Ja, még annyit, hogy két pluszjelenet van a végén. Az egyik a végefőcím elején, Superman és Flash lényegtelen jelenete, viszont a stáblista után van még egy, de nem olyan Marvel-szerű pár másodperces faviccces, hanem egy kb. másfél percnyi történés, ami a lehetséges folytatást vezeti elő.
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 19:41
52685
Jobb! Minimálisra vették a korábbi, eretvágó komorságot, de nem szálltak el a másik irányba sem. Szerintem jóm adagoltak minden összetevőt a filmbe, s pont elég a játékidő is. Nem kell mindent két óránál hosszabbra nyújtani, hogy annál epikusabb legyen a végeredmény. :)
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 19:37
52685
Akkor most megértheted: a Thor 3-at láttam utoljára, s borzasztó bugyutaságokkal volt tele a fele film. A másik fele jó volt. No, ilyen aránytalanság nincs az Igazság Ligájában, ezért ez sokkal jobban tetszett.
most posts by TM
0
2017. november 16., csütörtök 19:32
372
Sosem értem miért kell egyből hasonlítgatni egy másik filmhez. Annyi a közös bennük, hogy képregényfilmek. Waititi nagyon jó filmet csinált amihez hozzátette saját stílusát. Mindkettő film másban jeleskedik és jók a maguk "műfajában". Túltolt és élettelen poénok amúgy inkább a Thor 2-ben voltak.
0
2017. november 16., csütörtök 19:12
1698
Kíváncsian várjuk mi is haverokkal. Szombaton megyünk rá Eddig sajnos nem sok jót hallottam róla...De ha már jobb lesz, mint a BvS akkor már jó. (Igaz a múlt hónapban vettem meg a BvS-t is kékben, azért elfér a MoS mellett :))
SuperHeRo
0
2017. november 16., csütörtök 19:08
52685
Nagyon jó lett az Igazság Ligája! :) Sokkal jobban tetszett, mint a hibbantságban túltolt Thor 3. A DC felnőttkorba lépett, a dicső comics-múlthoz méltó lett az első csapatfilm. :)
most posts by TM
0
2017. november 10., péntek 11:45
4596
Ha 2019-től lesz válás, akkor még legalább a Jessica Jones és a Luke Cage S2 bele kell hogy férjen a Netflix-érába. Ezeknél már megtörténtek az előkészületek, előbbinél maga a forgatás is zajlik, mert a JJ S2 március környékére van tervezve. A DareDevil S3 és az Iron Fist S2 más tészta, azokat már aligha a Netflix fogja bemutatni, nem is beszélve az esetleges Defenders S2-ről 2020-ban.
Oké, ne igyunk előre a medve bőrére, de az egereket se feleslegesen ;).
0
2017. november 10., péntek 10:06
52685
Márcsak a Punisher lesz Netflixen.
most posts by TM
0
2017. november 10., péntek 7:02
4596
Ezt lehetett hallani, meg sejteni korábban is, ezek szerint konkretizálták. Azért addig van még egy év, addig még jöhet egy-két évad, és mivel a Netflix ebben az esetben csak forgalmazó volt, a Marvel folytathatja (erős feltételes mód!) is a gyártásukat, csak már máshol lehet majd megnézni.
0
2017. november 10., péntek 1:53
52685
Elkiabáltad... Most jelentette be a Disney, hogy a Marvel tévészekció és a Netflix fúzióját felbontja, mivel saját tartalomszolgáltatást indít, így érdekellentét lenne a mostani és a leendő szolgáltató között. Valószínűleg ezzel a húzással ugyanúgy kivégezték a Defenders-karaktereket, mint ahogy kinyírták a Clone Warst, midőn szakítottak a Cartoon Netwörkkel. Egérék megint rombolásba kezdtek.
