Keresés

Moziajánló

2016. december 20., kedd 23:37
Sajnos IMAX nekem idén nem jön már össze, abszolúte nincs jó hely. :( 4DX-re foglaltam két ünnep között. Szóval IMAX január. Nekem eddig egy 3D és 2 feliratos a mérleg.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 20., kedd 23:32
Nekem negyedik valószínű csak januárban lesz, ha lesz, mivel IMAX-nél alább nem adom a szintet. Viszont az év végén elolvasom az Utóhatás 2-t, meg befejezem a Zsivány Egyes Képes enciklopédiát. :)
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 23:14
Azt hiszem harmadjára tetszett legjobban az SW, úgy jól összeállt minden. :) Pénteken 4. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 19., hétfő 18:33
Nem tudnám megmondani, hogy miért jött be a "magyar" Die Hard. Talán a magyar helyszínek miatti különlegessége, vagy mert én "máshogy" rajongok a sorozatért, vagy mindkettő. :)
Nekem nem fájt, úgy ahogy még szórakoztatott is.
Terminátorból a 4. a legkevésbé barát, mert abban nincs Arnold, márpedig nélküle nincs számomra jó Terminátor-film. Nekem szórakoztató volt a 3. az újat pedig a T2-óta a legjobbnak tartom. Szerintem pazar visszatérése ez Arnoldnak, ami sok nézőt és nagy bevételt érdemelne!
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 18:23
Ó, én nagyon szeretem a Genisyst! Nála rezeg legjobban a léc, hogy északi hieroglifás borítóval is hajlandó legyek polcra tenni. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 17:17
Abszolút igazad van. De én azért, hogy véleményezzem a filmet, annyit nem ér, hogy megnézzem. :D Most hiszek a többségnek, hogy nem lett valami jó. Nekem maradt a 1-4 rész, azokat szeretem.
0
2016. december 19., hétfő 15:48
A Genisys mentségére szóljon, azt a brandet már 2003-ban kukázták. :)
Emellett úgy tűnik a Die Hard 5-höz hasonlóan itt is egy utolsó szögről beszélünk a koporsóban.

Teljesen rendben van, ha valakinek tetszik és a sorozat részeinek tekinti a fenti filmeket, csak nekem ne kelljen. :)

Emellett érdekel, egyesek miért tartják ezeket minimum jó vagy érdemleges folytatásoknak.

A Star Warsos Zsiványkodás, kézenfekvő hibái ellenére, sem egy kategória a fenti címekkel.

0
2016. december 19., hétfő 15:43
Jogos :) Ámbátor, ha már szóba hoztad a Genisys-t, talán mert sosem voltak akkora nagy rajongója a Terminátor filmeknek, nekem egész tetszett a film, nem okozott maradandó károsodást :)
0
2016. december 19., hétfő 15:37
Mi tartott ilyen sokáig? Már azt hittem, hogy azt is ide kell írni, hogy Genisys. :D
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 15:35
Szerencsések vagytok, hogy nem láttátok... Én lassan 4 éve, hogy nem dolgoztam fel. Egyelőre úgy tűnik az a fertelem nem csak a Die Hard brandet, de Willist is nyugdíjazta. :(
0
2016. december 19., hétfő 15:01
"egyelőre" - csak hogy a Picardért cserébe én is javíthassalak. :D

Moziban háromszor láttam a Die Hard 5-öt, ezzel szerintem magyar csúcstartó vagyok. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 14:58
Áhh, nem néztem meg, de nem is gondoltam volna, hogy pont az a cikk :D Tegnap este olvastam, és bár én is inkább a klasszikus trilógia felé húzok, abszolút élvezhető és védhető a cikkíró álláspontja is :)

