Nemrég értem haza a moziból. Nos, szerintem nem rossz filmről van szó. Itt rögötn meg is kell említenem, hogy számomra három ember volt, aki miatt a film végérvényesen a "nézhető" kategóriába tartozik. Liam Neeson, aki a lehető legjobb munkát végezte, Christian Bale, akit az Amerikai Pszichó óta imádok és meglepetésként ért Cillian Murphy játéka. E három színész nélkül a film cseppet sem sikerült volna túl jóra. Ennyit róluk.
A történet igen érdekes. Tényleg kíváncsi voltam, hogy mi is történt valójában a Batman figurával, hogyan jött létre, stb. Ezt többek közt meg is tudtam. Viszont az nagy tévedés, hogy egy csavargó ölte meg Bruce szüleit, ugyanis a Batman I.-ben JOKER maga mondja el Brucnak, hogy Ő ölte meg a szüleit. Ez való és tény. Sőt, még maga Bruce is tudja, hogy Joker ölte meg. Nos itt a történet kicsit hiteltelen, de mind1. Michael Caine már nem tudok mit írni, mert Ő mostanság nem változik. Morgan Freeman számomra abszolúte nem tetszett, nem neki adtam volna ezt a szerepet. Igazán akciódús mozi, végre nem volt benne túl sok poén. Megéri megnézni, de nekem még mindig a Batman I., ami Batman filmnek számít Michael Keaton-nal, mert Ő való Batmannak. AKit elfelejtettem megemlíteni, aza jó öreg Gary Oldman, aki fantasztikus volt. Nagyon örültem, hogy szerepelt egy ilyen filmben. A végén a slusszpoén a Joker-es, az király volt. :)
Összeségében a film - ahogy már említettem - a nézhető kategóriába tartozik, de közel sem felejthetetlen.
Vége.