Keresés

Moziajánló

2016. május 21., szombat 23:37
De hisz meg is mondják a moziban, hogy mindig a harmadik rész a legsz@arabb. :)

Ami persze hivatkozott film esetében hatványozottan nem igaz.
0
2016. május 21., szombat 23:32
Ma megvolt nekem is az Apokalipszis. Összességében nem volt rossz, de az új trilógia leggyengébb darabja. Baromi lassan építkezik, már már unalomba fullad mire beindul az akciózás, a végső leszámolás, az pedig színtiszta CGI parádé.
0
2016. május 21., szombat 18:20
Köszi.
0
2016. május 21., szombat 17:13
Köszi.Ez Blu ray vétel lesz nálam megjelenéskor. :)
0
2016. május 21., szombat 17:12
Vállalható,igen.Fassbendert emiatt szokni kell,meg úgy mindenkit de egynek elmegy simán.
Engem csak azért zavart alapból a szinkron,mert a Game of Thrones-t,J. Lawrence filmeket meg úgy általában mindent feliratosan nézek.
Apocalypse még így magyar hanggal is félelmetesre sikerült.
Játszák felirattal is csak az most nekem nem volt jó az időpont miatt.Legalább marad a BD-re is újdonság.
0
2016. május 21., szombat 1:36
Ez akkor lett volna vicces, ha jómagam írom az élménybeszámolót. Lévén én is Hujber vagyok. :)
0
2016. május 21., szombat 1:04
No, örülök a pozitív véleményednek! :)
most posts by TM
0
2016. május 21., szombat 0:49
A szinkron vállalható? Hujber szinkronja nagyon lerontja Michael Fassbender alakítását?
0
2016. május 21., szombat 0:43
"csúcsosodott ki"

0
2016. május 21., szombat 0:41
X-Men Apokalipszis

SPOILER nélkül

Hát azt hallottam,hogy az előzetes kritikák lehúzták a filmet,de ennél nem volt kérdés,hogy meg fogom nézni.
Érdekes,hogy az előző trilógiánál is a harmadik részt ekézték nagyon nekem pedig bejött a film.Itt is ugyanez a helyzet.Ez egy jól sikerült grandiózus trilógia lezárás.
Egy olyan főgonoszt kaptunk akinek jelenléte van a vásznon.
Baromi félelmetes lett Apokalipszis,pont olyan mint vártam.A filmben van akció bőven de mégsem éreztem,hogy túl sok lenne.Van idő a motivációkra és a főbb karakterek szerepeltetésére.Láthattuk hogyan áll össze a jó X csapat,közben meg mindenkinek volt egy olyan pillanata ami emlékezetes maradt számomra.Párhuzamosan haladt a fő szál a végén pedig a Boss fightban csúcsosodott mi az egész amiről írnék még csak spoiler nélkül nehéz lenne.
Rengeteg utalás van a First Classra amivel egy szép keretet adnak az egésznek.
Nagyon jól sikerült darab lett az új X-Men.Persze nem tökéletes de méltó az új trilógiához.
0
2016. május 12., csütörtök 16:11
Az új részt még nem láttam csak az előzőt de hol volt szó a temetésről?
Vasemberről, meg Amerikai Kapitányos utalást az észrevettem. :)
SuperHeRo
0
2016. május 11., szerda 22:12
SPOILER!!!

A S.H.I.E.L.D ügynökei 3. évadának múlt heti  (19.) részében megemlítik annak az illetőnek a halálát, akinek a temetése a mozifilmben látható, a tegnap sugárzott heti (20.) epizódban pedig többször előkerül az a bizonyos egyezmény, ami a mozifilm bonyodalmának mozgatórugója. Marveléknál bámulatos a különböző médiákon átívelő storyline.
most posts by TM
0
2016. május 11., szerda 11:05
USA 3AP

Megnéztem, nem is volt rossz. Leginkább az tetszett benne, hogy úgy írták a forgatókönyvet, illetve azon belül az egyes karakterek dolgait, hogy bárkinek a szemszögéből nézelődünk, mindenki motivációja érthető és indokolt és tulajdonképpen azonosulásra alkalmas. Vagyis nagyon nem egyértelműen skatulyázható a jó és a rossz. Számomra ettől volt érdekes.
most posts by TM
0
2016. május 10., kedd 21:33
Amerika Kapitány: Polgárháború

