Keresés

Moziajánló

2005. június 30., csütörtök 21:31
:-))) TM, TM, neked mindenről a nők jutnak az eszedbe! :-)))
0
2005. június 30., csütörtök 21:26
Az a baj ezzel az előzetessel - és ezt mondták többen is - hogy már az elején lehull a lepel a film titokzatos szereplőjéről, akit szerintem leginkább várt mindenki. Más filmeknél sejtelmes mézesmadzag van, és még a 3. előzetesben sem látod az igazi nagy durranást, mert azt csak a filmben mutatják meg, esetleg annak is csak a második felében!
Ez a jelenlegi helyzet most olyan, mint amikor elhívsz randizni egy nőt, aki az első találkozáskor ledobja magáról a kabátot, és ott áll teljesen meztelenül! Utána már beszélhet Neked a föld globális felmelegedéséről, nehezére fog esni, hogy még felkeltse az érdeklődésedet! :)))
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 20:59
Nekem spec. nagyon tetszett, az oly sokat szídott King Kong előzetes.Pedig én kifejezetten utálom ezt az óriás majmot.

gondolkodik

dühös
0
2005. június 30., csütörtök 20:50
Ott voltál? Te, Mátyás király! Az inkognitó előnyei...:)
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 20:28
Nem csodálom:)

Steamboy vetítésen voltam, és ugyan a film se tetszett de valami borzalmasan szar volt a kép!
0
2005. június 30., csütörtök 20:22
Én még nem voltam a digitálisban. Tényleg szörnyű? Pedig Tadammal meg akartuk nézni 7.-én a Világok harcát a MOM-ban, vagy inkább ne tegyük? :(

Ez a szlogen tetszik! :)
0
2005. június 30., csütörtök 15:31
Létrehozhatnánk egy adományvonalat, és a befolyt összegből vásárolnánk normális világítóberendezést a MOM Park vetítőgépeibe!
Már kitatláltam a segélyakció szlogenét is:

"...hogy ne legyen égő!"
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 15:18
Hát a hétfői "vászontapogatás" után most én is úgy vagyok vele, hogy a Világok harcát Spielberg mellett ülve sem nézném meg a MOM Parkban!
Egy hányás az a hely, és hogy így leszarják a nézőket, az egyenesen gusztustalan!Átalakíttatnám az egész épületet, és Tímár Péter Vakvagányok című filmjét vetíttetném velük egész évben - ott legalább egy hang elmeséli amit látni kellene...
Elnézést a vulgaritásért, de a héten valahányszor eszembe jut ez a csodás intézmény, magam is Steamboy-já kezdek válni! :(
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 15:13
Kár érte, jah.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 30., csütörtök 15:08
remek. ezt a filmet legkorábban tényleg csak dvd-n fogjuk eredeti hanggal látni. :(
0
2005. június 30., csütörtök 15:04
(k*rva sötét a kép, na...) :)
0
2005. június 30., csütörtök 15:03
A vetítéshez fény kell, az pedig a digitális MOM-ban nem nagyon van...
0
2005. június 30., csütörtök 15:02
Fény nélkül? Ezt nem vágom....
0
2005. június 30., csütörtök 14:59
...és jobbára fény nélkül :)
0
2005. június 30., csütörtök 14:55
Szóval a digitálisban... felirat nélkül. Szép. :(
0
2005. június 30., csütörtök 14:50
Ezt kaptam az imént a UIP-től:

Rengeteg hívás és mail érkezik hozzánk azzal a kérdéssel, hogy lesz-e a
Világok harcának eredeti nyelvű verziója a mozikban.

Jelenleg 38 szinkronos kópiával megy a film, de jövő csütörtöktől a Palace
MOM Park moziban látható lesz egy eredeti nyelvű, FELIRAT NÉLKÜLI változat -
köszönjük, ha tud segíteni ezen információ terjesztésében!
0
2005. június 30., csütörtök 0:59
Akkor OK! Inkább töltsd le a játékot. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 30., csütörtök 0:58
Én elsőre is megértettem amit írtál!
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 0:38
már le is töltöttem! ;)
0
2005. június 30., csütörtök 0:35
EMBEREK! KICSIT OFF-olok!

Mindenki töltse le ezt az XLS-t. Ez egy filme játék. Mindenki számoljon be utána az eredményről. De ne itt. :)))
Sok sikert!

FILMES JÁTÉK
0
2005. június 30., csütörtök 0:34
Kinek hogy, szuverén műfaj, nekem nem jött be... :))))
De azért nincs harag? ;)
0
2005. június 30., csütörtök 0:30
Iszonyúan hosszú, unalmas, nyálas... fúj! Nem tetszett, legalábbis nekem.
0
2005. június 30., csütörtök 0:27
Igen, volt is egy kis "összetűzésünk" Angelussal emiatt. :))))
A terminél sztem egy nagyon jó film. Min. 4-es. :)
0
2005. június 30., csütörtök 0:27
a szokásos bakik miatt.... ;)
0
2005. június 30., csütörtök 0:26
Mert azért sok filmet lehetne besorolni az évtized filmjei közé. Ez nem az! De ettől függetlenül jó.
0