Keresés

Moziajánló

2016. május 28., szombat 10:21
Nem nagy durranás. - RENDES FICKÓK kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2016/05/28/moziajanlo_rendes_fickok
0
2016. május 26., csütörtök 15:48
Hát tudod... olyan jópofa. Nem úgy értem, hogy úgy mint egy bohóc. Hogy azért vagy itt, hogy megnevettess. Csak... jópofa.
Na, elhúzok a francba, jó? :D
0
2016. május 26., csütörtök 13:07
Hogy érted azt, hogy jópofa? :D
0
2016. május 26., csütörtök 12:52
Jópofa srác vagy! ;)
0
2016. május 26., csütörtök 9:32
:):)

"Megyek és hozom az újságot, hozom az újságot"

:):) Kétszer Jimmy a Nagymenőkből :D
0
2016. május 26., csütörtök 4:25
A mutánsok előtt sort kerítettem az Angry Birds-re is, ha már több, mint egy éve napi szinten nyomatom az alapjául szolgáló játékot. Rendesen lehúzták a kritikusok, de nekem nagyon tetszett, (szó szerint) hamar elrepült az a 97 perc. Szép a 3D-hatása is, úgy tűnik megtanulták a filmesek praktikusan használni a technológiát. Kár, hogy a tévégyártók most kezdenek leállni vele.
0
2016. május 26., csütörtök 4:25
A mutánsok előtt sort kerítettem az Angry Birds-re is, ha már több, mint egy éve napi szinten nyomatom az alapjául szolgáló játékot. Rendesen lehúzták a kritikusok, de nekem nagyon tetszett, (szó szerint) hamar elrepült az a 97 perc. Szép a 3D-hatása is, úgy tűnik megtanulták a filmesek praktikusan használni a technológiát. Kár, hogy a tévégyártók most kezdenek leállni vele.
0
2016. május 26., csütörtök 4:15
Bocsi, nem akartam kétszer elküldeni.
0
2016. május 26., csütörtök 4:15
Bocsi, nem akartam kétszer elküldeni.
0
2016. május 26., csütörtök 4:14
Ismét bebizonyosodott, hogy nekem fekszik, ha valami nem elmebeteg módon pörög ezerrel, hanem kicsit lassabban építkezik, a mostani X-Men sem kivétel ezalól.

A 3D-ről nem tudok (még) nyilatkozni, de biztos überbrutál lehet. Majd itthon 4 hónap múlva.
0
2016. május 26., csütörtök 4:14
Ismét bebizonyosodott, hogy nekem fekszik, ha valami nem elmebeteg módon pörög ezerrel, hanem kicsit lassabban építkezik, a mostani X-Men sem kivétel ezalól.

A 3D-ről nem tudok (még) nyilatkozni, de biztos überbrutál lehet. Majd itthon 4 hónap múlva.
0
2016. május 26., csütörtök 1:55
"Akiket esetleg az első trailerek elriasztottak..."

Mint például engem :). Az első előzetes, ami tetszett, az Khadgaré volt, és ahogy a mágiahasználatot bemutatták.
https://www.youtube.com/watch?v=LNFQt1ZhlKA
0
2016. május 26., csütörtök 0:41
Még annyit, hogy a Weta nagyon szép munkát végzett a fegyverekkel meg a páncélokkal, ILM pedig a trükkökkel. Akiket esetleg az első trailerek elriasztottak, megmondhatom a végeredmény remek lett. :)
0
2016. május 25., szerda 23:59
Felvezetésnek tökéletes, tényleg csak annyi a baj, hogy több nem is akar lenni.  Ha elkészül még mind a 2 tervezett film akkor ez nem is gond.
0
2016. május 25., szerda 23:52
Ez jól hangzik :)! És ha csak annyi a baja, hogy nem fér bele vagy húsz évnyi sztori két órába, azzal kiegyezek :).
0
2016. május 25., szerda 22:58
Warcraft: Kezdetek

