Keresés

Moziajánló

2005. december 15., csütörtök 18:11
Az időjós március 2-re van kitűzve nálunk jelenleg, imdb szerint.
0
2005. december 15., csütörtök 17:48
Megnéztem még egyszer a King Kongot A vándorló palota (9/10) és a Szőke kóla (2/10) mellett, és tovább erősödött azon véleményem, hogy 9/10-es film. A Kong mindaz, ami A gyűrűk ura a regény miatti kötöttségek okán nem lehetett: Jackson megalomániája olyan képekbe öntve, amibe persze bele lehet kötni (sőt, elvégre remake-ről van szó), de én inkább azt a tiszteletet vettem észre, ahogy a rendező nekiállt a témának, ami sugárzik minden egyes percből. Ja, és imádom a  30-as évek Amerikáját is. Elfogultság felsőfokon, de én akkor is szeretem a Kongot.
0
2005. december 15., csütörtök 17:15
Az a baj, hogy mindenki azt hitte, hogy majd egy iszonyat nagy durranás lesz ez a film! Pedig Peter Jackson nem ígért mást, mint az 1933-as film remake-jét, persze korszerűsített köntösben. Itt nincs olyan bravúr, mint a Gyűrűk Uránál, ahol filmszalagra kellett álmodni Tolkien szerteszét kószáló, zabolátlan fantáziáját, hanem "csupán" lekövetni egy hetvenéves film sztoriját. Jackson most ilyen filmet csinált, ez van! Aki mást várt, LOTR-szerűt, vagy még annál is többet, az nyilván csalódott! Én kezdetektől sejtettem, hogy A Gyűrűk Urát nem lehet túldobni, de a maga nemében azért szerintem ez is egy szórakoztató film, gyanítom, hogy nem lesz ráfizetéses...
Jackson pedig csinálja meg inkább a Babót (The Hobbit)! :-)
Ami pedig a rendezői kvalitásait illeti: ugyan már kérem, tessék beleugrani egy ilyen hétéves, monstre, gigászi produkcióba, felügyelni több ezer embert, odafigyelni az alkotás minden egyes fázisára, szinte a nap huszonnégy órájában, és mindezt magas fokon, teljes művészi alázattal!
Nekem abból van elegem, hogy a tegnapok hőseit egyesek hajlamosak mindjárt  kerékbetörni, szemenköpni.
most posts by TM
0
2005. december 15., csütörtök 14:54
indulatok minusz, de amúgy tényleg.
0
2005. december 15., csütörtök 14:43
Ma már senki nem tud szórakoztatni, mindenki elfásult, ellenben Jacksonnal. Már csak ő tud rendezni, mint az új ötletek megtestesült bajnoka. :D Már tényleg nagyon gáz ez a hatalmas Jackson hype. Szórakoztatás tekintetében a WotW úgy hazavágja ezt a majmot, mint a huzat.
0
2005. december 15., csütörtök 14:01
-
0
2005. december 15., csütörtök 12:58
Ja, de aki ezen besértődik, az menjen vissza oviba...
0
2005. december 15., csütörtök 12:41
attól még lelet helyesen írni.
0
2005. december 15., csütörtök 12:08
Ami neked a szíved csücske, az nem biztos, hogy másnak is az...
0
2005. december 15., csütörtök 11:56
Grrrr. Az... nem... Csirió! :(
0
2005. december 15., csütörtök 10:52
olvasd el az 5319-et.
0
2005. december 15., csütörtök 10:46
Hát hogy már csak a Kiss Kiss Bang Bang-et várod...
0
2005. december 15., csütörtök 10:42
nem, miből gondolod?
0
2005. december 15., csütörtök 10:41
Jackson úrfi nem csak egy siker trilógiát csinált! Csinált ő Tröjön ki a frászt, Hullajót, Mennyei teremtményeket is!
0
2005. december 15., csütörtök 10:40
Az, hogy Jackson úrfi csinált egy siker trilógiát, még nem garancia arra, hogy a többi filmje is hasonlóan jó lenne...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 15., csütörtök 10:39
Szóval a Narnia-t már láttad?
0
2005. december 15., csütörtök 10:38
Nekem ma utamba esik a King Kong, ráadásul a Zalaegerszegi plázában csak egy 500-asomba kerül... :-) Aztán majd meglátjuk. Meg kell mondjam nem igazán tudom elképzelni hogy PJ ekkorát hibázott volna...
0
2005. december 15., csütörtök 10:37
a kingkong bimmbummot nem akartam megnézni, de a kritika után még DVD-n sem fogom... :D (de, azért kíváncsi vagyok a megvalósításra, a filmre nem, az eredetit láttam, az sem tetszett)
0
2005. december 15., csütörtök 10:36
én már csak a kiss kiss bang bang-et várom, de azt is csak óvatosan.
0
2005. december 15., csütörtök 10:35
...én eljutottam odáig, hogy rohadtul nem éri meg felbumlizni ilyen filmekért pestre, majd megnézem, ha utamba kerül. :\
0
2005. december 15., csütörtök 10:28
Nekem már a Csirió is csalódás volt...
0
2005. december 15., csütörtök 10:27
Azért ne feledkezzünk meg még egy nagyágyúról:
Az új Miazaky Hayao film: A vándorló palota! Abban biztos nem csalódik senki! :-)
0
2005. december 15., csütörtök 10:26
Én még nem láttam a KK-ot, de ha a háromórás játékidő felét itt is a lassított felvételek teszik ki, mint a ROTK-ben, akkor mérges leszek. :)
0
2005. december 15., csütörtök 10:24
Én a Potter eddig 4-szer láttam moziban, így kijelenthető, hogy többször is fogyasztható. :) Akár 4-nél is többször. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 15., csütörtök 10:23
Egész évben a decembert, és vele a három nagyágyút vártam. A HP-t ugyan mindenképp megnézem mégegyszer, mert van benne "tartalék", de a King Kong-ot soha többet. Mindkettő hatalmas csalódás.
És ott van még harmadiknak a Narnia, aminek az előzetesei büntetnek, a 9 perces filmrészlet pedig meghatóbb és varázslatosabb, mint a King Kong három órája cuzammen. Mégis eljutottam oda, hogy nem merek lelkesedni érte. Jövő héten kiderül...
0