Rengeteg ellenérv szólt a film ellen. Ott van mindjárt Jimmy Fallon, aki a Taxi remake miatt "enemyNr.1 , a plakát, ami romantikus-Csajomapjaideges lerágott csont 1000X-re témára utal, majd a "versenytárs" magyar remake, mivel egy héten kerültek moziba elképzelhetetlennek tartottam, hogy e mellett tegyem le előbb a voksom. És lássunk csodát, tegnap mégis a 14-es és nem a 4-es teremben találtam magam a Westendben... És milyen jól tettem. No nem mondom, némi gyengébb nemi inspiráció is volt benne, de mondom legyen gyerek(nő)nap. A film annyira, de annyira kellemes, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni és drukkolni két főhösünkért. Jimmy Fallon humora pedig nem hasonlítható sem Adam Sandlerhez, sem Ben Stillerhez, de még Jim Carryhez sem, legalábbis a forgatókönyvírók remek poénokat, vicces megjegyzéseket adtak a szájába, no azért némi szinészi tehetség is kellet az előadáshoz, hogy mindez élvezhető legyen, így abszolút respekt a srácnak. Drew Barrymore szokásosan bájos, Őt tényleg nem a nem létező műcicijéért és barackpopsijárt szeretjük (mert szeretjük, ugye?;-)), hanem a bájos mosolyáért és természetes szépség(?)éért. Két 30 éves fiatal egymásra találásáról szól a film, egymás elfogadásáról és persze a Red Soxról szól a film, de akit a baseball téma riasztana "L", az ne féljen, hisz nem azon van a hangsúly, sőt kellően van csak adagolva a filmben. Talán csak egy jelenetben lehetünk tanúi a Farrellys-Keresd Dumbot és Dambert humorhoz, amikor is Lindsey "egy új éttermet próbál ki"(direkt nem lövöm le a poént, aki látta tudja mire gondolok), de az a jelenet is nagyon találó lett és vicces, szóval akit ez rettentene "L", bátran ajánlom minden altáji-poént ellenzőnek is. Ugyan mellőzik az effajta humort, mégis full vigyorogva néztem a filmet, "L"-"L" kacagva pár oltári nagy viccen és álltam fel 98perc után elégedetten a székből. Legnagyobb örömömre partnerem is.
A mozi kongott az ürességtől köszönhetően a "magyar premier"-nek, ami tök jó és örülünk, hogy magyar filmet néz a nép(majd talán én is meglesem), de kár lenne, ha feledésbe merülne ez a kedves kis alkotás. Szóval irány a mozi!
90%