Keresés

Moziajánló

2005. december 6., kedd 8:31
Örülök, hogy ennyire tetszett, remek film. :)
0
2005. december 5., hétfő 22:09
Engem inkább elrettent a 3 óra...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 22:04
Huh ezt nem is tudtam! Úgylátszik PJ már csak 3 órás filmekben tud gondolkodni. :-)))

Akkor most mégjobban várom!
0
2005. december 5., hétfő 18:49
:) Center Mozi a király!
0
2005. december 5., hétfő 17:37
Ja  190 perc körüli.

Csak a Palace mozikban van ez a szünet dolog. Mammutban  csak szinkronos van és szünet nélkül.  A Mom-ban szünettel és szünet nélkül  feliratosan min2.  A Westendben a szinkronos van szünettel és a feliratos van szünet nélkül.  A Camponában pedig szinkronos szünettel és szünet nélkül.
0
2005. december 5., hétfő 16:31
"A King Konggal akkor mit fognak csinálni?"

Miért az is három órás lesz? (Remélem... :-)
0
2005. december 5., hétfő 15:42
Jó amúgy hogy szóltál, mert akkor ott tutira nem nézem meg szinkronosan. Feliratosan "muszáj" lesz, mert azt hiszem ott nyomják egyedül feliratosan. Ha meg szinkron kell, akkor irány Corvin...

Kösz az infókat! ;)

Ja, amúgy még nálunk Békéscsabán is egybe ment le. :) Szóval Westend most gáz egy kicsit. :DDD
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 15:39
Szerinted én találtam ki? ;) Sajnos későn vetem észre, hogy pont a Westendbe vágják félbe. Franc se gondolta volna. A király visszatér simán lement egybe, bár asszem az a MOM-ba ment félbe vágva. Egyébként, ha engem kérdezel a gyerekek miatt van félbe vágva (pisi, stb...)+ nem egy embert láttam új teli doboz kólával és kukoricával viszzaérkezni a terembe szünet után, ez sem egy utolsó szempont gondolom. Persze hangsúlyozom nekem sem tetszett, főleg, hogy mindenki késett vagy 5-10percig mászkáltak film közben. :-(
0
2005. december 5., hétfő 15:36
De akkor így aztán végképp nincs értelme... 100 perc után szünet? Minek? Még marad kb. 30 perc... Tök felesleges volt... Na mind1.
0
2005. december 5., hétfő 15:34
Azt hiszem, sőt azt bizton állítom, hogy a Westendben a szinkronos van félbe vágva, a feliratos nem. Igazából nem is félbe, mert 100 perc után volt a szünet.
0
2005. december 5., hétfő 15:15
Basszus, Pesten félbevágják a filmet? Ez elég szomorú, ugyanis most készülök megnézni jövő héten feliratosan... :( Ájjjáj-jáááj!!!
A King Konggal akkor mit fognak csinálni? Minden 30 perc után adnak 20 perc szünetet, vagy mi??? :)
0
2005. december 5., hétfő 15:04

Kissé félve ültem be rá, majd félelmem részben be is igazolódott. Csodacsibe egy aranyos szokásos rajzfilm, ami igazából az egészen piciknek fog tetszeni. Szerintem az 100%-os élvezhetőség korhatára jelen film esetében 10év. Mivel erről a rostáról erősen kilógok, így bennem sem hagyott mély nyomot, egy két kedves mosolyt csalt az arcomra, de ennyi. Újabb Disney tanmese a család összetartásról, szeretetről, s megin  egy apa-fiú kapcsolaton keresztül bemutatva. Kotlik Csöpi közelébe se ér Némónak, nálam a Mackótestvér szintjén van, szigorúan kicsiknek. ;)
45%
0
2005. december 5., hétfő 13:34
Másodjára megtekintve a Harry Potter 4. részét, igazából csak azt tudom mondani, hogy még több kérdés fogalmazódott meg bennem. Nincs lezárva ez a rész (mondjuk nem meglepő), a Trimágus Tusára fókuszálódott teljes egészében, amit már írtam egyszer...
Lehet ha harmadjára megnézem nem is fog már tetszeni? :)
De a bálos részen megint nagyokat kacagtam. :D
0
2005. december 5., hétfő 8:58
hp 4:

nekem bejött, de tény, hogy nagyon a tusára volt kihegyezve. Ezek a sötét képek nekem tetszettek. most mennem kell suliba, cső.

