Keresés

Moziajánló

2017. június 30., péntek 0:17
Mindenképp megírom, ha megnéztem a filmet.
0
2017. június 30., péntek 0:12
Láttam, tetszett. De nem tetszett László Zsolttal Jackman. Nagyon hiányzott SVA.
0
2017. június 30., péntek 0:12
Kíváncsi vagyok, neked hogy tetszik a szinkron. Majd írd meg, légszíves.
0
2017. június 30., péntek 0:11
Hétfőn nézem.
0
2017. június 30., péntek 0:10
Én speciel örülök, hogy az Eddie, a sasban László Zsolt szinkronizálta Hugh Jackmant. Ahhoz a karakterhez nem tudom elképzelni SVA megfáradt hanghordozását.

Ha még nem láttad a filmet, mindenképp nézd meg. A tavalyi év egyik legnagyobb kedvence volt nálam.
0
2017. június 30., péntek 0:08
Nézd meg a Nyomd, bébi nyomd című filmet. Kiváló alkotás, és a magyar szinkron is nagyon jól sikerült. Ahogy olvasom itt is, meg a kritikustomeg.org-on is, imádják szapulni.
0
2017. június 30., péntek 0:04
ÉN nagyon szeretem SVA hangját és örülnék neki, ha Hugh Jackman-hez nemcsak az X-Men filmekben hívnák. Mással nem tudom élvezni magyarul.
0
2017. június 30., péntek 0:01
Nekem is tetszett. Bár SVA hangjáért nem rajongok, itt kitett magáért.
0
2017. június 29., csütörtök 23:59
Emberem! :)
most posts by TM
0
2017. június 29., csütörtök 23:58
Nekem a szinkronos az eredeti, mivel nem fogom angolul nézni. Amúgy meg nincs szabály. Nem zavar, hogy más nyelven másmilyen, mert pont nem érdekel.
most posts by TM
0
2017. június 29., csütörtök 23:58
Nekem tetszett a Logan szinkronja. Egyedül Boyd Holbrook magyar hangját rontották el.
0
2017. június 29., csütörtök 23:55
Egyetértek.
El se tudom képzelni Varga T. Józseffel.
0
2017. június 29., csütörtök 23:54
A Prof-nak miért lett volna szokatlan? Az eddigi X-Men filmekben mindig Horányi László szinkronizálta. Szerintem ő illik hozzá a legjobban. Nekem személy szerint Varga T. Józseffel sosem tetszett.
0
2017. június 29., csütörtök 23:42
Én meg a szinkron miatt járok egyre tobbet😊😊
0
2017. június 29., csütörtök 23:31
Pont emiatt járok én is egyre kevesebbet moziba. :(

Tegnap kivételt tettem a Baby Driverrel, de itt is három szinkron nagyon félre ment (három viszont nagyon jól sikerült).

Kár, hogy az InterCom az utóbbi időben folyamatosan lehagyja a feliratot a filmjeiről. Pedig szerintem nekik nem lenne nagy anyagi teher.
Gondolom a jövő heti Pókembernél is lőttek a feliratnak.

0
2017. június 29., csütörtök 23:18
Elnézést.

Igen én is ezt mondtam. ;) Ezért is dupláztam mindegyiket moziban is. Először szinkronosan, majd feliratosan. Természetesen ez csak a 3. és 4. részre volt igaz, mert azokat IMAX-ben néztük először ott meg nem volt feliratosan.
Tudom, hogy nem muszáj, de kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a 98%-ban IMAX kamerával forgatott film, és nem utólag konvertált 3D, mert azok nem érdekelnek. Mondjuk már a 3D sem annyira, max animációkat nézem moziban 3D-ben, vagy olyat, ami ténylegesen 3D-s kamerával forgatták.
Majd ha egyszer összejön a projektor projekt :) akkor biztos otthon is több 3D-s filmet nézek majd meg, most most 42 colon nem olyan izgi. :D

A Logannek viszont nem volt rossz a szinkronja, legalábbis neki, mert ugye a szokott hangja volt, de a Profnak valóban szokatlan volt.
Én is tervezem majd otthon pótolni eredetiben, mert ez is csak úgy lesz az igazi, mint általában majdnem minden film.
Én a digibook-ot választottam. :)

Igen ott is a megszokott hangokon szólaltak meg a szereplők szerencsére.
Azt én sem szeretem, ha a megszokottól eltérőek a szinkronhangok.
SuperHeRo
0
2017. június 29., csütörtök 22:47
Háttal nem kezdünk mondatot, egyébként egyetértek, TF-fet kizárólag felirattal szabad nézni.

