GHOSTBUSTERS 3D
Csapnivaló lett, és nem is a női főszereplőkkel volt a baj. Egyáltalán nem hozta azt a színvonalat, mint az 1984-es klasszikus, bár ezt nem is vártam el tőle. Unalmas, rossz reboot.
WAR DOGS
Nem volt előzetes információm a filmről, és nem is szerepelt a megnézendő filmek között. Kellemesen csalódtam, jól szórakoztam a film alatt. Jó történet, jó szereplők. Mondjuk a Fegyvernepper című filmhez viszonyítva, már csak a történet miatt, az azért jobb film.
SUICIED SQUAD
Kétszer néztem meg, csak azért, hogy semmilyen részlet ne maradjon ki. Másodjára jobban tetszett, mondjuk vannak azért olyan dolgok, amiket nem tudok hova tenni, mondjuk Joker szerepe a filmben, és azt sem tudtam eldönteni, hogy a készítőknek milyen elképzelése volt a film elkészítésével, de azért szerintem élvezhető. Nagyon várom a Justice League mozit.
THE SECRET LIFE OF PETS
Sokkal többet vártam, nagyon unalmas lett, alig vártam a végét. Bőven elég az előzetest megtekinteni, gyakorlatilag minden poént lelőttek ott. Egyszer nézhető.
THE SHALLOWS
Vártam a filmet, a cápás filmeket nagyon kedvelem. A helyszín és a képi világ szenzációs, nagyon tetszett. A történet borzasztóan egyszerű, de ugye egy helyszínen játszódik, így ettől ne várjunk sokat. Elment, de különösebben nem ragadt meg, Blake Lively viszont nagyon dögös.
Nagyon várom a SULLY című filmet!