Kissé összekutyulták ezt a részt, lesz mit kibogozni...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. május 19., péntek 1:02
52685
Az Alien-szériát is utolérte a retró. A Prometheus után 10 évvel játszódó folytatás sokmindenben hajaz a 79-es eredetire, de mellette nyomokban Prometheuszt is tartalmaz. Hogy ez kiben mit mozgat meg, az egyénileg változó. Egy dolog biztos, Fassbender csúcsra járatja karakterét, miatta lesz emlékezetes a látnivaló.
most posts by TM
0
2017. május 17., szerda 17:34
3448
Ami nincs benne annak egy része szerintem abból is adódik, hogy a többi velhetően már nem elkészülő folytatásra tartogatták. :)
0
2017. május 17., szerda 16:57
52685
Elolvastam több írást is, hogy mi nincs benne, az meg ugye nem véleményes, hanem tény. Amúgy már az UNCLE se hozott lázba, csak azért meg mert valami fantasy, még nem piszkítok magam alá. :)
most posts by TM
0
2017. május 16., kedd 18:28
4596
Az Excaliburhoz kapcsolódóan egyébként eddig talán a Tomb Raider: Legend (legalábbis ha jól emlékszem, az volt az) állt elő a legérdekesebb koncepcióval, ahogy összekapcsolták több mondakör azonos, kőbe szúrt kardra meg ilyenekre vonatkozó részeit egy közös eredettörténetbe. Na, azt tényleg megnézném nagyvásznon :)!
0
2017. május 16., kedd 18:25
4596
A Warcraft-folytatást én is szívesen venném, még ha meg is lenne kötve az írók keze. Ezt a sztorit ugyanis nem nagyon van hova továbbvinni közvetlenül, ha viszont ez csak Thrall eredettörténete volt, ahogy a vége sugallja, akkor belefutnának ugyanabba a csapdába, mint az első filmnél... vagyis hogy kéttucatnyi szereplőt kéne kellő mélységben bemutatni (egyben hátrahagyva a régieket), kiegészítve új fajokkal, ami egyszerűen szétfeszíti egy film reális kereteit.
Ezt még nem láttam, arról azért nem nyilatkozok :).
0
2017. május 16., kedd 17:46
3448
Köszi az írást, szépen összefoglaltad amit én is gondolok a filmről. 1 dolgot sajnálok, amit a Warcraftnál is. Megnézném a folytatásokat. Inkább ezét mint a már általam sokat emlegetett filmekét. Akár a vikingekkel is összerúghatnák a port, onnan is jöhetne a történetbe valami mitológiai erekje.
0
2017. május 16., kedd 2:27
8260
Azért is írtam, te kis veréb... :)
0
2017. május 16., kedd 1:09
52685
A Warcraftot bírom, az Assassinst még nem láttam, de érdekel.
most posts by TM
0
2017. május 16., kedd 0:59
52685
Bagoly mondja... :)
most posts by TM
0
2017. május 15., hétfő 23:48
8260
:)
Mondod ezt úgy, hogy nem nézed meg...
0
2017. május 15., hétfő 23:34
372
A Warcraftnál ez a kijelentés elég erős azért. Tény hogy önállóan, filmként nem igazán működik, de mint adaptáció jó. Az Assassins Creed az amit a sárba döngöltek.
0
2017. május 15., hétfő 22:01
3448
Ezért írtam, hogy popcornfantasy. Teljesen korrektül összerakott iparos munka. Felesleges időhúzás nélkül, korrekt, vívódó főgonosszal. Ahogy 1 éve a Warcraftot teljesen méltatlanul döngölték sárba most megismételték ezzel. Nem mondtam, hogy többet ér egy Marvel mozinál, de kevesebbet sem. Mégis azok 80% körül mennek kritikailag átlagban ez meg 22-25% na ez a vicc. Inkább ezt nézem meg 10szer mint bármelyik Halálos Iram filmet vagy Transformerst. Szeretem a fantasy műfajt van ennél ezerszer rosszabb film amit jobban szerettek.
0
2017. május 15., hétfő 21:55
52685
Na igen, amikor megtalálták őket a szuveré ek, meg Ego is élőbolygózott és még többi csoport is benne volt nyakig az egymás kölcsönös legyakásában, az ott nagyon fárasztó volt. 100-110 perc között nem nagyon tudnám elmondani, hogy mi történt, csak hogy full CGI volt az egész. Érzelem volt az első rész legelején is, meghal egy kisgyerek anyja rákban. Komorabb nem is lehetett volna a nyitány.
most posts by TM
0
2017. május 15., hétfő 21:48
52685
Ugyan már. Kiherélnek egy legendát azzal, hogy kivesznek belőle mindent, amitől eredeti volt, nem strapálják magukat a mitológiába való belemélyedéssel, a trendi videojáték esztétikán megreked az egész, nehogy véletlenül az agyát kelljen használni a nézőnek. Amikor ugyanez egy Michael Bay-filmben vagy egy Halálos iramban-epizódban van ugyanígy, akkor mindenki aggódik a mozi jövőjéért/jelenéért, itt meg az a kúl, hogy egy tök nó alapanyagot sikerül nullára butítani? Kösz nem. Az úgynevezett Guy Ritchie-stílus egyébként is már rég kivérzett, Arthurral vagy Arthur nélkül egyaránt uncsi.
most posts by TM
0
2017. május 15., hétfő 21:36
1185
Nekem a humort illetően jobban tetszett az első résznél, egyszerűen azért, mert több poént sütöttek el, és a karakterek már megalapozottak voltak mindehhez. Régen nevettem már ennyit filmen. Mind a vizuális, mind a verbális humora nagyon jó volt a filmnek.
A sztori talán egy fokkal jobb volt az első részben, itt ez az "élő bolygó" című jellegzetesen marveles hülyeség kicsit kizökkentett, és azok a jelenetek egy kicsit le is ültek, lassították a film sodrását.
Összességében eddig az egyik kedvencem az idén, mert maximálisan szórakoztató a film, kikerüli a folytatások legtöbb csapdáját, és - manapság nagy merészség! - még érzelmet is mertek a sztoriba csempészni.
0
2017. május 15., hétfő 21:24
52685
Már én is kétszer láttam. A kábelfektetés meg a dobok egy sárgát meg a van bránerem beszólások nélkül jobban tetszett volna. Grut valóban nem volt több, mint Csizmás kandúr a Shrekben. Az első filmnél gyengébb lett, de azért elmegy.
most posts by TM
0
2017. május 15., hétfő 20:46
1698
Csütörtökön megyünk haverral.
SuperHeRo
0
2017. május 15., hétfő 20:19
8260
1etértek.
0
2017. május 15., hétfő 20:15
3448
Héten 2ig dolgozom. :) Nekem nem volt hülyeség, lehet mégegyszer is benevezek rá.
0
2017. május 15., hétfő 20:11
6056
Ilyen hülyeségeket nézel ahelyett hogy dolgonál hétfőn mint mindenki más 😊😊😊
0
2017. május 15., hétfő 20:02
3448
Ez egészen meglepett. Tök jól szórakoztam rajta, teljesen jó popcornfantasy. Csak ismételni tudom önmagamat, ha a Marvel logó ott lenne a film előtt biztos 50%-al feljebb értékelték voln átlagban. Én vevő leszek rá BD-n.
0
2017. május 15., hétfő 16:59
52685
Biztos nem nézem meg.
most posts by TM
0
2017. május 15., hétfő 14:37
3448
Már várom, este már össze is vethetem a saját gondolataimmal. :)