Keresés

Moziajánló

2016. december 19., hétfő 12:47
Igen, szombat estefelé hívott valaki, hogy mehetek érte, megérkezett a CD. Kérdeztem, hogy vasárnap nyitva vannak-e, 10-18-ig nyitva voltak, így kora délután mentem is érte.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 19., hétfő 12:39
Bocsánat! Látod, ez egy visszatérő elírás nálam, ami miatt már többször fenyítést helyeztek kilátásba Trekker-barátaim. :) A Jurassic World-ben abszolút nem zavart Giacchino, nyilván, ha nem snellben kell kapkodnia, tud ő maradandóbbat is összehozni. Na meg ott senki nem jött azzal, hogy a kisujjában van Williams. Merthogy igazából itt az verte le az agyamról a szíjat, a filmzenétől eleve nem vártam éteri magasságokat. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:35
Jó Neked! :) Számomra annyira kib... erőletett benne minden, az akció, a humor és az erőszak is, hogy fizikai fájdalom minden perce. Egyben kórtan a mai kor mozinézőiről is, akik az ilyen silányságra verik... de mindegy, a sekélyesedés más területen is tetten érhető, ez csak egy adaléka, amitől most már tudom, hogy jobb távol tartanom magamtól.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:31
Fáradtságfüggő. Vagy hogy előtte bekajálok-e és akkor kajakóma. De utána veszek máskorra jegyet. Amikre konkrétan emlékszem, hogy elaludtam: A szakasz, Aliens, Gyűrűk Ura-valamelyik, Eredet, Karib-tenger kalózai valamelyik, A nagy dobás, A hét mesterlövész... meg még volt biztos más is. Azért egyik se egy útszéli alkotás. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 12:08
Jó de az nem SW film :P :P :P :P
0
2016. december 19., hétfő 11:55
Ez nem igaz. Tavaly ő rugdosta legjobban a az Ébredő Erőt.
0
2016. december 19., hétfő 11:52
Vasárnap is nyitva voltak? Nem mintha el tudtam volna menni érte.
0
2016. december 19., hétfő 11:47
Akármilyen szar egy SW film, nem hagyod, hogy belerúgjanak mi? :) Képzeld tegnap néztem a Deadpoolt és gondoltam rád, végigröhögtem az egészet :)
0
2016. december 19., hétfő 11:45
Picard a nevem Jean-Luc után :) amúgy örülök, hogy jobban tetszett :) Desplatot próbáltam szeretni, de neki nem igazán van munkája amiért rajonganék, talán a Godzilla fura zenéje jön be tőle a legjobban. Viszont friss s fantasztikus hír, hogy Giacchinot már fel is kérték a Jurassic World 2-re, lesz ideje ismét olyan fantasztikus zenét írnia, mint az előző részhez :)
0
2016. december 19., hétfő 11:38
A nickemnek nincs köze a véleményemhez, olvashattál már pozitív véleményt is tőlem, nem is keveset. Sajnos ez a film - mint írtam - számomra nagy csalódás volt, ki is fejtettem ,hogy miért, és - ahogy azt te is elismered - ez is egy vélemény. Hogy unalmas-e, vagy nem, amit írtam, megint csak nézőpont kérdése.

Nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem ha elalszol moziban egy filmen, akkor az főként talán azért lehet, mert nem köt le a film. Néztem én már álmosan filmet, este 11-es kezdéssel, ami nem hogy elaltatott volna, hanem egyenesen feltöltött energiával.
0
2016. december 19., hétfő 11:34
Az biztos, hogy Desplat jobban odatette magát, így az egy "alaposabb" zene lett volna.
Gondoljunk csak bele: Desplat azért lépett vissza, mert azt a plusz 4 hetet nem akarta elvesztegetni a következő filmzenei felkérésének teljesítésére szánt idejéből. Na most ugyanez a 4 hét maradt az utána következőnek arra, hogy a semmiből kreáljon valamit. Most akkor egyrészt mit lehet mondani a Disney-ről, aki ezt így hagyta "elfolyni", na meg mit lehet mondani arra, aki egy eleve veszett fejsze-szerű munkába ugrott bele. Sok jót egyikről se... Mindenesetre szokni lehet ezt a zenét is, szeretni viszont már nehezebb dió.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 11:28
Én tegnap megvettem a lemezt, félig meg is hallgattam, de nem nagyon tetszik egyelőre. :(
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 19., hétfő 11:23
Lord Pickardnak mondanám, hogy másodszorra már a filmzenét sem tartottam annyira szörnyűnek. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 11:20
Aludtam én már sok filmen el, úgyhogy ez semmit nem jelent. Az, hogy ki hová járkál film alatt, az megint nem mérvadó. Volt olyan hülye tegnap, aki kezdés után 20! perccel érkezett a terembe, persze két zsák kajával a hóna alatt, mert a sorbanállás fontosabb volt neki. Ennyit erről.
A karakterek érdektelensége szintén relatív, szerintem akit fontosabbnak írtak meg, azokra lehet emlékezni. Az akciójelenetek egyedietlenségére persze lehet azt írni, hogy igaz, elvégre már más filmekben is lőttek, meg kardoztak meg bunyóztak. Speciel SPOILER! X-szárnyú vadászgépekkel nem harcoltak birodalmi lépegetők ellen SPOILER VÉGE! de fogjuk rá, hogy ez is egy unalmas húzás. Na, nem is folytatom, mivel utóbbi megállapítást az írásodra is lehetne mondani. Mindenesetre hű maradtál a nickedhez, de mivel a Te véleményed is egy vélemény, ezért illik tiszteletben tartani.
Összegzésképpen annyit mondanék, hogy - hálistennek! - nem ugyanazt a filmet láttuk.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 11:06
ZSIVÁNY EGYES (Spoilermentes)

