Keresés

Moziajánló

2017. június 8., csütörtök 14:59
Semmi. Igazából a Batmaneshez sincs köze (csak a kerete miatt), előzménytörténetként az első világháború idején játszódik a 99%-a.
0
2017. június 8., csütörtök 13:13
Van bármi köze a sztorinak az Öngyilkos osztaghoz vagy elég megnézni előtte a Batman Superman ellent?
most posts by TM
0
2017. június 4., vasárnap 18:09
Tegnap harmadszor is megnéztem a Galaxis őrzői 2.-t. Minél többször nézem annál jobban tetszik a film. Előző két alkalommal nem néztem végig a stáblistát de most bepótoltam azt is. Kolosszális. :)
0
2017. június 3., szombat 23:35
Köszönöm!
Nem értem a Kraken téma miért nincs. Talán a hossza miatt.
0
2017. június 3., szombat 20:12
Itt van a program:

http://www.setlist.fm/setlist/hans-zimmer/2017/papp-laszlo-sportarena-budapest-hungary-3be704d4.html
0
2017. június 3., szombat 18:44
Szegeden pihenek na 😋 Írok majd!
0
2017. június 3., szombat 13:37
Nekem persze nem válaszolsz. :(
Már nem is számítok. :D
0
2017. június 3., szombat 12:25
Olvastalak, köszi, ezt én is várom!
Nekem a DC-vonallal sincs bajom, ugyanúgy csípem, mint a másik comicsbrendet. DC tekintetben még a tévésorozatokat szeretném végignézni, mert abban van a leggazdagabb, sok évre visszanyúló képregényes anyag.
most posts by TM
0
2017. június 3., szombat 12:18
Zimmerzumm zimmerzumm recefice bummbummbumm - persze rockosítva, hogy a zenei analfabéták maguk alá aléljanak a kúlságtól. :)
most posts by TM
0
2017. június 3., szombat 10:05
Nézd, nyilvánvaló dolgokba kár belemenni... 😃😃
0
2017. június 2., péntek 19:03
Világos. Nolan átiratával nekem pont nem volt bajom, de ehhez lehet kellett Schumacher is :D Legközelebb hozzám is a Burton verzió áll.

purple rain érvrendszere és ok-okozati összefüggései mellett viszont eltörpülnek az én meglátásaim :D

0
2017. június 2., péntek 17:52
A "Virágéknál ég a világ" az biztos volt! :D
most posts by TM
0
2017. június 2., péntek 17:50
Inkább nyilatkozz, tegnap volt e Davy Jones vagy Kraken téma a koncerten. Ha volt akkor nagyon bánom, hogy kihagytam.
0
2017. június 2., péntek 17:49
Pont ellenkezőleg. Burton a laza és Nolan a merev - meg a kutyapöcs hívei :D
most posts by TM
0
2017. június 2., péntek 17:41
Jó te merev vagy mint a fagyott kutyapöcs, ez a bajod nem Nolan :D
0
2017. június 2., péntek 17:19
Talaj és talaj közt van különbség, de értelek. Nekem ugyanez a Batman-nél fájt. Nicholson Jokerjével ellentétben én nem akartam tudni, hogy Wayne "honnan szerzi a jó kis játékait", Nolan mégis agyonvágta azt a misztikumot az erőltetett realitásmániájával.
most posts by TM
0
2017. június 2., péntek 16:26
Akár a Földön is játszódhatna. Az AvP2 jó példa, hogy ne csinálja senki, ha erre egyszer sor kerülne. A Covenant egy része is  talajon játszódik :)

