Keresés

Moziajánló

2005. október 28., péntek 17:52
Ja és nem ajánlom senkinek sem moziban, mert tényleg egy sablon film.

0
2005. október 28., péntek 17:24
Azért az év legrosszabb filmjének nem mondanám a Légcsavart. Egy közepes történet, közepes színészi teljesítmény, közepes zene. Nem egy repülőgép belsejébe kellett volna a történetet elhelyezni és akkor több lehetett volna ebből. Így nagyon kötött a helyszín és a szereplők is.Jodienak inkább egy másik filmben kellett volna újra szerepet vállalnia ennyi idő után. Feszültséget én nem éreztem. Megy a film, aztán történik valami majd még valami és vége.

Szóval egy ÖTÖST megér a TÍZBŐL, de semmi maradandó...

50%
0
2005. október 28., péntek 16:27
Jama, ezt most komoly ?
0
2005. október 28., péntek 13:45
Flightplan: az év egyik legrosszabb filmje nekem, 10/1 az tuti.
Szegény Hitchcock..
0
2005. október 28., péntek 11:43
Úgy látszik, Daemiaen szerint ez a csavar csak "lég"...
most posts by TM
0
2005. október 28., péntek 11:35
flightplan: rendkívül tempós, végig érdekfeszitő, nagyszerű színészek által remekül játszott thriller, fantasztikusan jó csavarral a végén. 1o/1o.
0
2005. október 28., péntek 10:32
Köszi Daemiaen!

Azt hiszem ezek után nekem is spóroltatok egy jegyet!

THX!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 28., péntek 10:14
Re: Légcsavar - megspóroltatok nekem egy mozijegyet. Köszi.
0
2005. október 28., péntek 10:08
Nálam eddig a Pánikszoba a legrosszabb Fincher -film.
most posts by TM
0
2005. október 28., péntek 9:51
A fény ösvényei (A fény ösvényei, 2005, forgalmazza: Mokép)

Végre ki tudom mondani: remek magyar film. Az biztos, hogy az idei év eddigi legjobbja, és az is, hogy ez végre méltán nyert díjakat. Mispál Attila debütáló nagyjátékfilmje szinte minden téren jól teljesít (bár olykor soványkának tetszik a sztori), a legkiemelkedőbb eleme mégis a látványvilága. Talán nem jól emlékszem, de szerintem régen lehetett ennyire egységes képi világú magyar mozit látni. A két, viszonylag egysíkú történeti szálat nagyon naggyá teszi az a rendezői bravúr, ahogy Mispál bemutatja, ő miként képzeli a sorsot és a végzetet. Ehhez remekül illenek a jól kiválasztott színészek: Cseh Annamária, Kovács Lajos és Cserhalmi György, de főleg utóbbi nyújt elképesztő alakítást, noha szinte csak félórányi szerepe van. A fény ösvényei egy pazarul felépített, elsősorban a képek mögött futó film, melynek ugyan kissé hiányos a forgatókönyve, de a rendező ezt szinte minden percben képes feledtetni.

8/10
0
2005. október 28., péntek 9:42
Légcsavar (Flightplan, 2005, forgalmazza: Fórum Hungary)

Na, végre, ilyen egy kiváló thriller. Megvan minden, ami egy műfaji filmhez kell: a legfontosabb, a forgatókönyv, ennek szerencsére nem vagyunk híján; aztán itt egy elsőfilmes, ám a dolgát értő rendező, aki a feszültség nagymesterévé fog válni az évek során; nem utolsósorban pedig baromi jó dramaturgia, ami végig fenntartja a néző érdeklődését. Ja, hogy ez nem az a film. A Légcsavar az utóbbi legalább 10 év legrosszabb thrillere, értékelhető momentuma egyáltalán nincs, a dilettantizmus és az ember hülyének nézése nem a legfájóbb pontja eme remekműnek, sokkal inkább Schwentke direktor úr ténykedése és a briliáns szkript azok, melyek felteszik a koronát akárhová is...