Túl vagyok én is a Zsivány Egyesen, és mondhatom hihetetlen élmény volt. Hihetetlen, abból a szempontból, hogy sosem hittem volna, hogy egy Star Wars-film az előzmény-trilógia alá tud süllyedni, de ennek sikerült!

Sosem untam még így Star Wars-filmet, ami többek közt az alábbiaknak köszönhető: a szereplők közül egyetlen egy sem akad, aki egy kicsit is érdekes lenne. Még a nevüket sem lehet megjegyezni, a karaktereik pedig egytől-egyig tökéletesen érdektelenek. Semmi jellegzetesség, semmi igazán egyedi vonás. (Mondjuk a vak japánnak annyi volt, hogy az egész filmben egyetlen mondatot ismételgetett, amitől önkéntelenül is az jutott eszembe: "Én vagyok Groot!" - de az legalább jópofa volt...)
A film humora esetlen, gyerekes, de leginkább nem létező. Az akciójeleneteket kb. ezer másik filmben láttuk már ugyanígy, vagy még jobban. Mivel a figurák dögunalmasak, és maga a sztori is, így aztán semmilyen érzelmi hatást nem bírt kiváltani a film, szóval nyugodtan mondhatom, hogy még érzelem sem volt benne.
Maga a történet sem volt egy nagy szám, a mai blockbuster-dömpingből egy kicsit sem emelkedett ki. Teljesen komolyan mondom, hogy már most nem emlékszem a filmre, pedig tegnap este láttam!

Sokat elmond, hogy ez volt az első olyan Star Wars-film, ahol több néző is elhagyta a termet a vetítés alatt, mellettem két székkel egy néző pedig jóízűen aludt! (Bevallom, helyenként ehhez én is közel álltam, de mégis, hogy nézett volna ki, hogy régi Star Wars-fanként elalszom egy Star Wars-filmen?)

Az idei év amúgy sem volt valami nagyszerű a hollywoodi blockbusterek szempontjából; nagyon reméltem, hogy a Zsivány majd orvosolja ezt, de sajnos minden várakozásomat alulmúlta.

Nagy jóindulattal 10/3.
0
2016. december 19., hétfő 7:44
Jóóóóó! :)
0
2016. december 19., hétfő 0:00
Gyere el ide és én elmegyek veled.. :P
0
2016. december 18., vasárnap 23:59
Egyetértek. Vader icipicit fura, de az nem azt jelenti, hogy rossz lenne.
0
2016. december 18., vasárnap 23:22
Nem szabad minden vackot elolvasni! :)
most posts by TM
0
2016. december 18., vasárnap 22:30
Ne izgulj, semmi baj a szinkronnal.
0
2016. december 18., vasárnap 22:10
A szinkron nem jó, valóban.
0
2016. december 18., vasárnap 22:05
Mi kedden megyünk.
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lett.
Eddig olvastam róla, hogy nagyon jó de olyat is, hogy semmi extra, meg nem is volt meg benne a SW hangulat.
Nah meg, hogy a szinkron az sajnos sz@r lett.

(Sajna én is szinkronosra megyek, mert havernak csak az az időpont a jó)
SuperHeRo
0
2016. december 18., vasárnap 21:17
Amúgy mehetnénk valamikor többed magunkkal is... ;)
0
2016. december 18., vasárnap 21:16
Pénteken negyedjére. :D
0
2016. december 18., vasárnap 20:38
Nekem szerdán. :)
most posts by TM
0