombat 0:18
READY PLAYER ONE

CSÚCS!!! :)
most posts by TM
0
2018. március 30., péntek 14:04
Ennyi maradt a gyerekkorunkból? - READY PLAYER ONE kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2018/03/30/moziajanlo_ready_player_one
0
2018. március 7., szerda 14:12
Tényleg, álladóan tele volt Rózsaszín párducokkal. :)
0
2018. március 7., szerda 12:44
Volt egyszer valami Kék Osztriga is, nem :) ?
0
2018. március 7., szerda 11:34
Nekem Szürke Gandalf jött be legjobban.
0
2018. március 7., szerda 11:02
Egyébként, ha már a színes állatokról van szó a Fekete Párduc jobban tetszett, de még talán a Zöld Darázs is. De a Vörös teknős volt a legjobb.
0
2018. március 6., kedd 9:10
Bámulatos A fekete párduc bevételi listán történő ruganyossága. Odahaza 17 nap alatt túljutott a fél milliárdon,  s ha ilyen tempóban halad sikeresebb lesz Az utolsó Jediknél illetve az eddigi legpénztermékenyebb Bosszúállóknál is. De meg is érdemli, másodszor nézve is remek élmény volt.
most posts by TM
0
2018. március 5., hétfő 20:25
Szerdán talán sikerül eljutnom rá. Jennifert idáig mindenben szerettem.
most posts by TM
0
2018. március 5., hétfő 19:59
Nekem egyébként tetszett. Úgy-ahogy.
0
2018. március 5., hétfő 19:41
Én hangosan kiröhögtem. A szemöldöküket azok vonták fel, akiket ez zavart a műélvezetben :) .
0
2018. március 5., hétfő 19:26
A floppyknál én is felvontam a szemöldököm. :)
0
2018. március 5., hétfő 19:03
Vörös veréb

Olyan az egész, mintha olyan forgatókönyvből készült volna, ami negyven éve beesett egy asztal mögé, és most porolták le. Erotikusos-kémesnek még nagy ásítások kíséretében elmenne, főleg hogy a magyarországi forgatás miatt kellemesen ismerős dolgokkal lehet találkozni a kellemetlenül hosszú játékidő során. Viszont megvan az az alapvető hibája, hogy teljesen értelmetlenül keveredik a filmben múlt és jelen, nem csak a cselekményszálakra vagy tárgyakra gondolva itt, hanem a legbutább közhelyekre és előítéletekre is. Amikor az egyik szereplő "diszk" címszó alatt elővette a 3,5-es floppykat 2017-ben, az már fényévekkel túl volt bármilyen szocreál nosztalgián.

Az esetleges folytatások jegybevételeinek növeléséhez a stábnak másik verebet kell keresnie helyettem.

4/10
0
2018. március 1., csütörtök 1:02
Remélem, hogy tetszeni fog! :)
most posts by TM
0
2018. március 1., csütörtök 0:54
Ez marha jól hangzik, nekem nagyon hiányoznak azok a 90-es években készített vígjátékok amikre hivatkozol és már a Bazi nagy görög lagzi 2-nél is kiderült hogy ebben egyetértünk, úgyhogy hiszek neked most is ;)
0
2018. február 28., szerda 23:37
Jól sikerült NAGY film! :)
most posts by TM
0
2018. február 28., szerda 14:27
Vele se rossz, viszont Czvetkó Sándor szerintem egyáltalán nem illik hozzá...
0
2018. február 28., szerda 14:21
Még Csankó Zoltánnal is jó szokott lenni.
0
2018. február 28., szerda 14:12
Tényleg nagyon jól sikerült kis film, és a szinkron is remek lett.

Örültem, hogy Jason Bateman magyar hangja újra Gyabronka József lett, szerintem ő a legjobb ennek a színésznek.
0
2018. február 28., szerda 13:06
ÉJSZAKAI JÁTÉK

-ra egyáltalán nem vágytam, de már csak ez volt olyan a kínálatban, amit még nem láttam. Az elvárásnélküliség végül annyira kifizetődő volt, hogy az év vígjátéka címre is vastagon esélyes fergeteget láthattam!

A "Játsz/Ma" nyomdokán létrejött "Az ember, aki túl kevesett tudott" sejlik fel elsőre, de mégsem annak az alapötlet-kibontásnak a szolgai, ötlettelen remake-jét láthatjuk, mivel itt sokszereplős a gyanútlanul valóságba csöppenés. Ebből kifolyólag minden egyes karakter egyfajta jutalomjáték az íróknak, mindenkit máshogyan, más tulajdonságokkal felruházva ábrázolhattak ebben az abszurd helyzetben, megsokszorozva ezzel a humorforrást. A vizuális gegek mellett verbálisan is szórják a poénokat, rengeteg a helyzetkomikum és olykor tényleg hihetetlen képsorok peregnek. A legjobb talán az, amikor egy maffia kastélyába keverednek el, ahol a Tágra zárt szemek és a Harcosok klubja keverékeként bizarr  élet-halál viadalokra fogadó gazdagok serege között kell megszerezni egy Fabergé-tojást, majd azzal kimenekülni az épületből. A hattagú társaság hat különböző irányban, emeleten, lépcsőn rohan hatfelé a biztonsági emberek elől, s oda-vissza-fel-le passzolgatják egymás között az értékes műtárgyat, aminek a mozgását persze testközelből mutatja a vele mozgó kamera és az egész így együtt még egy Super Bowl-döntőnél is izgalmasabb. :)
Nagyon jól eltalált arányokkal dolgozik a film, egyáltalán nem az altestiség és egyéb hasonlók dominálnak, azaz a mai trendhez viszonyítva emiatt nevezhető "régi vágású" komédiának is, mondjuk olyannak, amilyeneket a 90-es években láthattunk. Még egy nappal később is fejemben visszhangzanak a térdcsapkodós röhögést kiváltó dumák, erősen gondolkodom azon, hogy moziban kéne duplázni belőle.
Tehát ajánlott, méghozzá mindenkinek! :)
most posts by TM
0
2018. február 21., szerda 22:04
No, kiörültem magam, jólesett. Köszu Mindenkinek, Blu Ray Fan, PEACE! :)
most posts by TM
0