Keresés

Moziajánló

2005. július 9., szombat 2:14
Őszintén szólva engem Jack Black is idegesit.
0
2005. július 9., szombat 2:11
Hetfield!

1. kérdés: Választ megtalálod "A Te DVD gyűjteményed" topicban.
2. kérdés: Kb.: 50-60 hozzászólással korábban volt róla szó.
0
2005. július 9., szombat 0:51
Szerintem Adrien Brody zavaróbb benne, mint a dinók.
0
2005. július 8., péntek 18:18
Daemien, 1 kérdés, vagy inkább 2: Neked kb. mennyi dvd-d van és 1 évbe hány filmet nézel meg a mozikba?
0
2005. július 8., péntek 17:15
Most komolyan! Minden moziban bemutatott filmet megnézel?
0
2005. július 8., péntek 16:52
Így van. Mindenre nyitott vagyok. :))) Az én elvem az, hogy ha szortírozok, kimaradhat olyan film, ami felé negatív előítélettel közeledem az infók alapján, mégis mestermű. Mondjuk azért ez ritka.
0
2005. július 8., péntek 16:42
Jól van, gondoltam, nem kötekedni akartam ... :-))) Bocs. :-) Inkább csak csodálkozok rajta, hogy ennyi filmet megnézel a moziban, én nem bírnám. Már eleve szortírozok, hogy mi az, ami tetszhet, és mi az, ami nem. Te viszont mindenre nyitott vagy. Ez jó is lehet. :-)))
0
2005. július 8., péntek 14:33
Igen. Ezt írtam le. :)))
0
2005. július 8., péntek 14:33
Egy normális emberhez képest én jóval, ismétlem: JÓVAL nagyobb arányban költök filmre (akár mozi, akár DVD). És szeretném leszögezni, ez nem azt jelenti, hogy milliomos palánta vagy hasonló lennék.
0
2005. július 8., péntek 14:32
Nem drágább, mintha beülnél valahova egy kávére és egy üdítőre. Csak Daemiaen nem erre költi a pénzét. Szerintem ennyi a különbség...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 8., péntek 14:26
Drága dolog a mozijegy! :-)
0
2005. július 8., péntek 14:17
Ez így van, de Ferrellnek több karizmája van, hogy ne rögtön Woodyra asszociáljunk.
0
2005. július 8., péntek 14:15
Miért lennék az?
0
2005. július 8., péntek 14:11
A Melinda és Melindába, Ferrel játszotta Woodyt.
0
Ne szerénykedj! :-)
0
Te multimilliomos! :-)))
0
Te multimilliomos! :-)))
0
2005. július 8., péntek 14:01
Inkább utóbb. :)
0
2005. július 8., péntek 13:58
Szerintem Daemiaen simán lenyomja előbb-utóbb. :-)
0
2005. július 8., péntek 9:41
Farkasok birodalma (L Empire Des Loups, 2005, forgalmazza: Best Hollywood)

Kicsit SPOILERes - ha egyáltalán bárkit érdekel.

Megvallom az őszintét, Chris Nahontól semmit sem vártam e film kapcsán sem. A francia "nagyszíbású" thrillerek az utóbbi időben amúgy is elmentek a baromkodás és a nagyot szólni akarás irányába, úgyhogy valóban előítéletektől túlfűtötten ültem/-tünk be a terembe. Nos, a film a vártnak megfelelően indul, párhuzamos szálak, túldramatizálva minden, ám az idő előrehaladtával a történet amolyan normális mederben csordogálva egész jópofa világmegmentősdi irányt vesz, egy kis 9/11, egy jó adag terrorizmus, úgyhogy kellőképp fenn tudja tartani az érdeklődést egészen a 123. percig. Az egyik baj viszont a hossz. Kicsit sok néhol az infóból, az elvarratlan szálakból, a fordulatokból. Persze a kétórán felüli játékidő elvileg hangsúlyozza a film komolyságát, de jelen esetben az első óra igencsak próbára teszi az ember türelmét. Ami nem tetszett még, hogy a dramaturgia a megszokott Renós filmeket veszi alapul, azaz ő a nagy profi, aki visszavonult és rendkívül különc, míg a jóképű fiatal társ pedig workaholic. Ezetktől függetlenül a Farkasok birodalma hellyel-közzel élvezhető, és még a vége sem válik nevetségessé, pedig - olyan franciásan - eléggé messze kerülünk a kiindulási ponttól.

5/10
0
2005. július 8., péntek 9:35
Melinda és Melinda (Melinda And Melinda, 2004, forgalmazza: InterCom)

Woody Allenről nemrég még azt tartották, hogy a 2000-es évekre letett komolyabb ambícióiró, és a habkönnyű komédiák felé fordult. Erre volt tavaly a Csak az a szex, idén pedig a dupla Melinda. A Csak az a szexben ugyan játszott, bár leginkább Jason Biggs játszotta őt, a Melindában nem szerepel, viszont nagyon drámai hangot ütött meg. Pedig az első öt perc alapján az egyik Melindás sztorinak komédiának kellene lennie, és tényleg csak Will Ferrell tehet róla, hogy el-elmosolyodunk olykor. Sajnos a szerelem és saját maga agyonelemzése ezúttal nem várt mélységek helyett hülyeségeket eredményez, az állandó kérdéseire ő sem tud válaszolni, aminek leginkább a végén van jelentősége, amikor is egycsapásra megold mindent mindkét történetben, mi pedig csak tátjuk a szánkat, hogy "Allentől ilyet???". Mindenesetre a hamisítatlan (Woodys) Manhattan ezúttal is megjelenik, sőt, talán a legutóbbi filmjei közül ebben van a legjobb színben.

5/10
0
2005. július 8., péntek 8:44
ezt már az 1933-as verziótól is megkérdezhetted volna, ugyanis abban is voltak dínók... amúgy meg, hogy a farncba kerül oda egy óriásmajom? :)
0
2005. július 8., péntek 3:42
Az imént tekintettem meg a Peter Jackson féle King-Kong előzetesét, és háát.. az előzetes alapján ez valami eszméletlen nagy baromságnak néz ki. Uram bocsá  ha nem igy lesz... de hogy a francba kerülnek oda dinók?
0
2005. július 2., szombat 11:51
VILÁGOK HARCA

Hál  Istennek rugdosókkal nem volt probléma, de azért egy 3 tagú plázacica társaság 2 sorral mögöttem végigpofázta, de a hangeffekteknek hála csak néha hallottam őket.
De térjünk a lényegre, azaz a filmre. Ilyen pörgős filmet ritkán látni, nagyon el van találva a katasztrófafilm és a sci-fi érdekes egyvelege. Dakota egyszerűen zseniális könny csordult a szemembe a drámai alakításának köszönhetően .Igazi blockbuster, nem kevés érzelemmel és még több értelemmel. 2 kérdésem azért lenne, amit egyenlőre nem teszek fel, esetlegsen majd egy spoiler topicban. Ja és tényleg hamar vég lett. Nálam az idei legjobb 5 között van, pontosabban ez a 6.
100% -os film.
0
2005. július 2., szombat 2:46
Na,  a kedvetekért felcsaptam a 1996-os Guinness rekordok könyvét:

A legszorgalmasabb mozirajongó:
Gwilym Hughes (Wales) 1991 márciusáig 20 064 filmet nézett végig.

Hát az ugye nincs ott hogy hány évre volt szűksége, de ha mondjuk 1500 filmet le lehet nyomni évente, még Daemien még behozhatja. :-))
0