Keresés

Moziajánló

2017. november 17., péntek 13:35
De legalább nekünk itt vagy te aki megmondja mi igényes :D
0
2017. november 17., péntek 11:20
Szép dolog is a mozi, valóban. A fogyasztói társadalom és az azzal járó igénytelenség már nem annyira...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. november 17., péntek 9:09
Ebből is látszik,hogy mennyire szép dolog a mozi. Mert én az általad leírtakból Gal Gadot kivételével semmivel sem értek egyet. Pont az ellenkezője, remekül szórakoztam. Ízlések és pofonok persze.
0
2017. november 17., péntek 8:14
Én is leteszteltem tegnap Az Igazság Ligáját. Bár ne tettem volna! Tény, hogy nem tartozom a szuperhősös filmek legnagyobb rajongói közé, mert egyszerűen már beteltem velük, de ez volt talán az összes között a leggyengébb. Lehet, hogy az a baj, hogy az eddigi DC filmek inkább a komolyságukról voltak ismertek, és az nekem jobban bejött, mint a Marvel gimis humorral, kétpercenkénti poénos beszólásokkal tarkított filmjei. (Kivéve A galaxis őrzőit, mert az inkább vígjáték, mint szuperhős-mozi) Itt viszont abszolút érződött, hogy erőlködve próbálják más irányba vinni a filmet, mint elődeit, ezért aztán kínosan gyenge, erőltetett párbeszédek/poénok születtek, és az eddigiek fényében rendkívül karakteridegen figurák. Affleck, amilyen jó Batman volt az előző filmben, itt csak ténfergett jobbra-balra; azzal, hogy a düh kiveszett a figurájából, és kínos, humorosnak szánt szövegeket adtak a szájába, szegény színész látványosan nem tudott mit kezdeni. Superman dettó. Ez a karakter eddig még csak nem is hasonlított erre a figurára, aki Az Igazság Ligájában szerepelt. A történet pedig szót sem érdemel: jellegtelen figurák egymást - és az ellent - püfölik, miközben - ezredszerre - próbálják megmenteni a világot. Nulla újdonság, zéró karakterfejlődés, unalom a köbön.

A filmet számomra egyedül Wonder Woman mentette valamelyest, pontosabban az őt alakító Gal Gadot, mert egyszerűen öröm őt nézni a vásznon a férfiszemnek :)
0
2017. november 17., péntek 1:38
Flash és Cyborg jelenleg 2020-as premierdátummal áll az IMDB-n. Remélem, hogy nem kell addig várni, bár az a tempó sem jó, ha évente két-három hiróval bombáznak a moziban.
most posts by TM
0
2017. november 17., péntek 0:42
Szerintem is! Ahogyan itt jó Ezra Miller. Akinek a kritikák azt vetik a szemére, hogy uncsi, mert Higanyszált "utánozza". Nos, ehhez az épületes véleményhez annyit, hogy Flash 1940 óta "futkos", míg Quicksilver "csak" 1964 óta. Ugyanaz a felkészült okoskodás, mint a John Carter filmnél, hogy mi mindent loptak abba bele a készítők, míg közben a valóság az, hogy a korábbi filmesek loptak vastagon a száz évvel ezelőtt írt Carter-könyvekből. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 23:48
R2-D2 köszi, elolvastam mert belinkelted, egyébként nem követem az index-et. A filmekhez nem igazán értenek, ez ebből a cikkből, kritikából is jól látszik. Ellenben a nap folyamán olvastam több kritikát is a filmről és a youtube-on is néztem párat, összességében pozitívak a vélemények. Nem váltja meg a szuperhősös műfajt, de hozza a kötelezőt és remekül szórakoztat. Igazából az itteni fórumozók véleményét hiányoltam, míg nem TM írt, aztán beindult a csevegés. Gondolom a többség majd csak a hétvégén nézi, én is.
0
2017. november 16., csütörtök 23:24
Elfman témája azonnal felismerhető, mikor felszólal, asszem kétszer jászották el. Az egyiket ellőtték már valami előzetesben amúgy. A Williams témát meg nem ismertem fel.
0
2017. november 16., csütörtök 23:20
Kár, csak Tom Holland miatt is megéri...
0
2017. november 16., csütörtök 22:27
Nem szoktan figyelni, de Elfmant felismertem, úgyhogy jól. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 22:25
Mennyire működik alatta a klasszikus Elfman féle Batman ill. Williams féle Superman téma?
0
2017. november 16., csütörtök 22:19
Ja, és már az új Pókembert se néztem meg...
0
2017. november 16., csütörtök 22:08
Annak is vége, ilyen párducosakat meg darazsasat már kihagyom. A Bosszúállókat talán még megvárom, kíváncsi vagyok, mi az istent kezdenek a smaragdgyűjteménnyel... de a többi, amikről hallottam, hogy lesznek - nos, részemről elég volt.
0
2017. november 16., csütörtök 22:05
Az most nem tartozik ide. :)

