Meghökkenve olvastam néhányatok hozzászólását, miszerint ez a film nem szól semmiről. Talán Daemi kollega fogalmazott úgy, hogy nem kell sokat gondolkodni a filmen, vagy túl egyszerű, valami ilyesmit írt. Nos ebben az egyben igazat kell adjak, miel én is úgy gondoltam, hogy a téma majd több gondolkodást és magyarázatot, odafigyelést igényel. Nos tévedtem, egész egyszerűen mindenre van magyarázat, nincs túlbonyolítva a sztori. Engem lehet ezért is fogott meg, jobban szeretem a könnyebb szórakozást, amit ez a film teljesített is. A sziget egy pörgős, akciódús, humortól és érzelmektől sem mentes blockbuster (lenne, ha az ostoba amcsik meg nem buktatták volna). Ami miatt mégis több, mint egy egyszerű nyári szupermozi, az a kivitelezés mind a rendező mind a szinészek munkája. Nekem bejön Bay, mint rendező, bár a Bad Boys 2 még mindíg megbocsájthatatlan mélypont, McGregor fantasztikus a dupla szerepben, Johansson pedig végre feledteti velem az elveszett jelentés unalmas borzalmas perceit. Különbözőek vagyunk, így a filmes izlésünk is más-más. Azért én ajánlom mindenkinek, főleg aki vevő az újra, tegyetek vele egy próbát. Egyedül a vége az, ami számomra túl egyszerűnek tűnik, semmi magyarázat, hogy és aztán mi történt a "többiekkel".
90%
0