Muszájból nem kell semmit sem nézni. Én úgy vagyok a hangokkal, hogy ha nincs feliratos kópia, akkor ignorálom moziban az adott filmet. Talán ennek tudható be, hogy legutóbb az Alien: Covenant-et láttam, ami már nem mostanában volt. Tervbe volt véve Logan is, de számomra Horányi László már nem elfogadható Patrick Stewart hangjának, mióta megkapta Varga T. József-et. Majd most, ha kijön a BD steelbook, sort kerítek rá. Négy hónap a házimozis terjesztésig nem a világ vége.

Az utóbbi időben kétszer mondjuk kivételt tettem, az Utazók és az Élet esetében, de a jegyvásárlás előtt tájékozódtam, hogy kik a magyar hangok. Mivel mind a két filmben voltak számomra kedves hazai színészek, adtam egy esélyt nekik.
0
2017. június 29., csütörtök 22:34
Hát nekem a robotok hangjai nem jöttek be.

Semmi robot hang nem volt bennük, max Optimusnak. De ugye még így sem ér fel az eredeti hangjához!
Legalábbis szerintem, én ezt a filmet eredetiben szeretem csak.

Szinkronosan is csak ugye muszájból néztem...
SuperHeRo
0
2017. június 29., csütörtök 21:32
Semmi baj nem volt a szinkronnal.
most posts by TM
0
2017. június 29., csütörtök 21:31
A Star Trek V. nálam az egyik legjobb rész, Shattner igazán jó művészi vénát plántált a filmbe, ami igazából a kommersz Hazatérés mellett tűnik furának, de valójában egy remek, egyedi darab.
most posts by TM
0
2017. június 29., csütörtök 20:28
Én ezt a részt már kihagytam.
Az előzőeket én is mind 2x néztem meg. Ezt is terveztem, hogy tegnap megnézem feliratosan is, mert IMAX-ben néztem szinkronosan és mint írtam is itt, hogy az tényleg sz@r lett, de ugye az kb mindegyik résznél sz@r. A robotok hangja főleg, az Optimuséról nem is beszélve.
Nah de mindegy, majd megnézem itthon eredetiben. :)

Ettől függetlenül várom a többi részt meg spinoffot, mert szerintem ettől már nem tudnak lejjebb esni. :D
SuperHeRo
0
2017. június 29., csütörtök 16:57
A Star Trek V nemrég lement nálam a klasszikus mozifilmek újrázása keretében. Mai fejjel azt kell mondjam, eléggé alul van értékelve. Na persze nem a széria legjobbja, de minden hülyesége ellenére nagyon is élvezhető darab. A Beyond meg simán ott van a legjobbak között szerintem, na persze úgy nézve, ha az ember az agyát némileg kikapcsolja előtte.
0
2017. június 29., csütörtök 15:52
A Star Trek Beyondot én bírtam. Igaz, hogy a Into Darknesshez nem lehetett felnőni, de kellemes emlékként gondolok vissza a legutóbbi részre, plusz a karakterek és színészeik annyira jól működnek együtt, hogy én még simán elnéznék velük egy újabb részt úgy is, hogy csak beszélgetnek a parancsnoki hídon. :D
0
2017. június 29., csütörtök 15:49
Ez igaz, szegény technikusok akik felelnek a filmekért szerintem már csukott szemmel is tudják, hogy mit hova kell helyezni, ki hova nézzen stb. Szívesen megnéznék a szériából egyébként egy full az űrben játszódó részt, amiben nincs is emberi szereplő, az még érdekes lehetne.
0
2017. június 29., csütörtök 14:13
A hardcore fanok még remélnek. :D Pedig hasztalan, cska néha egy-két jó teaser, pár ismerős elem a régi szériából és mindenki orgazmusba tör ki. Az vészes szám amúgy, lásd Star Trek V. Bár az helyenként legalább tényleg vicces.

AZ MI más tészta, ott van egy maroknyi karakter, akiket bedobhatnak bárhova és kellőkép kap új arcokat és rendezőket. Nekem abból még a 2 is tetszik, hiába lövöm el magamba minden csattanót és "váratlan" fordulatot. Az utols Star Trek is gyenge lett. röviden: béna és motiváció nélküli főgonosz, gyenge karakterfejlődés, gyenge akciójelenetek. Oké, a Beastie Boysos jelenet jó volt, de ennyi.
0