Keresés

Moziajánló

2016. október 8., szombat 20:18
Viszont nem startolt nálunk valami jól az olajfúrós tragédia, így a majdani BD megjelenés erősen kérdéses, mivel független film. Nagyon remélem, hogy össze fog jönni.
0
2016. október 8., szombat 20:07
A Deepwater Horizon tényleg nagyot üt, szerencsére Mark Wahlberg ismét Miller Zoltánt kapta magyar hangnak, Kurt Russell-nek meg kb. 20 éve Sörös Sándort választják, így erre kiadtam a jegyárat feliratos kópia nélkül is. A Sully is tervbe van véve, de ott szinkron-problémáról nem igazán beszélhetünk.
0
2016. október 8., szombat 20:01
Nem írtam róluk,de láttam a Sullyt,Snowdent és a Deepwatre Horizon-t.
Mindegyik film olyan lett amilyet vártam.Megérték a pénzüket és mindhármat szeretném majd a gyűjteménybe tenni.

Egy gyenge blockbuster szezon után egy igen erős őszi felhozatal van most.Ez lassan tendencia lesz a komolyabb filmek miatt.
0
2016. október 8., szombat 19:56
Tegnap voltam a Kubón,a Virslipatryn és a Lángelméken.

Első kettő nagyon jó volt de az utóbbi kevésbé lett vicces.
Egy Todd Philips jobbat csinált volna.Egyszer nézhető.A legjobb poénokat ellőtték a trailerben.

Kubó az viszi a Laika magas színvonalat tovább.
A Virsliparty után legtöbben az elmebeteg szót emlegették,de rohadtul imádta a közönség.Az a finálé mindenkinél betalált. :)
0
2016. október 8., szombat 19:46
Ajánlom a Gólyák című rajzfilmet.
A mai nap eljutottam ismét moziba.
Vicces,és nem vontatott.
Nagyon jók a szereplők is.
Nagyon vártam már,és nem csalódtam. :)
0
2016. október 8., szombat 8:43
Akkor most már ugyanaz bővebben...

Kút

A Kút talán lehetne Tarr Béla pusztai nihilljének és Guy Ritchie sokféle szereplőt egymás mellé sodró krimijeinek az Üvegtigris lakókocsijában fogant utódja... de csak úgy, ha mindkét szülő már előre gyűlölte az elhálandó nászt és az abból születő kis fattyút. Nekem ehhez képest "csak" tömény csalódás, a Vajna-éra eddigi mélypontja.

4/10

Még bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94p105-niwrok-irasai-2-0#7073
0
2016. október 7., péntek 19:32
Ernelláék Farkaséknál

Üde színfolt a hazai palettán.
Ha az USA-ban születik meg a hatalmas kritikai siker mellé biztos begyűjtene 2-3 Oscar-jelölést.

90%

Kiéhezettek

Ezt a filmet sokáig figyelmen kívül hagytam, de aztán olyan oldalak is elkezdték isteníteni, melyeknél nagyon ritka a közös nevező.

Röviden: frenetikus, a zene hátborzongató, a történetvezetés briliáns. Különösen bejöhet azoknak, akiket elvarázsolt a  The Last of Us .

95%

0
2016. október 6., csütörtök 18:57
ha az Ernellás különbségünket itt is alkalmazzuk, akkor reális.:)
bár ahogyan percről percre ülepszik bennem az élmény hajlok a negatív előjelű számra.
egyre jobban dühít, főleg mint tanult autószerelőt, minden dolog ami az autókkal kapcsolatos a filmben.
tegye fel a kezét aki már látott T4-est benzines motorral!
aki meg befekszik egy zsiguli alá ami a saját emelőjével van felemelve az megérdemli, hogy szétb@sszák a pofáját.
0
2016. október 6., csütörtök 16:18
Nálam még annyi se.
Pedig a Nyomozót szerettem, de lehet, hogy csak régen láttam...
0
2016. október 6., csütörtök 13:04
Új hobby OFF :)
0
2016. október 6., csütörtök 12:55
:)
most posts by TM
0
2016. október 6., csütörtök 12:51
Új hobby, magyar filmeket nézni, moziban.:)

Kút

Hát ez sz@r.
Nálam 4,5
0
2016. október 3., hétfő 20:07
Ernelláék Farkaséknál

Igazán csak az vett rá a megnézésére, hogy azt olvastam valahol, ezt kellett volna indítani az Oscarra a Tiszta szívvel helyett, pedig Hajdu Szabolcs a Délibáb után nem tartozik nálam a különösebben követett filmrendezők közé.

