Nem, Polgárháborúsban. :) A filmre csináltattuk. ;)
SuperHeRo
0
2016. május 3., kedd 3:51
1498
A Polgárháború lesz az első IMAX élményem, de mivel vasárnapig nem bírom ki, már szerdán megnézem itt helyben.
0
2016. május 3., kedd 0:44
7074
Haveros pólóban nézed?
0
2016. május 2., hétfő 23:54
5528
Azt nem lesz nehéz űberelni...
0
2016. május 2., hétfő 23:35
1698
Jaja, olvastam én is. Még nagyobb helyeken még be sem mutatták, pl az USA-ban. :)
Ennek is 1 milliárd közeli vagy feletti összeget jósolnak. Nah meg vsz lenyomja a BvS-t, ami nem sikerült olyan jól.
SuperHeRo
0
2016. május 2., hétfő 22:49
2464
Állítólag már most 200 millánál tart.Nagyon érdekel engem is.
0
2016. május 2., hétfő 21:52
1698
Most ám. :) Csütörtökön 20 órától nézzük is a Sugárban. :)
Már a pólók is megvannak rá haverral. :D
Remélem jó lesz, eddig csak jókat olvastam róla.
SuperHeRo
0
2016. május 2., hétfő 21:45
2464
Megnéztem a 10 Cloverfield Lane-t utána megvettem a Star wars BD-t majd visszaültem a Dzsungel könyvére. Remek nap volt,már kellett egy ilyen. És a Kapitány még csak most jön. :)
0
2016. április 23., szombat 10:03
52685
54 kilót fogytam, már beférek a kulcslyukon is :)
most posts by TM
0
2016. április 23., szombat 8:00
6056
Ott nem férsz be, gyere az ajtón :-)
0
2016. április 23., szombat 2:58
52685
Nyiss ablakot! :))
most posts by TM
0
2016. április 22., péntek 23:59
6056
Inkább egy kis homoszexualitást érzek... :)
0
2016. április 22., péntek 23:52
52685
Remélem, hogy ezek után tetszeni fog! :)
most posts by TM
0
2016. április 22., péntek 21:06
2966
Egyik nagy kedvencem ha vígjátékról van szó, úgyhogy most nagyon kedvet csináltál! :))
0
2016. április 21., csütörtök 21:43
52685
Lehet, hogy nem túl trendi dolog a mai világ valóságában bármiről pizitívat mondani és azt is elhiszem, hogy aki a szívét is kitárja egy hozzászólásban, azt egyesek hajlamosak furcsának, brancsból kilógónak, vagy akár sebezhetőnek tartani, de biztosíthatlak, hogy kib....tt nagyot tudok ütni. :)
most posts by TM
0
2016. április 21., csütörtök 21:25
52685
A szomszéd nője-filmekhez tudnám hasonlítani, ha azok tetszettek, ebben sem fogsz csalódni.
Na, hogyha ez ilyen, akkor már megyek is megnézni, nagyon hiányolom az ilyeneket az utóbbi (kb) 10-12 év felhozatalából. :(
0
2016. április 21., csütörtök 16:27
52685
Bazi nagy görög lagzi 2.
Bizony elég sokat kell visszalapozni a naptárban a csodálatos első rész bemutatójáig, de ahhoz se kell sok ujj, hogy az azóta készült, hasonlóan színvonalas, emberséges, szeretetteljes, könnyezős-nevetős vígjátékokat megszámolhassuk. Hála az égnek ez a film egy muszakaszeletnyivel sem gyengébb az elődjénél, ugyanolyan jó, ha nem még jobb, mint az első rész. Az előzetese (trailer) alapján nem derül ki, hogy micsoda élmény maga a film, ezért senki se abból - vagy néhány felkent blogger fanyalgásából - induljon ki. Az év eddigi legjobb vígjátéka, mely nálam abszolút az év Top10-es tagjává vált.
most posts by TM
0
2016. április 20., szerda 0:29
4596
Ma ma
Két ember egymásra találása, akiknek az élete ugyanazon a napon siklik ki és dől össze, nagyon érzelmes és drámai történet is lehetne, a "Ma ma" azonban túl sokat akart markolni. Az alaphelyzet is meglehetősen abszurd véletlenek együttállásából alakul ki, de az igazán mély együttérzéshez és szimpátiához kellene valami kis valószerűség, amivel a betegségének gondjai felett túl könnyen átlépni látszó Magda (nem attól lesz pozitív egy film üzenete, hogy közömbös a következmények iránt), és az unos-untalan felbukkanó, univerzális doki is hadilábon áll. Továbbá semmilyen filmnek nem tesz jót, ha bő fél órával hosszabb annál, amit a téma kényelmesen kitöltene.
6/10
Csokoládé
Na, ez már sokkal jobban tetszett! A film Raphael Padilla történetét eleveníti fel, aki feketeként és bohócként, társával egy kis vándorcirkuszból indulva tudta meghódítani Párizs cirkuszának világát a XX. század fordulóján. Nekünk az a társas csetlés-botlás, amit ők csináltak, már hozzátartozik a bohócokhoz, de a film szerint ez akkoriban óriási újdonság volt, meg is őrültek érte a népek. Csokoládé szép és jövedelmező jövő elé nézhetett volna, ha a szenvedélyei és az ártatlannak tűnő tréfák mögött megbújó megvetés és kiközösítés nem jelentettek volna akadályt számára, kényszert a bizonyításra. A cirkuszos jelenetei nagyon jók (néha még én is nevettem, pedig nem vagyok nagy cirkuszbajáró), a drámája pedig jól követi végig egy különleges bohóc fordulatos életét egy érdekes korban és helyszínen. Na és Omar Sy is megint remekel.
8,5/10 .
0
2016. március 29., kedd 17:07
1498
Mi 4en néztük hardcore fanok és szerettük, imádtuk.
0
2016. március 29., kedd 12:23
3107
Oké, ez is egy vélemény, és valahol ezt is megértem. Nekem mondjuk nem voltak magas (vagy bármilyen) elvárásaim a filmmel kapcsolatban, és Az acélembernél számomra mindenképp jobb volt.
Egy dologban viszont kétségtelenül igazam van: a filmet nem lehet mindenkinek ajánlani;)
Nem tudom, hogy a kritikusok milyennek állítják be, de nekem kb. mindennél rosszabb volt, amit eddig Batman címszó alatt láttam... talán pár kretén Batman-ellenfelet és a 60-as években forgatott sorozatot leszámítva. A Schumacher-féle Batmanekkel van nagyjából egy szinten, de amennyivel ennek jobb az alapsztorija, azok annyival közelebb álltak a képregények és a rajzfilmek stílusához.
A végén a mögöttem ülőknek annyit mondtam: "Srácok, ez annyira rossz volt, hogy az sem tudott rontani rajta, hogy a fél filmet végigpofáztátok, mert ha zavart volna, szólok miatta!".