Keresés

Moziajánló

2005. október 29., szombat 21:58
Akkor szerintem előbb meg olvass vissza mielőtt valami hülyeséget írsz nekem.
0
2005. október 29., szombat 21:56
Az jó. A moziban nagyon jó dokufilmet nézni.
0
2005. október 29., szombat 21:55
Gerike Pihike. Én normális stílusban válaszolok, ez a 15 éves kis szaros meg így hálálja meg. Ha a bunkóság és a műveletlenség fájna, üvöltöznél.
És ha lehet, előbb anyádnak ugass. Kerti Gerike... megáll az eszem.
0
2005. október 29., szombat 21:44
Jaj de okos vagy te. az nem az. volt egy előzetes még a madagaszkár pingvinjeinek kisfilmje előtt. Te nagyokos. Ú vazzzee...
0
2005. október 29., szombat 21:32
nem, ez egy francia dokumentumfilm a pingvinek életéről. egészen pontosan a tojásrakó helyhez tartó nagy vándorlást dokumentálja. a fahrenheit 9/11 után a legsikeresebb dokumentumfilm amerikában: 75 millió dolcsit fialt. belenéztem a minap: csodálatosan fényképezett filmecske, de nem az én világom.
0
2005. október 29., szombat 21:32
Akkor milyen?
0
2005. október 29., szombat 20:42
Még csak nem is hasonlít arra.
0
2005. október 29., szombat 20:33
Akarom mondani, hasonlít arra. Láttátok?
0
2005. október 29., szombat 20:32
Gerike pihi. Az a Madagaszkár pingvinjeinek saját kisfilmje.
0
2005. október 29., szombat 20:22
Persze gonoltam ám én is, csak még is leírtam.:)

Mondjuk attól félek, hogy csak művész mozik fogják játszani, és a Corvin vagy a Kossuth pl nem. Általában ezekbe a mozika járok, nem szeretem a multiplexeket...:O
0
2005. október 29., szombat 20:17
De meg ám!
0
2005. október 29., szombat 20:13
Remélem ezt is filmet is megnézed majd Daemiaen és remélem, hogy jó lesz és akkor biztosan megnézem.:)
0
2005. október 29., szombat 20:10
Jövő héten.
0
2005. október 29., szombat 20:09
Egy cipőben (In Her Shoes, 2005, forgalmazza: InterCom)

Annyira taszított előzetesen ez a film, hogy csak na! Viszont kellemesen csalódtam. Az más lapra tartozik, hogy az általam sosem kedvelt Curtis Hanson azért még így látatlanban is némi garanciát jelentett egyfajta minőségi szintre. Szóval nem rossz film, de... De nem is nagyon jó, ugyanis Hanson elköveti azt a gigantikus hibát, hogy már az első félóra végén (ó, ez még nem a harmada a filmnek, ugyanis 130 percig tesz minket próbára a rendező) szinte elárulja a giccses, szirupos, undorító végkifejletet. Viszont amíg eljutunk odáig, addig egy kiválóan megszerkesztett, helyenként vicces, olykor drámai, kicsit romantikus, nagyon jól megírt műfaji mixet láthatunk, amit a főszereplők játéka tesz teljessé. Cameron Diazt még sosem vezették ennyire profin filmben, és ő meg is hálálja a bizalmat: játéka csillagos ötöst érdemel. Toni Collette az idei egyik titkos favoritomban, A japán szeretőben már teljesen levett a lábamról, alakítása ezúttal is, mint a Muriel esküvője óta mindig: első osztályú. No, és ott van még Shirley MacLaine, aki legendás hírnevéhez természetesen méltó a nagyi szerepében. Amúgy tényleg semmi gond nem lenne ezzel a filmmel, de micsoda bűn volt ennyire elrontani, ha magát a mű egészére tekintünk! Viszont, ha a jelenetekig lemegyünk, csodás dolgokkal találjuk magunkat szembe: ezúttal nem a részletekben lakozik az ördög.

6/10
0
2005. október 29., szombat 20:01
A Wallace és Gromit előtt volt egy nagyon jó trailer. A film címe azthiszem A Pingvinek Vándorlása. Nem tudja valaki, hogy ezt mikor mutatják be?
0
2005. október 29., szombat 20:00
Wallace és Gromit:

A pingvin sztori az elején tényleg nagyon mókás, ezért én is éreztem a film első 30 percében ezt a nem nevetek dolgot, de az utolsó 50 perc kárpótolt mindenért. Nagyon jól szórakozott a közönség a filmen, még a felnőttek is sokat nevettek. A film minden képsorából árad, hogy a készítők beleadtak mindent. Kedves és vicces alkotás, csak ajánlani tudom.

80%
0
2005. október 29., szombat 19:59
A ház kulcsai (Le Chiavi Di Casa, 2004, forgalmazza: Best Hollywood)

A szellemileg visszamardott karakterekkel "tarkított" filmeket viszonylag könnyű eladni: általában tódulnak a kíváncsi lelkek leskelődni. A ház kulcsai egy dologban eltér az eddigi mainstream beteg emberes múviktól: főszereplője, Andrea Rossi valóban az, amit játszik. Vagyis hogy nem is játszik. Egy dolog azonban biztos: egyes egyedül az ő érdeme, hogy valamilyen szinten nézhető A ház kulcsai. Őszinte tekintete sok mindent elárul egy olyan világról, amit mi képtelenek vagyunk felfogni, sőt, olykor még a spontaneitás jelei is megmutatkoznak, mikor ő áll egy jelenet középpontjában. Nagy kár, hogy Gianni Amelio rendező ezt nagyon kevésszer használja ki. A katonásra szabott forgatókönyv és a sablonos rendezés ugyanis minden váratlant kiöl, ezáltal a nagy unalom marad. Aki a tartalmát elolvassa a filmnek, már meg sem kell néznie: annyi az egész. Pedig megpróbáltam szeretni - nem sikerült.

4/10
0
2005. október 28., péntek 23:14
Chatben válaszolok. :-)
0
2005. október 28., péntek 23:11
Szia Juliet!

Mi ez a nagy BEköszönés?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 28., péntek 23:04
SZia, Homer! :-)
0
2005. október 28., péntek 23:04
Ez jó volt!!!! :-))))
0
2005. október 28., péntek 23:02
Örültél volna, ha elmegyek, mi? Aztán utána meg karóba húzlak?! :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 28., péntek 22:39
tényleg nem, mert még csak fontolgattad. ;)
0
2005. október 28., péntek 22:32
Hát ez egyáltalán nem volt vicces, mert az írásod alapján már kezdetm fontolgatni, hogy megnézem. De így tuti nem! :)

Köszi még 1x Daemiaen!
0
2005. október 28., péntek 22:31
dehogy komoly, nem is láttam. :) csak gondoltam, kicsit felkorbácsolom a kedélyeket. :)
0