Ahhoz képest, hogy az gyorsan kiderült, az ilyen kis költségvetésű szociodrámákat söpri le először az asztaláról az Akadémia (a száz másikhoz hasonlóan, minden évben), és hogy azért voltak jelenetei, amik túl sokat nem adtak a filmhez (a jó egy percig mutatott nyitott ablak), igazából tetszett nekem is :). Amit vállalt, egy család négy tagjának és a köztük ill. a magukban levő konfliktusok bemutatását egy egy napos időtartamban, azt jól teljesítette, és nem csak dráma volt benne, hanem néha annyira abszurd párbeszédek, jelenetek is (a mobilon megmutatott fotótól kész voltam :)!), hogy jól esett nevetni rajtuk. Nem trükközik a harsány érzelmekkel a film, és így bár semmi látványos nincs benne, valahogy azt éreztem a végére, hogy egy kicsit mindenki felszabadult, kevésbé feszült.

Nem mondom, hogy hűdejó, de jobb, mint vártam.

6,5/10
.
0
2016. október 2., vasárnap 23:58
Ernelláék Farkaséknál

Nekem tetszett. 85%
0
2016. szeptember 8., csütörtök 15:41
A mai napra, 18.20-tól a MOM Parkba van 1 db ingyen belépőm a SULLY - Csoda a Hudson folyón című filmre.

Ingyen = én vettem, de nem tudok elmenni rá és nincs is időm visszaváltani.

Akit érdekel, az írjon e-mailt és átküldöm az e-ticket (barcode) jegyet neki.

orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 6., kedd 13:42
Habár nem tőlem kérdezted, de itt értekeztem róla:

http://www.cinegore.net/2016/07/21/amikor-kialszik-a-feny-lights-out-2016/
0
2016. szeptember 6., kedd 0:38
Mit gondolsz erről:Amikor kialszik a fény?
0
2016. szeptember 3., szombat 20:24
*SUICIDE
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 3., szombat 20:23
GHOSTBUSTERS 3D

Csapnivaló lett, és nem is a női főszereplőkkel volt a baj. Egyáltalán nem hozta azt a színvonalat, mint az 1984-es klasszikus, bár ezt nem is vártam el tőle. Unalmas, rossz reboot.

WAR DOGS

Nem volt előzetes információm a filmről, és nem is szerepelt a megnézendő filmek között. Kellemesen csalódtam, jól szórakoztam a film alatt. Jó történet, jó szereplők. Mondjuk a Fegyvernepper című filmhez viszonyítva, már csak a történet miatt, az azért jobb film.

SUICIED SQUAD

Kétszer néztem meg, csak azért, hogy semmilyen részlet ne maradjon ki. Másodjára jobban tetszett, mondjuk vannak azért olyan dolgok, amiket nem tudok hova tenni, mondjuk Joker szerepe a filmben, és azt sem tudtam eldönteni, hogy a készítőknek milyen elképzelése volt a film elkészítésével, de azért szerintem élvezhető. Nagyon várom a Justice League mozit.

THE SECRET LIFE OF PETS

Sokkal többet vártam, nagyon unalmas lett, alig vártam a végét. Bőven elég az előzetest megtekinteni, gyakorlatilag minden poént lelőttek ott. Egyszer nézhető.

THE SHALLOWS

Vártam a filmet, a cápás filmeket nagyon kedvelem. A helyszín és a képi világ szenzációs, nagyon tetszett. A történet borzasztóan egyszerű, de ugye egy helyszínen játszódik, így ettől ne várjunk sokat. Elment, de különösebben nem ragadt meg, Blake Lively viszont nagyon dögös.

Nagyon várom a SULLY című filmet!
0
2016. szeptember 1., csütörtök 19:53
Nem rossz, nekem tetszett.
0
2016. szeptember 1., csütörtök 19:40
Állítólag (többektől hallottam) gyengébb, mint az első két Q-ügy.
0
2016. szeptember 1., csütörtök 18:21
Palackposta ajánlott?
0
2016. szeptember 1., csütörtök 9:37
Kéretlen folytatás. - A MESTERGYILKOS: FELTÁMADÁS kritika:

http://filmbook.blog.hu/2016/09/01/a_mestergyilkos_feltamadas
0
2016. augusztus 30., kedd 19:59
Csak most vettem észre, hogy te is megosztottad a hírt. Remélem én is, hogy ezúttal majd rákerülünk, moziban is. :)
0
2016. augusztus 30., kedd 19:39
Ja úgy! Kösz! :)
most posts by TM
0