most posts by TM
0
2017. november 9., csütörtök 20:41
3448
Gyilkosság az Orient expresszen (2017)
Igazából meghívtak rá, szinte nem is tudtam, hogy most mitatták be. Viszont nagyon tetszett. Igazi klasszikus film. Lassú ám nem unalmas tőrténetvezetéssel, csodaszép fényképezéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
0
2017. november 8., szerda 16:05
52685
Ha rákattintasz a linkre, itt a sztori, előbb 2018 november, majd 2019 július volt a mozibemutató tervezett dátuma. Tévéepizódot IMAX-be vinni nem tudom, kinek volt a nagy ötlete, nem csoda, hogy nem kapkodtak a jegyekért. A sorozat 8 rész alatt talán nem igazán tudott még szárba szökkenni, de még nem teljesen lefutott ügy a folytatás. Ilyen kis matinének elmegy, mint például a Carter ügynök volt. Apropó, most néztem meg újra A katedrálist (bevezetőnek Az idők végezetéig sorihoz) és vicces volt benne látni Hayley Atwellt. :)
most posts by TM
0
2017. november 8., szerda 15:44
1498
Mozifilm lett volna eredetileg, ha jól emlékszem 2019re volt betervezve, aztán inkább sorozatot csináltak belőle ami bukott és nem lesz második évad. IMAX-től is kiadtak valami nyilatkozatot, hogy mennyire befürödtek vele.
Ahogy én tudom, nem egészen, hanem eleve is sorozatnak tervezték, csak éppen a pilotot bevitték IMAX-ba.
0
2017. november 8., szerda 10:28
52685
Merthogy ugye az eredeti terv filmgyártásról szólt, aztán döntöttek a sorozat-megvalósítás mellett.
most posts by TM
0
2017. november 8., szerda 10:26
52685
Igazad van. :)
Egyébként nem tudom, hogy követed-e, de a 8 részes Inhumans egész jópofa sorozat lett. Már maga az a felütés is tetszett, hogy a Holdon egy fényvisszaverős/árnyékolós búra alatt él egy mutánsirányítású, de aljamunkát emberekkel végeztető társadalom. Akinek a vezetői belső anarchia miatt aztán a Földön próbálják túlélni a Trónok harca Ramsay Boltonjának sz.rkeverését. Jó, persze, nem egy világmegváltó széria, de szerintem ebből pofás kis Marvel-filmet lehetett volna forgatni.
most posts by TM
0
2017. november 8., szerda 10:04
4596
Legalább még ott vannak Marvelből a sorozatok, oda (még) nem jutott el ez a "trend" :) .
0
2017. november 8., szerda 10:01
52685
A Deadpool-os hasonlat azért jobb, mert az hozta be a Marvel világába ezt az idiotizmust, amit aztán kentek A galaxis őrzőibe és sajnos már ide is. A szimpla, tesztoszteron-évődős buddy movie stílus már nem elég, vagy már idejétmúlt, most kell ez a hibbantság/esetlenség faktor is, mintha a mai kor szuperhőseit ezzel jobban emberközelivé lehetne hozni. Azért én bízom, hogy nem ez a 21. század tipikus embermodellje. Ja, ezek a részek - nem is tudom, kábé a film fele? - nem tetszettek.
most posts by TM
0
2017. november 8., szerda 8:53
4596
Hogy ki mivel azonosítja ezt, az már egyéni ízlés kérdése. A Deadpoolnál én ezt a karakter szerves részének tekintettem, őt ezzel együtt fogadtam el, hogy egy alpári, ízléstelen kretén, míg Thornál nem, plusz egy Deadpool-főcím vagy egy T-Rexes poén legalább kreativitásban felülmúlja nálam azt, hogy azon kéne nevetnem, Thor fellök valami kacatot Strange asztalán, és azt próbálja helyrerakni, aztán csak még jobban szétesik.
De akkor ezek szerint annyira neked sem jött be?
0
2017. november 7., kedd 21:45
52685
Nos, számomra inkább a Deadpool debilsége domborodott elő.
most posts by TM
0
2017. november 7., kedd 12:53
4596
Számomra sajnos elég sokat...
0
2017. november 7., kedd 12:13
52685
Akkor manapság sok filmet áthat szegény sokat csukló Ádám. :)
most posts by TM
0
2017. november 6., hétfő 20:25
4596
Nem azt mondtam, hogy minden poént ő mondott tollba, de bizony nekem ott volt a szelleme a háttérben.