Egyébként meg - csak a piszkálódás miatt - én csak arra az írásra reagáltam, amiben a kedves hozzászóló szívesen olvasott volna kritikát, véleményt a filmről. Minden hátsó szándék nélkül - az, hogy ez most negatív írás lett, az csak pici öröm a szívemnek, de esküszöm, akkor is linkeltem volna, ha pozitív lett volna.
0
2017. november 16., csütörtök 21:58
Azért örvendetes, hogy Marvel-filmmel még bünteted magad. :)))
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 21:55
Múltkor dicsérte az index az új Blade Runnert, azt valahogy elfelejtetted linkelni! ;-)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 21:52
Bújik a fene. Csak épp belefutottam... és gondoltam, van aki esetleg még nem látta.

És igen, rohadtul nem érdekel - pontosabban egyre kevésbé érdekel - az egész. Se sorozat, se DC film - utóbbiból semmit sem láttam és eme örvendetes tényen nem is kívánok változtatni. Ha ez kibickedés, ám legyen. :)

De esküszöm, ha belefutok egy pozítv írásba, azt is belinkelem. :)
0
2017. november 16., csütörtök 21:16
Már máskor is eljátszottad, hogy egy negatív kritikába bújsz el olyan esetben, amikor az aktuális filmet, sorozatot már eleve nem is akarod megnézni. Szerintem nem túl elegáns, mondhatni kibickedés, de Te tudod. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 21:09
Gondolom, már olvastad (olvastátok):

http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/11/16/justice_league_az_igazsag_ligaja_kritika_batman_ben_affleck_zack_snyder_joss_whedon_superman/

0
2017. november 16., csütörtök 20:46
Az Aquaman gőzerővel készül, premier jövő decemberben. Egyébként úgy gondoltam az egyik stáblistás jelenet vele lesz.
A Flash és Cyborg filmekkel viszont balfaszkodnak, ellenben a Shazam már készül. Totál nem értem ezt a koncepciót, most bedobnak az univerzumba egy új karaktert, amiről a többség megint nem tudja, hogy kicsoda, micsoda, ahelyett, hogy a már meglévőkkel foglalkoznának. Az új Batman film is folyamat csúszik. Stb.
0
2017. november 16., csütörtök 20:46
Na jó, de a magyar film olyan, mint a magyar foci: már az alapszint elérésének is tudni kell örülni. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 20:42
Ebben továbbra is egyetértünk, de azért nem sok jóval kecsegtet az a világ, ahol mérce lehet, hogy "Egyáltalán nem olyan szörnyű, mint az Álom.net", vagy hogy "Azért a Kis Vuknál mindenképpen jobb!" ;).
0
2017. november 16., csütörtök 20:31
Pappa pia amúgy magyar viszonylatban egyáltalán nem olyan szörnyű, mint ahogyan azt néhány felkent blogger sulykolni próbálja. Persze ha alapból utálja valaki a musical-műfajt, annak már a Mamma Mia! sem tetszett, az olyan igényesebb darabokról, mint pl. a Nyomorultak, meg már ne is beszéljünk. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 20:25
Nagyon remélem, hogy jön majd ónálló Aquaman-, Flash- és Cyborg-film is, hogy az új szereplők eredettörténeteit is láthassuk nagyvásznon! :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 20:17
Na végre, valaki. Már akartam kérdezni, hogy nincs senki aki szombatnál hamarabb látja a filmet és írna valamit? Csak lusta voltam gépelni.
Én majd csak szombaton nézem de nagyon kíváncsi vagyok a film fogadtatására, a kritikákra, a bevételre és hogy a Warner hogy reagálja le az egészet. Milyen bejelentések születnek, stb. Komolyan ez mind jobban érdekel mint maga a film.
0