Keresés

Moziajánló

2015. november 10., kedd 21:21
Úgy kell neked, minek nézted, meg, ha az eddigiek sem tetszettek!
0
2015. november 10., kedd 21:09
Kikérem magamnak, átlagosan csak 30 percenként néztem rá az órámra. :)

Amúgy egyetértek, ugyanolyan uncsi volt, mint a legtöbb Bond film. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 10., kedd 11:16
Nagyon érdekes olvasni a különféle véleményeket Bondról, íme az enyém:
http://blugeek.blog.hu/2015/11/10/james_bond_spectre_mozi_ajanlo
Per pillanat vegyes hangulattal állok hozzá. Sokminden tetszett benne, viszont jelentős hiányérzetem is maradt.
0
2015. november 10., kedd 2:20
Tehát ha normális szeretnék lenni, akkor te ezzel ellentétesen reagálsz - régi ellentétekre hivatkozva? Nos, ezzel nem kívánok többet foglalkozni.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 1:55
Valóban az lehetett volna, ha nem futottuk volna le ugyanezeket a köröket kb. tízszer az elmúlt évek alatt.
0
2015. november 10., kedd 1:40
"Most kapaszkodj meg" nélkül hitelesebben hangzott volna.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 1:27
Nem probléma, nem is úgy mondtam, de talán azt még mondhatom, hogy lehetnek más fogalmaink a "nagy egésszé gyúrásról", ugye.
A többiben igazad van, nem akartalak semmiben korlátozni, és -most kapaszkodj meg!- a véleményed megváltoztatni sem.
0
2015. november 10., kedd 1:20
Remélem, hogy nem probléma az, hogy az én véleményemet írtam le és nem a tiéd. Legyen ez is egy, meg a tied is egy, nem kell adjkirálykatonátot játszani a hitelesebb moziajánló posztért. A végén úgyis mindenki maga dönti el, hogy saját magának tetszett-e a film vagy sem.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 0:37
Hát az aztán zseniális "nagy egésszé gyúrás", hogy fél mondatban kijelentik a dolgot, hogy ők mind ennek a szervezetnek az ernyője alatt tevékenykednek. Ugyanekkora erővel a Spectre tagja lehetne még Jockey Ewing, Jaffar és Júdás is:).
0
2015. november 9., hétfő 23:48
Azért, mert valakinek nem tetszik, véleményem szerint még nem "fikázó". Én ugyanezt a filmet láttam, legalábbis nem hiszem, hogy Zalaegerszegen ugyanilyen cím alatt másik film futott volna.
Nálam ez a film 50% maximum, mégpedig azért, mert a film biztató első fele után kaptam egy iszonyatosan kiábrándító második részt, ami (amellett, hogy számomra unalmas volt) iszonyat sok blődséget tartalmazott. Nem akarok itt spoilerezni, szóval nagyon röviden csak annyit (aztán majd más alkalommal szívesen kibeszélem azokkal is, akiknek tetszett), hogy egy nagyon ígéretes sztorit sikerült elbaltázni (szerintem).
Az is sok mindent elmond, hogy a mellettem ülő remek fórumtársunk kb. 15 percenként nézegette az óráját, s mivel sokat voltam már vele moziban, bizton állíthatom, hogy nem nagyon szokott ilyeneket csinálni, ezért is volt feltűnő eme tevékenysége. (Bár állítása szerint neki tetszett a film, de azért ezt kiszúrtam. :))
Szóval a százalékos értékelésem: 50% (A film első órája 80%, a további 20%, ez így ki is jön.)
0
2015. november 9., hétfő 23:29
Na végre, vannak pozitív értékelések is a Spectre-ről...

Szerintem is pazar epizód lett. A Skyfall-hoz ugyan nem ér fel, de a Craig-éra második legjobb filmje lett. Egyben az eddig készült leghosszabb is, de én kimondottan örültem, hogy kicsit visszavettek a tempóból, így is intenzív a cselekmény, cseppet sem unalmas, mint ahogy a mélyen tisztelt kritikusok lehúzzák. A fikázók meg biztos másik filmet néztek...

Az egyedüli probléma a főcímdallal van, azt istenesen elkúrták.

Plusz adalék, hogy sajnos az angol cenzúra megint belepofázott a film utómunkálataiba, két jelenetet finomítani kellett a vágási procedúra során. Nem beszélhetünk klasszikus értelemben vett vágásról, mivel világszerte ugyanazt kapta minden ország. Anno a Quantum is így járt, ott sem lehet tudni, hogy nézett ki az eredetileg tervezett változat.
0
2015. november 9., hétfő 22:10
Nekem is tetszett. És a szinkron is kiváló, mint mindig.
0
2015. november 9., hétfő 22:01
Spectre

Nos, ez egy pazar rész lett!
Méltó a korábbi Craig-filmekhez mi több, az egész Bond-filmográfiához is.
A remek forgatókönyvnek hála egy nagy egésszé gyúrja az utolsó négy filmet, ugyanakkor átemeli a 21. századba a Bond-mozik legsötétebb alakját, megújítva ezzel a franchise-t.
Zseniális!
most posts by TM
0
2015. november 9., hétfő 14:15
Nem tudom, hogy mit írtak róla, megtekintés előtt sosem olvasok kritikát. :)
most posts by TM
0
2015. november 9., hétfő 9:27
akkor annyival rosszabb lenne mint a sky?