Alap felütés, hogy két nép örökké egymással szemben áll, de ez koránt sem ennyire egyszerű.
Az egyik oldalon "bábmester" mòdjára használja fel a népét Gul dan, hogy átvigye őket és hatalmát egy másik élettel teli világba, mert az övüké el fog pusztulni.
Ennyit lehet spoiler mentesen ugyanis a film tele van fordulatokkal és remek megoldásokkal.
Senki sem céltalan, minden tettnek helye van és értelme. Néha sajnos éreztem, hogy 1-2 jelenetnél nem ártott volna ha jobban ismerem az alapanyagot. Tárgyak, emberek tünnek fel akik vagy amik hordoznak megoldást de a hátterük ismeretlen. Ennek ellenére sikerült összehozni egy szép egész egységes világot, annak történelmével és varázslatos környezetével.
Varázslatròl jut eszembe, Warcraft olyan mòdon használja amire még nem volt példa az eddigi filmtörténelemben. Látványosak az idézések, de mégsem hatnak idiòtán. Minden kimondott szònak sùlya van, ahogy minden varázslatnak megvan a maga ára, ez nagyon tetszett.
Sokszor elég sötét volt a film néhol feszegette is rendesen a korhatárt. Orkok brutális harcmodora meg is követelte ezt rendesen.
Örülök, hogy elkészült ez a film, végre kaptunk egy méltò játékadaptáciòt valamint egy remek fantasy filmet.
Csak azért nem tökéletes, mert enyhén látszòdik, hogy ezt a részt felvezetésnek szánták. Bőven van még ebben a világban potenciál(tengernyi nèp közül igazán csak kettőt ismerhettünk meg), remélem sikeres lesz és kapunk még jò pár részt.
Nálam 10ből 9 pont. :)
0
2016. május 25., szerda 22:58
Warcraft: Kezdetek

Alap felütés, hogy két nép örökké egymással szemben áll, de ez koránt sem ennyire egyszerű.
Az egyik oldalon "bábmester" mòdjára használja fel a népét Gul dan, hogy átvigye őket és hatalmát egy másik élettel teli világba, mert az övüké el fog pusztulni.
Ennyit lehet spoiler mentesen ugyanis a film tele van fordulatokkal és remek megoldásokkal.
Senki sem céltalan, minden tettnek helye van és értelme. Néha sajnos éreztem, hogy 1-2 jelenetnél nem ártott volna ha jobban ismerem az alapanyagot. Tárgyak, emberek tünnek fel akik vagy amik hordoznak megoldást de a hátterük ismeretlen. Ennek ellenére sikerült összehozni egy szép egész egységes világot, annak történelmével és varázslatos környezetével.
Varázslatròl jut eszembe, Warcraft olyan mòdon használja amire még nem volt példa az eddigi filmtörténelemben. Látványosak az idézések, de mégsem hatnak idiòtán. Minden kimondott szònak sùlya van, ahogy minden varázslatnak megvan a maga ára, ez nagyon tetszett.
Sokszor elég sötét volt a film néhol feszegette is rendesen a korhatárt. Orkok brutális harcmodora meg is követelte ezt rendesen.
Örülök, hogy elkészült ez a film, végre kaptunk egy méltò játékadaptáciòt valamint egy remek fantasy filmet.
Csak azért nem tökéletes, mert enyhén látszòdik, hogy ezt a részt felvezetésnek szánták. Bőven van még ebben a világban potenciál(tengernyi nèp közül igazán csak kettőt ismerhettünk meg), remélem sikeres lesz és kapunk még jò pár részt.
Nálam 10ből 9 pont. :)
0
2016. május 23., hétfő 22:54
Jaja a cameóit mindig kiszúrom.Régebben csak utólag voltak meg. :)
0
2016. május 23., hétfő 22:43
Stan Lee cameója is nagyon megfogott, ahogyan összekapaszkodik feleségével - akivel egyébként 1947(!!) óta házasok.
most posts by TM
0
2016. május 23., hétfő 22:20
Igen,nagyon jók az utalások az eredeti trilógiára,plusz külön tetszett,hogy milyen ügyetlenül használták az újoncok a képességeiket.Még a Bossfight alatt is.Nem az volt,hogy jön egy 3 perces montázs és már mindenki profi harcos.
0
2016. május 23., hétfő 22:15
Singer finom humora is lehet ez, mivelhogy az X-Men és az X2 után a harmadikat nem ő rendezte. :) Hogy azóta meg ki melyiket hányadiknak veszi, az relatív, főleg hogy az első Farkas-mozi egy az egyben átugródott az azt követő filmek történetében.
most posts by TM
0
2016. május 23., hétfő 22:10
Egyetértek, nekem is nagyon tetszett! S nemcsak a First Class-re van rengeteg utalás, hanem az originál trilógiára is, ahogy szinte minden régi karaktert előszednek belőle. Singernek ez a világ fekszik legjobban, s nála jobban nem is rendez senki X-Men filmet.

Jöhet a következő! :)
most posts by TM
0
2016. május 22., vasárnap 12:23
Hát nézd, annyi egészen biztos, hogy sz@r és "sz@r" között is nagyon nagy tud lenni a különbség:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. május 21., szombat 23:57
Persze. :)
0
2016. május 21., szombat 23:45
A Jedi visszatér volt az a film?
0