Akkor erősek vagyunk Filmprofi :) Majd egyszer, tévében vagy ha utánam vágnak egy gyűjteményes kiadást, lehet meglesem, de egyenlőre hallani se akarok róla.
0
2016. december 19., hétfő 14:57
Pedig csak azt lehet jól véleményezni, amit megnéz az ember. Nekem a Deadpool is moziban volt meg! :) Még a stáblista legvégét is láttam, hogy ott egy újabb szembeköpést törölhessek le az arcomról, de ez van, ezt vállaltam. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 14:55
Akkor kezet foghatunk mert én sem láttam a Die Hard 5-öt. :D Nem is vagyok rá igazán kíváncsi.
0
2016. december 19., hétfő 14:55
A cikk linkje a Star Wars-topikban van, ma tettem oda Artunak. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 14:50
No problémos :) Amúgy, a minap olvastam egy remek véleménycikket a PC Guru oldalán, egy olyan szerző tollából, aki még sem született, mikor a klasszikus Csillagok háborúja filmek itthon mentek mozikba, de gyerekkorában, még a Baljós árnyak előtt látta őket, de épp ezért, mert az előzmény trilógiát láthatta moziban is, nagyon szereti, jobban, mint a klasszikus részeket. Nem ő az egyetlen, akinek a előzmény trilógia volt a belépője ebbe az univerzumba, és amellett, hogy szereti és értékeli a klasszikus epizódokat, igazán az újabb filmek mellett teszi le a voksát. Az ébredő erő is ennek a korosztálynak szólna inkább, és a Zsivány Egyes is. Ahogy a Star Trek-nél is van olyan ismerősöm, aki csak az Abrams filmeket ismeri és léteznek számára, amelyek, bár én is nagyon szeretem őket, nem az igazi Star Trek élményt és esszenciát nyújtják. Tízen-húszon év múlva, amikor már olyan filmeket dolgoznak fel, amik nekem is sokat jelentenek, biztos én is jól kiakadok és megmondom a magamét, de el kell fogadni, ezek a grandiózusabb, de egyben üresebb látványfilmek már egy új generáció számára készülnek. Ezek az újabb filmek semmivel sem rombolják le a régiek nimbuszát, nem lett rosszabb számomra a Die Hard 1-3 sem, a folytatásai ellenére (de jó, hogy még eddig meg tudtam állni, hogy azt az állítólagos ötödik részt ne is lássam :D).
0
2016. december 19., hétfő 14:07
Amúgy igazad van, az "unalmas" sztornó. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 13:36
Nekem a másodikkal volt bajom. Összelopkodott történet és kidolgozatlanabb karakterek. De a legnagyobb az első volt. Ami a 11. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 13:30
Star Shrek? :) Nem is rossz ötlet, kérdés, hogy másnak is tetszik-e?! :)
Amúgy szerintem a 3 közül, ez volt a legunalmasabb, ezt én is így érzem.
0
2016. december 19., hétfő 13:05
Tudod mit olvastam? Hogy az utolsó Shrek. :)))

Persze, a Star Treken elaludtam kétszer is, aztán nem is láttam többször moziban. Nem hivatalos formában azóta megvan (bregyó borítón behányok), és azóta jobban tetszik, de emlékeim szerint már elsőre sem írtam róla sok rosszat, csak annyit, hogy a jubileum miatt nagyobb durranást vártam, de az meg az én bajom. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:59
Mi a baj ezekkel a könyvekkel? Háttérinfókat adnak, vagy összegzést nyújtanak egy filmes világhoz. Na meg alapjában a "Disney" név sem jelent feltétlenül gagyiságot, de ez nyilván összetettebb téma.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:58
21354. számú hozzászólásod. :)
0
2016. december 19., hétfő 12:55
Igen? Akkor biztos úgy volt. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:52
Mint például, hogy meglett férfiemberek Disney féle SW lexikonoka meg egyéb könyvekre izgulnak? :D Persze nem te, csak úgy általánosságban mondom :)
0
2016. december 19., hétfő 12:51
És a legutolsó Star Trek? :) Mintha azon is elaludtál volna... :)
0