Én is leteszteltem tegnap Az Igazság Ligáját. Bár ne tettem volna! Tény, hogy nem tartozom a szuperhősös filmek legnagyobb rajongói közé, mert egyszerűen már beteltem velük, de ez volt talán az összes között a leggyengébb. Lehet, hogy az a baj, hogy az eddigi DC filmek inkább a komolyságukról voltak ismertek, és az nekem jobban bejött, mint a Marvel gimis humorral, kétpercenkénti poénos beszólásokkal tarkított filmjei. (Kivéve A galaxis őrzőit, mert az inkább vígjáték, mint szuperhős-mozi) Itt viszont abszolút érződött, hogy erőlködve próbálják más irányba vinni a filmet, mint elődeit, ezért aztán kínosan gyenge, erőltetett párbeszédek/poénok születtek, és az eddigiek fényében rendkívül karakteridegen figurák. Affleck, amilyen jó Batman volt az előző filmben, itt csak ténfergett jobbra-balra; azzal, hogy a düh kiveszett a figurájából, és kínos, humorosnak szánt szövegeket adtak a szájába, szegény színész látványosan nem tudott mit kezdeni. Superman dettó. Ez a karakter eddig még csak nem is hasonlított erre a figurára, aki Az Igazság Ligájában szerepelt. A történet pedig szót sem érdemel: jellegtelen figurák egymást - és az ellent - püfölik, miközben - ezredszerre - próbálják megmenteni a világot. Nulla újdonság, zéró karakterfejlődés, unalom a köbön.
A filmet számomra egyedül Wonder Woman mentette valamelyest, pontosabban az őt alakító Gal Gadot, mert egyszerűen öröm őt nézni a vásznon a férfiszemnek :)