Keresés

Moziajánló

2016. február 13., szombat 5:17
Egyet értek, mi is nagyon jól szórakoztunk rajta. Azért, hogy De Niro ezt bevállalta és eljátszotta, mindenképp színészi nagyságát illeti.

Ma délután a Deadpool-t nézem, már nagyon rá vagyok pörögve.
0
2016. február 12., péntek 10:30
"Robert De Niro számára ez is egy jutalomjáték, olyan oldalait mutatja meg, amelyikről nem képzelte az ember, hogy létezik."

Azért lehetett sejteni, hogy van neki, mivel férfi. :)
0
2016. február 12., péntek 1:32
Nagyfater elszabadul

Most talán azzal kerülnék bele jobban a kritikusi pikszisbe, ha legyaláznám a filmet a szereplőivel együtt, viszont ez nem fog megtörténni. Ugyanis remekül szórakoztam az egész film alatt. Tisztában voltam vele, hogy nagyjából mire számíthatok, és a megfelelő "szemüveggel" nézve élvezetes volt ez a vígjáték.

Úgy vélem, hogy ha már altesti poénos, alpári dumás filmet gyártanak, akkor legalább olyasvalaki játsszon benne, aki ebben is profi alakításra képes. Márpedig Robert De Niro számára ez is egy jutalomjáték, olyan oldalait mutatja meg, amelyikről nem képzelte az ember, hogy létezik. A friss megözvegyülés okozta szabadságban fellobbanó nonstop libidó magában is vicces, de hogy a hetven felett - és két lábon - járó ikon Ice Cube-alapra rappeljen, nos az frenetikus! :) Úgy gondolom, hogy A színészkirálynak ez a karakter ugyanúgy abszolút hihető, mint az összes többi kaméleonszerepe, melyben - legalábbis én - sosem azt látom, hogy ő Robert De Niro, hanem a mindenkori megformált szereplőt.  Ez különbözteti meg őt például Zac Efrontól, aki ebben a filmben is csak Zac Efron. Szóval nem érzem magamat tisztátalannak, amiért érintkeztem ezzel a mozgóképpel és még urambocsá élveztem is - még ha nem is a filmben látható módon. :)
most posts by TM
0
2016. február 8., hétfő 12:04
A visszatérő

Inárritu egyik korábbi műve sem fogott meg ennyire. Régebbi filmekre emlékeztetett az egész dinamikája.
Nincs a mai korra jellemző idegbeteg kapkodás. Megfelelő ütemben adagolja a feszültséget és a hangulatért is felelős zord táj szépségeit. Kissé taszít a zordsága de ennek ellenére szívesen megnézném bármelyik helyszínt annyira lenyűgöző.
Kezdő indián lerohanáshoz hasonló brutalitást talán a Ryan közlegény megmentése elején lévő partraszállás óta nem láttam. Medvetámadás és annak következménye pedig olyan katalizátor ami egy embert nem enged nyugodni semmilyen értelemben, sírjából felkelve elindul egy kemény úton.
Glass néhol kicsit már emberfelettinek tűnt, de ez sem tudott annyira zavarni, mert állandóan ott volt a küzdelem és a kitartás.
Vége pedig szépen keretbe foglalja ezt a szép és brutális filmet.

Nekem nagyon bejött 90% :)
0
2016. február 3., szerda 3:04
Viharlovagok kritika

http://acinemanias.com/ertekeles/viharzonaban-viharlovagok-kritika/
0
2016. február 3., szerda 3:03
Spotlight: Egy nyomozás részletei kritika

http://acinemanias.com/ertekeles/a-katolikus-egyhaz-bunei-spotlight-egy-nyomozas-reszletei-kritika/
0
2016. február 3., szerda 3:02
Nagyfater elszabadul kritika.

http://acinemanias.com/ertekeles/de-niro-melyponton-nagyfater-elszabadul-kritika/
0
2016. február 2., kedd 8:33
:-D
0
2016. február 2., kedd 3:18
Na ès ha nőnek öltöznél? :)
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 23:21
Köszönöm szépen, jó lesz ez. Majd megtekintem egyszer... csak jelen formájában nem megy :)
0
2016. február 1., hétfő 22:52
Tudom. :)

Csak továbbgondolam a címét... ;)

Köszi, valamikor sort kerítek majd rá, felírtam a "cetlire".
0
2016. február 1., hétfő 22:20
?
Csak ajánlottam filmet.
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 22:11
Ne célozgass, légyszi. ;)
0
2016. február 1., hétfő 21:04
Azért Az új barátnőt nézd meg! :)
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 21:03
Épp most rendeltem meg a zenéjét,  varázslatos...
0
2016. február 1., hétfő 20:34
Köszi az ajánlót!

Előbb-utóbb sort kerítek rá! :)
0
2016. február 1., hétfő 20:29
"A pakliban persze az is benne van, hogy, aki alapból visszataszítónak találja az efféle vonzalmakat… hát mondjuk azt, hogy nem A dán lány képében fogja viszontlátni élete filmjét."

Köszi! Jól gondoltam, hogy kihagyom. :)
0
2016. február 1., hétfő 20:18
Jól hangzik! :)
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 19:53
A dán lány kritika.

http://acinemanias.com/ertekeles/a-ferfitestbe-zart-no-esete-a-dan-lany-kritika/
0
2016. február 1., hétfő 11:53
Ha valaki már megnézte a Dán lányt, kíváncsi lennék a véleményére.
0
2016. február 1., hétfő 11:51
Jobsról egyébként én is a halálakor hallottam először.
0
2016. február 1., hétfő 11:23
:))

Ha olyan téma jönne elő, amihez én értek legjobban, akkor azt eleve én írnám! :)
Mivel azonban mindenhez konyítok valamennyit (Jobshoz speciel csak ennyit) ugyanakkor nincs egy dolog se amihez rengeteget, ezért bár már sokat agyaltam filmötleten, de ezidáig nem szültem forgatókönyvet. De legalább nem vagyok szakbarbár, az is valami. :)
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 11:18
Említetted korábban is, hogy vigyázol, minél kevesebbet tudj a megtekintendő filmről. Komolyan beszéltél! :)
0
2016. február 1., hétfő 11:12
Steve Jobs-ról előzetesen szinte még azt se tudtam, hogy eszik-e vagy isszák, kb. annyit, hogy valaminek az alapítója vagy társalapítója volt, meg hogy nemrég meghalt valamilyen betegségben. Mivel a számítástechnika mindig hidegen hagyott, ezért erről a világról ennyi információm volt.

Ennek ellenére ez a film marhára tetszett, Sorkin dialógusai repítették az időt, remek színészi alakításokat láttam, és se a film előtt, se közben, se azóta nem gondoltam arra, hogy ennek bármi köze van a Birdman-hez. :)
most posts by TM
0
2016. február 1., hétfő 10:19
Steve Jobs

A revolúció repetitív regressziója, avagy egy életrajzi film örve alatt hogyan ugorjunk fejest Steve Jobs agyába háromszor?

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p900-niwrok-irasai#6337
0