Keresés

Moziajánló

2016. december 18., vasárnap 20:11
Én hétfőn először.....de nem utoljára. :)
0
2016. december 18., vasárnap 18:58
Egyetértek. :) Nekem kedden lesz harmadszorra. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 18., vasárnap 18:56
Másodszorra is qrvajó! :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 23:19
Hétfőn újranézem :)
0
2016. december 17., szombat 22:54
Mint mindenki. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 17., szombat 22:45
Imádtam a Rogue One-t :)
0
2016. december 17., szombat 21:33
Király! :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 20:58
Nagyon bejött, elsö 15-20 perc kicsit fárasztott, aztán beindult rendesen. Vége különösen bravúros lett. Kicsit én is a VII elé tenném minőségben. Star Wars hangulat nagyon megvolt.
0
2016. december 17., szombat 18:52
Majd írd meg, hogy milyen volt! :)
most posts by TM
0
2016. december 15., csütörtök 18:11
Sajnos nem tudok senkit, de remélem, hogy nem vész kárba! :)
most posts by TM
0
2016. december 15., csütörtök 16:02
Nekem is olyan érzésem volt, mintha Redmaynek nem szóltak volna, hogy már nem a Hawking filmet forgatják. Még pár film és kiderül, vajon mákja volt e az Oscarral és kifogyott a színészi eszköztára. Yatestől szerintem a HP is lejtmenetbe került, kivéve a 7/2. és a varázslat nekem itt is hiányzott. Dan Fogler abszolút menti a színészi frontot, ő az egyedüli emlékezetes karakter. Talán még Colin Farrell, hisz ő még Johnny Deppet is simán eljátssza. :) A zene szerintem pont, hogy kiemelkedőre sikeredett. James Newton Howard eddigi legjobbjai között simán ott a helye. Érdemes szerintem a filmtől függetlenül is esélyt adni a zenének. Kiemelkedő még a korabeli New York képe. Abból lehetett volna több is. :)
Nálam: 5/10
0
2016. december 15., csütörtök 15:30
Nem szeretném kihagyni, majd talán a két ünnep között bele fog férni, azonban tesóm is jönne ma velem, így vásároltam más időpontra jegyet, ezt meg inkább odaadnám valakinek. Ha esetleg tudsz valakit, aki egyedül is megnézné, akkor szólj és küldöm a jegyet e-mailben.
0
2016. december 15., csütörtök 15:17
Azért ne hagyd ki az IMAX-et, nagy élmény akkora vásznon és jó a térhatás is! :)
most posts by TM
0
2016. december 15., csütörtök 13:36
Rogue One - A Star Wars story

Nem hittem volna, hogy egy SW film végén, hogy tapsolni fogok, de tegnap - többed magammal együtt - megtettem. Fantasztikus érzés volt látni a sok utalást a később játszódó részekre, a csatajelenetek jól sikerültek, engem a CGI sem zavart. Párszor még meg kell néznem, hogy összeálljon a teljes kép, illetve utána is kell olvasnom majd bizonyos dolgoknak. Nekem nagyon tetszett, az SW 7 utáni szomorúságomon javított a film, és ha mindegyik különálló történet ilyen jó lesz, akkor csak bátran, várjuk őket! Ma megyek újra majd, ezúttal feliratosan fogom megnézni, mert a szinkron hagyott némi kívánnivalót maga után. 10/8,5

Megjegyzés: van egy jegyem a ma esti 19 órás IMAX-es elődadásra, amit szívesen felajánlok bárkinek grátisz. (jelentkezni lehet érte e-mailben: orgadam@gmail.com) CSAK 1 DARAB JEGY!!!

1 db jegy T23, sor: 12, szék: 21  
Előadás:   Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet  
Mozi / terem:   CC Aréna / SIMPLE IMAX terem  
Időpont:   2016.12.15 19:00
Jegytípus:   EE3D Normal+SZ  
Jegytípus:   EE3D Normal+SZ
0
2016. december 15., csütörtök 1:53
Későn szóltál. :) Így már csak az időrendi sorrend maradt.
0
2016. december 15., csütörtök 1:48
Jobb bizony! :)
0
2016. december 15., csütörtök 1:09
Persze utána megint lehet megnézni, nem fáj az. :)
most posts by TM
0
2016. december 15., csütörtök 1:08
Nem, mivel itt most nem az időrend az érdekes. De mindegy, én szóltam. :)
most posts by TM
0
2016. december 14., szerda 23:22
Jó lesz az fordított sorrendben is. ;) Előbb a Zsivány Egyes, utána jöhet Egy új remény.
0
2016. december 14., szerda 23:16
Ezek szerint jobb mint a VII. :D
Szombaton lesz belőle nagy családi mozizás, köszi az ajánlót.
0
2016. december 14., szerda 23:03
Zsivány Egyes

A minél tökéletesebb élmény érdekében (utalások, gegek) még az öreg rókáknak is ajánlott A New Hope újbóli megtekintése.
Utána viszont hanyatt-homlok rohanjatok a moziba!!!

most posts by TM
0
2016. december 1., csütörtök 21:37
Lem színvonal.
most posts by TM
0
2016. december 1., csütörtök 21:02
Most, hogy így mondod, el fogom olvasni a könyvet.
0
2016. december 1., csütörtök 20:52
Életed története

Az évtized sci-fije.
most posts by TM
0
2016. december 1., csütörtök 19:44
Ezzel az egy mondattal remekül megfogalmaztad a lényeget, én is így éreztem a filmmel kapcsolatban.
0