No problémos :) Amúgy, a minap olvastam egy remek véleménycikket a PC Guru oldalán, egy olyan szerző tollából, aki még sem született, mikor a klasszikus Csillagok háborúja filmek itthon mentek mozikba, de gyerekkorában, még a Baljós árnyak előtt látta őket, de épp ezért, mert az előzmény trilógiát láthatta moziban is, nagyon szereti, jobban, mint a klasszikus részeket. Nem ő az egyetlen, akinek a előzmény trilógia volt a belépője ebbe az univerzumba, és amellett, hogy szereti és értékeli a klasszikus epizódokat, igazán az újabb filmek mellett teszi le a voksát. Az ébredő erő is ennek a korosztálynak szólna inkább, és a Zsivány Egyes is. Ahogy a Star Trek-nél is van olyan ismerősöm, aki csak az Abrams filmeket ismeri és léteznek számára, amelyek, bár én is nagyon szeretem őket, nem az igazi Star Trek élményt és esszenciát nyújtják. Tízen-húszon év múlva, amikor már olyan filmeket dolgoznak fel, amik nekem is sokat jelentenek, biztos én is jól kiakadok és megmondom a magamét, de el kell fogadni, ezek a grandiózusabb, de egyben üresebb látványfilmek már egy új generáció számára készülnek. Ezek az újabb filmek semmivel sem rombolják le a régiek nimbuszát, nem lett rosszabb számomra a Die Hard 1-3 sem, a folytatásai ellenére (de jó, hogy még eddig meg tudtam állni, hogy azt az állítólagos ötödik részt ne is lássam :D).