Ma dupláztam, de még így is van mit behoznom (Dominó,Durr durr..., stb...). Egy személyes megjegyzés még az elején Daeminek. Az INDESITbe néztük és tényleg nagyobb a vászon, mint volt sőt tényleg űberállat a hangzás és ugye a HMPLX-es kukorica az igazi, de továbbra is a Palace mozikat részesítem (nagyobb) előnyben.
Szóval Narnia. Azt a tábort növelem, akik azt mondták/írták, hogy a Narnia legalább két film (vagy minimum 3,5órás) összevisszavágott sűrített verziója. Azt hiszem nevezhetem magam felnőttnek(legalábbis a 8 éves unokaöcsémhez képest, aki már 4X látta és imádja), így tehát felnőttként azért több magyarázatot,átvezetést vártam volna egyes karakterről (télapó?, Tumnus, vagy szinte bármelyik szereplő). A látványa ugyan tényleg magávalragadó, bár 1-2jelenet gagyinak hat, de kárpótol érte sok más, így a farkasok "télen" félelmetesen élethűek, azomban "nyáron" szembetűnőbb CGI, ellentétben a fehér királynő, Ő volt az, aki bármikor megjelent, Ő mindíg tökéletes volt. Szerintem a valaha készült legdrágább és leglátványosabb gyerekfilm ez, vér nélkül, minimális erőszakkal, ami inkább indulat. Egyszer számomra is fogyasztható volt, de elég is volt, RGO DVD-n majd unokaöcsinek, de a látvány miatt nem tudok kevesebbet adni. A tavalyi top20-ba azomban így sem hozott változást.
60%