Keresés

Moziajánló

2016. augusztus 30., kedd 15:47
...eh....:), újra jön, de most már 3D-ben
0
2016. augusztus 30., kedd 15:23
Már volt 3D-ben? Jól lemaradtam róla.
most posts by TM
0
2016. augusztus 30., kedd 13:15
És reméljük, hogy ez magával hozza azt is, hogy végre kiadják itthon a moziverziót!
0
2016. augusztus 30., kedd 13:07
Csiripelik a madarak, hogy a Terminátor 2 jövőre újra látható lesz a mozikban 3D-ben. Reméljük, hogy ez egy új remastert is jelent majd.
http://blugeek.blog.hu/2016/08/30/kek_spekulacio_2017_a_remasterelt_terminator_2_eve_lesz
0
2016. augusztus 29., hétfő 21:31
Vaksötét

Hangulat kiváló, történet unalmas. Egy idő után már nagyon vártam a végét. Felejthető.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. augusztus 29., hétfő 11:55
Tényleg nagyon szép.
0
2016. augusztus 29., hétfő 11:42
Én már behúztam a UK fémdobozt, baromi jól néz ki és nem is vészes az ára...
0
2016. augusztus 29., hétfő 9:24
Kérdezd meg a Fantasy Filmet a facebook oldalán. Szerintem kizárt de hátha vannak még csodák...
0
2016. augusztus 29., hétfő 8:39
Igényfelmérés BD-re?
0
2016. augusztus 29., hétfő 1:54
CSONTOK ÉS SKALPOK

Kellemes meglepetés volt, köszönöm a sok ajánlást!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. augusztus 27., szombat 11:39
Nincs mit!

Nálam sajna így ebben a formában biztosan nem.
0
2016. augusztus 27., szombat 1:45
Köszi, polcra fog kerülni. :)
0
2016. augusztus 27., szombat 0:25
Októberben adja ki a Fantasy Film a Bone Tomahawkot DVD-n.

0
2016. augusztus 26., péntek 22:40
Na igen, a magyar már csak egy ilyen diszkrimi-náció... (This Crime Nation?)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. augusztus 26., péntek 20:07
Jaja én is megörültem a logónak a film elején. :)
0
2016. augusztus 26., péntek 19:04
Ahogy elnézem, a Vaksötét Sony / Screen Gems, azok szoktak jönni BD-n is.
0
2016. augusztus 26., péntek 18:19
Haverok Fegyverbent én is nagyon tudom ajánlani.Nagyon jó kis film.

Csakúgy mint a Vaksötét amit tegnap láttam.
Spoilermentesen a történet:Három fiatal betör egy vak öregemberhez,mert kiderítik,hogy sok pénzt tart otthon.De az öreg nem is annyira ártalmatlan,mint hitték így az életükért kell küzdeniük.
Felmerült bennem a kérdés,hogy az alapkoncepciót mennyire fogja kihasználni Fede Alvarez rendező.A válasz az,hogy maximálisan.
A Gonosz halott remake rendezője nagyszerűen ragadja meg az egyszerű történet és a nagyrészt egy helyszínen játszódó filmek adta lehetőségeket.
Egy-két kötelező klisé befigyel,de nem jumpscare-t használ hanem feszültebbnél feszültebb jeleneteket halmoz amik működnek.
A szereplők hozzák amit kell és az Avatar Quarich ezredese telitalálat volt a főgonosz szerepére.
A horror műfaj a démonos éráját éli,erre itt egy film amiben összefossuk magunkat egy veterán fickótól.Nem semmi.
Remélem jön majd BD-n.
Erősen ajánlott darab!
0
2016. augusztus 26., péntek 2:42
Ez igaz! Abszolút a nyári felhozatal egyik kellemes meglepetése. Todd Philipstől meg egy igen érett film. Abszolút nem jár rosszul vele, aki befizet rá. Nagyon jó a szinkronja is.
0
2016. augusztus 26., péntek 1:56
A haverok fegyverben-t néze mindenki, nagyon jó film.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 19:17
"Régen Istenként tiszteltek, most durci vagyok, mert már nem tartanak annak" felfogás kicsit tényleg mondvacsinált. Testvére meg egy szipla ostoba verőlegény. Joker "mentőakciòjában" több motiváciò volt.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 18:30
Szerencsétlen jól pórul járt. Azzal alapvetően nincs baj, hogy gettógengszter lett (legalább nem másolták Ledgert/Nicholsont), de nem volt felépítve a karakter. Az is fura, hogy a történet egy pontján eltűnik és az általad említett tényleges gonosz nem lett volna rossz, mert a karakter maga nekem tetszett, de nem értettem mi motiválta igazán. És az a hastánc amit levágott a gigantikus űrneoncső előtt, az nem tudom mi akart lenni. :D
0
2016. augusztus 25., csütörtök 18:11
Ha megtették volna Jokert főgonosznak a ... helyett szerintem már jobb a történet. Biztosan a magyar szinkron is ludas, de semmi félelmet vagy hatalmat nem árasztott magábòl Leto Jokere. Inkább az a néha bolond maffiavezér volt aki nem szedte be a pirulákat. Ledger mikor megjelent a vásznon már a hideg futkosott a hátamon.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 17:56
Nekem a BvS jobban tetszett, de talán amiatt, mert ott azért izmosabb a sztori (még ha szét is esik a közepén). De amúgy szerintem érzik a Warnernél, hogy nem kellett volna már elkapkodni ezeket a filmeket, mert így, hogy nem vezették be a karaktereket rendesen. De már mindegy, ez már így marad.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 17:40
Nen lett rossz film 60% az kicsit a közepes fölé. Több, mint egy rossz film, marvel is volt pár filmjével ezen a minőségen. Talán Batman vs. Superman-nél is jobb egy kicsivel.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 17:34
És mindezzel együtt messze nem olyan rossz, mint a híre. Nem is értem minek ekézte sok kritikus/néző, mert az tény, hogy az előzetesek egy más filmet ígértek (ilyen szempontból kicsit átverés), de a látottak után láttam benne annyi potenciált, hogy tudjam szeretni annyira, hogy inkább kellemes élmény legyen, mint csalódás.
0