90%
0
2005. december 4., vasárnap 23:16
Geoul sokeuro (2003) - Into the Mirror
R: Seong-ho Kim

Korea nagyon félelmetes ország lehet. Nemcsak a mobiltelefonok és lánytestvérek hanem a tükrök elől is menekülni kell. Seong-ho nagyon drámaira veszi a figurát, szépen, lassan araszolgat előre, mintha nem is akarna megijeszteni. Aztán persze olyankor csap le, mikor az ember nem is várná. Filmje igen karakterközpontú, átérezhető és az ember még a kiszámítható befejezést is megbocsájtja neki.

70%
0
2005. december 4., vasárnap 20:06
Erőszakos múlt

David Cronenberg régen nem rendezett már filmet, de jó volt a hosszú kihagyás. Új filmje kevésbé horrorisztikus, mint a Légy vagy a Videodrome, mégis az események mögött valami sokkal sötétebb mondanivaló húzódik meg, mint előző alkotásaiban.

Az életben vannak nehezen meghatározható pillanatok, melyek némelyike jelentéktelen, némelyike pedig nem az. Tom Stall életében ez a pillanat egy megszoktott este következik be, mikor két alak sétál be a kávézójába... innentől kezdve az élete, vagy inkább a látszat élete felborulni látszik, és családja előtt is kénytelen bevallani, hogy nem az, akinek hiszik. A múlttól nem lehet szabadulni, mindig része lesz annak, amivé válni akarunk. Bármennyire igyekszünk mások lenni, sosem lehetünk mások, mint amik valójában vagyunk.

Érdekes film ez, érdekes mondanivalóval.

10/8
0
2005. december 4., vasárnap 19:05
Potter top4:
1.Bölcsek köve 100%
2.Titkok kamrája 95%
3.Azkabani fogoly 90%
4.Tűz serlege 70%
0
2005. december 4., vasárnap 19:05

Az egész mozi Potter lázban, szinte tűt nem lehet leejteni, kígyózó sorok, mind a pénztárnál, mind a kukoricánál. Izgalomra nincs ok, a fél órás reklám garatált a film előtt, a helyünk pedig már jópár napja bebiztosítva. Kicsit ugyan fáradtan, de megtörve nem, jöhet a buli utáni csend, kezdőthet a film. Kedves hang hívja fel figyelmünket a terembe lépve, hogy a film hosszára való tekintettel 10 perces szünetet tartanak a film felénél. Na mondom, a Gyűrűk ura "lement egybe" a kis Pottert meg félbetörik, ám legyen. Sikerült kifognunk két nőt, akik voltak kedvesek végigpofázni és előre spoilerkedni az egész filmet (gondolom olvasták a könyvet), komolyan mondom, hogy szánalmas, hogy milyen meberek vannak a 8 éves kisfiú nagyobb inteligenciával rendelkezett, aki meg se kukkant, na sebaj, neki volt/van gyerekszobája, mindenesetre a két nő remélem megkaptam átkom, ugyanis olyan "Kappitulátuszt" szórtam rájuk, hogy győzzék túlélni...  Na bocs az offért, de ez kikivánkozott belőlem.
Maga a film borzasztó sötét. Az első 10 percben komoly erőfeszítésembe telt, hogy felvegyem a film stílusát, ugyanis nehezen bírta a szemem a kissé homályos komorságot, szinte kivehetetlenek voltak az arcok, a megszokott szinkronnak köszönhetően azomban felismerni véltem rég nem látott "barátainkat". Nálam nem jött be a "sötétség", pontosabban itt nem, az "Azkabani fogolyban" még igen. Maga a film közel sem volt akkora hatással, mint anno az első két rész, maga a hangulat is "szörnyű" volt, full teltház, szünet, késő emberek, pofázó qrvák mellettem, előző napi buli fáradalmai. Talán majd egy délelőtti órában 1 hét múlva újranézem, amikor lecsendül kicsit a Potter láz. Azért így is korrekt, ugyan jó pár rész érthetetlen, pontosabban nem lett szájba rágva, pl:a "tudjukkis" rész a végén. Ezt tőlem megszokhattátok, hogy szeretem, ha egy film számba rágja a megoldást, de hogy a 7-8 éves kissrácoknak lejött az egész sztori? Na szóval rosszkor néztem, rossz helyen, rossz időpontban. Hamarosan újranézem. Mindenesetre első nézésre ennyi:
70%
0
2005. december 4., vasárnap 16:45
Masters of Horror (2005) - Chocolat
R: Mick Garris