Az újkori Marvel-filmek között is találkoztam erősebb történettel, sok eleme érezhetően csak marketingfogásként került be, de legalább Russoék részemről még mindig értenek a kreatív akciójelenetekhez. Az ellenőrzést jelentő egyezmény kapcsán kettészakadó csapat vezéralakjainak vitája, annak politikai-filozófiai vonatkozása valami új volt a szuperhősfilmeken belül (és még újabb lett volna pár hónappal ezelőtt), a személyes sztorik is jól működtek, és a most belépő régi-új karakterek is megtalálták a helyüket a Bosszúállókon belül... kilóg a lóláb, de jó ajánlók voltak a különálló filmekhez.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94p15-niwrok-irasai-2-0#6639

8,5/10
0
2016. május 8., vasárnap 11:10
Számomra A tél katonája volt a legrosszabb Marvel-mozifilm addig, míg nem jött a Deadpool, úgyhogy nem remegek azért, hogy láthassam ezt az új kapitányosdit.
A Marvel-mozifilmeknél sokkal jobbak a Marvel-tévésorozatok, azokra pártoltam át.
most posts by TM
0
2016. május 8., vasárnap 0:35
Cloverfild jelenleg sajnos nimcs nálunk a moziban, kettő közül bármelyiket beáldoztam volna. :)
Ezek ellenére mindkettő tetszett.

Tél katonáját jobban szerettem egy kicsivel, Galaxis őrzői után a kedvenc marvel filmem. Egyébként inkább ennek a résznek adtam volna a Tél katonája cìmet, szépen vitte tovább Bucky történetét. Második bosszùállòknál sokkal jobb lett. Itt a sok karakter is kicsit jobban volt kezelve.
0
2016. május 7., szombat 22:46
Nekem a Dzusngel könyve a 10 Cloverfield Lane-nel lett dupla élmény.

A Civil Wart csütörtökön láttam.Avengers első része van ilyen szinten nálam.
Még a Winter Soldiernél is jobb lett pedig az is kiváló volt.
0
2016. május 7., szombat 21:58
Szívesen:)!

Mi ez a "futtatott Russzók";)? Kiábrándultál a Marvelekből, vagy csak a tesókból?
0
2016. május 7., szombat 18:15
Rég nem volt ilyen, de ma dupla mozis napom lesz. Dzsungel könyve és Amerika kapitány. :)
0
2016. május 7., szombat 8:05
Kösz! Tilla rendezte? Máris jobban érdekel, mint a futtatott Russzók újabb comic-reality-je.
most posts by TM
0
2016. május 6., péntek 23:33
Tiszta szívvel

Mintha Guy Ritchie magyar féltestvére csinálta volna meg az Életrevalók remake-jét.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94-niwrok-irasai-2-0#6630
0
2016. május 5., csütörtök 9:56
Én ma este 8-kor nézem
Már nagyon várom!

Tegnap letudtam az Ultron korát, hogy felkészüljek. :)
SuperHeRo
0
2016. május 5., csütörtök 1:26
Polgárháború.

Röviden, tömören: egy nagyon jól összerakott, jól felépített film! A Russo tesók nagyon értik, jó kezekben van a Bosszúállók 3. Képregény rajongóknak kötelező, de mindenki másnak is erősen ajánlott.
0
2016. május 3., kedd 20:07
Hurok

Nagyon szeretem az idővisszapörgetős-újrakezdős filmeket, és külön jó, hogy nagyobb költségvetésből is készült ilyen Magyarországon... de ezt a filmet, legalábbis a forgatókönyvét nem ártott volna még egy párszor átpörgetni, hogy igazán ütős legyen.

7/10

Bővebben itt:
http://filmforum.hungarianforum.com/t94-niwrok-irasai-2-0#6623
0
2016. május 3., kedd 19:25
T2 a Bem Moziban!

https://www.facebook.com/events/1566494386980978/
0