Nem kis erőmbe telt, hogy Csodacsibe helyett ezt a filmet nézzük ma. Egyértelmű gyöztesként kerültem ki, ugyanis a film észbontóan jó, csak sajnos egyedül maradtam véleményemmel, de nem baj, majd engesztelésképpl csibézünk holnap, vagy holnapután.
A filmnek van egy stílusa, amit meg kell szokni. Néha kicsit nehezen követhetőek a szálak és idősorok, de hamar bele lehet jönni és akkor aztán "L" lehet merülni a moziba, ugyanis ez a film annyira jó film, annyira mozis, mozi, tipikusan olyan film, amiért kitalálták anno a filmeket. Hatalmas moziélmény, legalábbis szerintem. Remélem érthető, amit mondani akarok. Két showmanről szól a történet, akik régen együtt mókáztak a szinpadon, híresek voltak, gazdagok, népszerűek, majd egy éjszaka történt valami, ami miatt megszakadt a "kapcsolatuk" és 15 éve nem találkoztak. Egy ambiciózus, fiatal újságírónő egyikük életéről könyvet ír, melyben maga a szereplő is segítséget nyújt neki. Újságírónőnket azomban egyre csak a szakítás és körülményei érdeklik, ami ahoz az éjszakához köthető, amikor egy női hullát találtak a szállodai szobájukban. A hangulat, a szereplők, a rendezés, egyszerűen leírhatatlan, inkább nézzétek meg!
100%