szerintem a mostani sikertelenség oka, az aminek a sky és idióta rendezője megágyazott, hogy visszatértek a 70-es évek hidegháborús laza playboy bondjához a 2 emberibb rész után (c.r., q).
Agyatlan lett a forgatókönyv, nincs semmi motiváció csak reklám és életérzés
kinek mond ma ár valamit a fehér perzsa macska?!
most felkészülsz belőle, de igazából semmi, de ha lazán hátradőlsz és élvezed a már már idióta (nem véletlenül a legtöbbet parodizált figura) laza nőfaló valóságtól elrugaszkodott spec ruhás szuperhőst.
itt és most nem túlságosan érezzük a veszélyt , hogy mitől is meg minket a titkos ügynök, de nem is számít igazából, az omega, aston életérzés eladva, kehet felvenni a jelzáloghitelt vagy venni a luxus márkák olcsóbb variációit, itt meg keleten jöhetnek az olcsó piaci koppintások.

moneypenny és q szerepeltetése, túl sok már már nemzet aranya franchise.

0
2015. november 9., hétfő 0:54
:)

Nem rohanok érte moziba én se, előtte hangulatba hozom magam a korábbi Fantom-témájú Bonddal.
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 23:04
Ennyi lehúzó írás után ne csodálkozz rajta... :)
0
2015. november 8., vasárnap 22:11
USAmerikában a Skyfallhoz képest 15 millió dollárral gyengébben nyitott.
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 21:53
.
007 Spectre

Amikor a Skyfall-t néztem, talán éppen azért tetszett annyira a sok, többé-kevésbé szórakoztató, de maradandónak nem nevezhető Bond-film között, mert az volt a legkevésbé Bondos Bond. Ezt most már tudom. Amennyire ugyanis a Skyfall kiemelte a Bond-filmek számomra vonzó tulajdonságait, a Spectre mintha sportot űzne abból, hogy mindent kiforgasson.

A mexikóvárosi felvonulásjelenet még egészen biztató, látványos, dinamikus, és bár az épület felrobbanása után meg a helikopteres dulakodásnál kicsit felszaladt a szemöldököm (az emberek jó nagy késleltetéssel reagálják le, amikor majdnem bezuhan közéjük egy heli, aztán meg egy hulla), igazán jó bevezető lett... volna. De nem ezzel a folytatással, ami próbált egy rejtélyes háttérhatalmat felépíteni, hűvös eleganciával és művészi képekkel, kis nosztalgiával, kis humorral fűszerezve, de egyre inkább rideg lett, sznob és idétlen. Amelyikben bármilyen egzotikus helyszínekre megyünk is, mindegyik kietlen és jellegtelen, amelyikben Bond kötelességszerűen, érzelmek nélkül fekszik le a "csereszabatos" nőivel, és amit a remek színészek sem tudnak kitölteni. A Spectre legtöbbször egy hosszúra nyúlt reklámfilmnek hat, de nem a felvonultatott termékek miatt, hanem a luxustermékekre szakosodott spotok stílusáért. Ettől még lehetne legalább érdekes a Spectre, ha összekötné ezeket valami sztori, de az a középső másfél órás(!) szakaszban kb. nem létezik, és azokból a jelenetekből, amik nem Londonban játszódnak, szívbaj nélkül ki tudtam volna vágni legalább a felét. Annyira dögunalmas, kínos vergődés az egész olasz, osztrák meg afrikai kiruccanás, hogy már azon sem tudtam igazán felhúzni magam, ahogy Christoph Waltz nekiállt furkálni Bondot, pedig az azt követő robbanással együtt az az a rész, ahol igazán elmerül a film a pöcegödörben. Sam Mendes még próbálta menteni a menthetetlen az MI-6 kihalt épületében tett, nagyon hangulatos kiruccanással, de csak annyit ért el vele, hogy nem dühösen, csak közönyösen jöttem ki a teremből.

A Spectre nagy része lelketlen és üres, árnyéka csak a Bond-filmeknek. Egy kísértet.

5,5/10
0
2015. november 7., szombat 22:47
Nahát, egyforma a véleményetek! :))
most posts by TM
0
2015. november 7., szombat 16:52
Spectre - A Fantom visszatér

http://acinemanias.com/ertekeles/kritika-007-spectre-a-fantom-visszater-spectre/
0
2015. november 7., szombat 15:01
Skyfall árnyékában. - SPECTRE kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2015/11/07/moziajanlo_spectre_a_fantom_visszater
0
2015. november 4., szerda 12:35
Nem fog, ha ebből rájönnek, hogy mennyit beszélget itt, ráadásul a cég ellen, és legszívesebben sóval szántaná be az egész pénztemetőt :P.
0
2015. november 4., szerda 12:21
Hátha valami előnyöd származik belőle? :)
0
2015. november 4., szerda 11:51
Egy elégedett vásárló :) Megmondom a főnöknek :)
0