1/10
0
2005. október 28., péntek 9:13
pedig a panic room  egy izgalmas, jól megrendezett és játszott thriller.
0
2005. október 28., péntek 4:39
Nekem már igazán a "Panic Room" sem tetszett!
most posts by TM
0
2005. október 28., péntek 4:38
Még mindig Gertie a legjobb szerepe, szerintem! :-)))
most posts by TM
0
2005. október 28., péntek 3:03
Flightplan (2005)

A trailer alapján nagyon vártam ezt a filmet. Bár ne tettem volna... Vontatottan indul, utána Jodie átmegy hisztérikába és engem abszolút nem érdekelt, hogy hol van a lánya, csak hagyja már abba a jajveszékelést. Borzasztóan túljátszotta a szerepet. A forgatókönyv egy nagy nulla, próbál felérni a Mester Londoni randevújához, de nagyon kevés sikerrel. Gondolom a tréler alapján sokan megnézik, Brian Grazer meg dörzsöli a tenyerét a befolyt összeg láttán. Szánalmas.

20%
0
2005. október 26., szerda 15:57
Ezen valóban, a filmben kissé sótlan. Bár ilyen egyedien sótlan csak ő bír lenni. :)
0
2005. október 26., szerda 15:17
Drew, mint nő csak néha, de ezen a képen szerintem aranyos! :-)
most posts by TM
0
2005. október 26., szerda 15:13
A kép vagy Drew? :)
0
2005. október 26., szerda 14:00
Nekem annyira másnak hat, mint amilyennek eddig láttam, de félreértés ne essék, nagyon tetszik! :-)
most posts by TM
0
2005. október 26., szerda 13:25
Pedig de. Szerintem más nem is lehet, annyira jellegzetes arcot vág.
0
2005. október 26., szerda 12:54
Ne mondd, hogy Drew!?
most posts by TM
0
2005. október 26., szerda 12:52
Ez beugratós kérdés?
0
2005. október 26., szerda 12:45
De ki ez a csaj a plakáton?
most posts by TM
0
2005. október 25., kedd 14:29

Rengeteg ellenérv szólt a film ellen. Ott van mindjárt Jimmy Fallon, aki a Taxi remake miatt "enemyNr.1  , a plakát, ami romantikus-Csajomapjaideges lerágott csont 1000X-re témára utal, majd a "versenytárs" magyar remake, mivel egy héten kerültek moziba elképzelhetetlennek tartottam, hogy e mellett tegyem le előbb a voksom. És lássunk csodát, tegnap mégis a 14-es és nem a 4-es teremben találtam magam a Westendben... És milyen jól tettem. No nem mondom, némi gyengébb nemi inspiráció is volt benne, de mondom legyen gyerek(nő)nap. A film annyira, de annyira kellemes, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni és drukkolni két főhösünkért. Jimmy Fallon humora pedig nem hasonlítható sem Adam Sandlerhez, sem Ben Stillerhez, de még Jim Carryhez sem, legalábbis a forgatókönyvírók remek poénokat, vicces megjegyzéseket adtak a szájába, no azért némi szinészi tehetség is kellet az előadáshoz, hogy mindez élvezhető legyen, így abszolút respekt a srácnak. Drew Barrymore szokásosan bájos, Őt tényleg nem a nem létező műcicijéért és barackpopsijárt szeretjük (mert szeretjük, ugye?;-)), hanem a bájos mosolyáért és természetes szépség(?)éért. Két 30 éves fiatal egymásra találásáról szól a film, egymás elfogadásáról és persze a Red Soxról szól a film, de akit a baseball téma riasztana "L", az ne féljen, hisz nem azon van a hangsúly, sőt kellően van csak adagolva a filmben. Talán csak egy jelenetben lehetünk tanúi a Farrellys-Keresd Dumbot és Dambert humorhoz, amikor is Lindsey "egy új éttermet próbál ki"(direkt nem lövöm le a poént, aki látta tudja mire gondolok), de az a jelenet is nagyon találó lett és vicces, szóval akit ez rettentene "L", bátran ajánlom minden altáji-poént ellenzőnek is. Ugyan mellőzik az effajta humort, mégis full vigyorogva néztem a filmet, "L"-"L" kacagva pár oltári nagy viccen és álltam fel 98perc után elégedetten a székből. Legnagyobb örömömre partnerem is.
A mozi kongott az ürességtől köszönhetően a "magyar premier"-nek, ami tök jó és örülünk, hogy magyar filmet néz a nép(majd talán én is meglesem), de kár lenne, ha feledésbe merülne ez a kedves kis alkotás. Szóval irány a mozi!
90%
0
2005. október 25., kedd 9:55
Aardmanéktől a legjobb a Fránya kölyök című animációs rövidfilm sorozat. Abból lesz valamikor egész estés film? :]
0