Stephen King tv sorozatok állandó rendezőjeként, lett volna lehetősége tálentumának kidolgozására, ehelyett maradt az iparos rendezésnél. Ez a darab is egy semmitmondóan unalmas, közhelyes történet, mindenféle meglepetés nélkül. Horrorhoz nem sok köze volt, max annyi, hogy félelmetesen lassan telt le az egy óra.

30%
0
2005. december 4., vasárnap 14:35
Számomra 10/10. :)
0
2005. december 4., vasárnap 14:28
Mindig lemaradok a jó vitákról. :) A HP filmeket és Columbust tekintve kb. 90%-ban egyetértek Szásával. Az első rész második fele kicsit vontatott lett szerintem, a második rész tökéletes, a harmadikban az volt furcsa, hogy miért rohangálnak a szereplők szabadidőruhában és hova tűnt Neville nyúlfoga, de egyébként korrekt volt, a negyedik rész pedug egy rendkívül látványos összevisszaság volt. Chris Columbus pedig egyszerűen rulez!
0
2005. december 4., vasárnap 13:03
már régóta van, csak itthon nem jelent meg
0
2005. december 4., vasárnap 12:30
Ilyen is van már?
Hosszabb lett, vagy újravágták? Én már az első változattól is kifeküdtem. Az akciójelentek már így is ütősek voltak, de a szerelemi szál, meg a hősisség témája... Hát attól felfordult a gyomrom! Ezt a Randall Wallace-t ki nem állhatom... A We Were Soldiers is egy óriási giccs a szemeben...
0
2005. december 4., vasárnap 12:27
Furcsa is lett volna ha eredetiséget tudna felmutatni. Elvégre ez egy horror-folytatás...
0
2005. december 4., vasárnap 11:41
Fűrész 2

Le kell szögezni, hogy az első rész nagyon ütős volt - legalábbis számomra. Az előzetesekből ítélve a 2. rész is jónak tűnt, azonban mégis csalódást okozott. Bugyuta sztori, rakás szereplővel, 2 helyszínen, és egy elképzelhetetnen unhappy, mint az első rész végén. Sajnálom, hogy egy jó alapanyagból mért lett ilyen gagyi folytatás... Pedig ez is jól indult, aztán úgy 20 perc után kissé uncsi lett. Mondjuk a visszautalások az első részre nem voltak rosszak, de alapjában véve ezt a film nagyon nagyot bukfencezett nálam. Igaz, véresebb volt, meg durvább, de semmi új ötlet, ugyan az a séma, ugyan az a csavar a végén, kár érte. A színészek is csak vergődnek a szerepben, látszik a görcsös igyekezet, hogy meggyőzzenek, ők tényleg félnek. A bibi csak az, hogy ezt senki sem hiszi el nekik.

10/3
0