Blomkapm részéről a kukázást biztos nem fogadtam volna el. Mindenesetre ez a vonal, hogy tyúkanyót keresünk a tojásokhoz, nekem annyira nem fekszik.
0
2017. június 2., péntek 12:31
Az az irány mit csinált volna? Lehozza az idegeneket a Földre? az AvP2-ben láttuk, hogy mennyire nem működik ez. A rideg, idegen, már magában is klausztrofób, nyomasztó környezet sokat dob a gusztustalan, nyáladzó szörnyek ijesztgetésén. Mindez egy nagyvárosban, vagy kertes övezetben csak elsikkad, degradálódik. A 3-4. rész kukázását ha nem számoljuk, szerintem akkor is veszett fejsze lett volna az a projekt. Ahogy Scott mondta, csak egy ötlet volt, s nagyon nem mélyedtek bele, hogy merre-mennyi-hogyan. Vagy mégis, aztán rájöttek, hogy nincs benne túl sok spiritusz.
most posts by TM
0
2017. június 1., csütörtök 21:26
Ma volt szerencsém látni a Wonder Woman filmet.
Egyszerűen fantasztikus és lenyűgöző volt a számomra! 10/10
Pörgős, akciódús, látványos, vicces és nem utolsó sorban érzelmes. Remek filmzenékkel, karakterekkel és alakításokkal.
Persze, nem mondom, voltak hibái, de azokkal is élvezhető, többször nézős film született. Gal Gadotot imádom, és most már kijelenthetem, hogy a DC vált a kedvenc szuperhős univerzumommá. Végre egy igazán kemény, női karakter.
Aki szereti a DC-t, Wonder Woman-t és a jó szuperhős filmeket annak bátran ajánlom.
0
2017. május 29., hétfő 18:11
Való igaz, nem definiálható olyan könnyen mint Taranto, Bay, Ritchie és még lehetne folytatni a sort. Amiket felsoroltál, mind szeretem és mind passzolnak a Scott névjegy alá. Az is lehet, hogy némely címnek ehhez idő kellett. Pl. Trükkös fiúk. A Covenantnál ezt valamiért (egyelőre) nem érzem. Mintha bárki más is rendezhette volna. A Prometheust könnyebb volt befogadni.

Lehet bővíteni persze, csak bizonyos dolgok megmagyarázása, néha inkább elvesz, és nem hozzáad. Nem tudom, a Blomkapm iránnyal nem e jártunk volna jobban...
0
2017. május 29., hétfő 17:21
De miért ne lehetne kibővíteni ezt az univerzumot?
Ahogy Tolkien a Hobbitból kikanyarította A Gyűrűk Urát, majd írt egy még nagyobb halmazt, amiben az előző csak egy rövid fejezet, úgy Scottnál is lehet elfogadni, hogy a mára elavult szörnyesdiből valami sokkal tudományosabb, álleejtősebb egészt akar kerekíteni, hogy ne csak a mellkasrobbantás meg a tojásszarás miatt gondoljanak vissza az emberek a filmjére. S az, hogy most úgy viszi tovább a Prometheust, hogy pakolt bele erőszakot is, egyáltalán nem gáz. Minimum egy középső filmet láttunk, egy amolyan átmeneti állapotot. Én azt mondom, hogy a bizalmat megérdemli addig, míg elénk tárja a fejében lévő teljes mesét. Félreértés ne essék, nekem bejönnek az Alien-filmek, szeretem az összes eddigi rendező egyéb dolgait is, de úgy vélem, hogy a Prometheus volt az, ami ebbe az ijesztgetésében megrekedt franchise-ba új szelet fújt bele.
Hogy milyen az igazi Ridley Scott-stílus, ami rögtön átérződik, ha leülök egy filmje elé, azt meg nem igazán tudom, hogy mi alapján lehet definiálni.
Mondjuk az Alien, Fekete eső, Testőrbőrben, Gladiátor, Szárnyas fejvadász, 1492, Bor mámor Provence, Hannibál, Thelma és Louise, Hazugságok hálója, Sólyom végveszélyben és Mentőakció alkotta egytucat filmre rápillantva én nem tudok felidézni olyat, ami valami egyetemesen "ridliszkottos" lenne. maximum azt tudom megállapítani, amivel már bő 20 éve dícsérem őt, hogy mennyire sokszínű a rendezői palettája. :)
most posts by TM
0
2017. május 29., hétfő 17:15
Ok....
0
2017. május 29., hétfő 17:00
Ahogy olvastam, erre már több fórumon választ kaptál. Nem akarom ismételni mások szavait, hogy aztán azokat itt is lehurrogd. :)
most posts by TM
0
2017. május 29., hétfő 16:42
Szerintem még nem vagyok kellően érett megbecsülni ezt az áldást :)
0
2017. május 29., hétfő 16:34
Szerencsés vagy, hogy ezt érzed, szerintem SEMMIRE nem próbál választ adni a Prometheus-Covenant vonal :D
0