Mi is várjuk már a Teletabbi sorozat legújabb epizódját, ne féljetek! Csak nem mertük nagy dobra verni... ;)
0
2005. június 15., szerda 21:19
2341
Ez várható. Spielberg sosem csinál ok nélkül katasztrófa jeleneteket, nincs mondanivaló nélküli rendezése.
0
2005. június 15., szerda 20:11
52685
-t :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 20:06
52685
Spielbertg a filmről:
Aki politikai párhuzamokat szeretne majd keresni Steven Spielberg legújabb szuperprodukciójával, a marslakók támadásáról szóló Világok harcával kapcsolatban, az elkésett: a rendező maga beszél erről legfrissebb interjújában: -A filmnek direkt politikai üzenete nincs, de kétségtelen, hogy a hangulat visszaad valamit a mai Amerikából, amely a szeptember 11-ikei terrortámadás után már soha többé nem lehet a régi – magyarázza az Oscar-díjas rendező. – Ez a nyomasztó társadalmi atmoszféra, amelyet mindannyian olyan jól átérzünk, adott voltaképpen apropót a Világok harca elkészítéséhez, és ezért forgattam le most, nem pedig húsz évvel ezelőtt, amikor szintén lehetőségem lett volna rá. Azt akartam, hogy rendkívül sokkoló legyen ez a film. Nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy amerikai polgárok tömegesen, rémülten menekülnek valami borzalom előtt, a kis motyójukat maguk előtt tolva egy bevásárlókocsiban. Ezt mutatom meg a Világok harcában, amely emiatt nem olyan űrinváziós film, amelyen vasárnapi matinén, vajas popcornt ropogtatva lehet kacarászni.
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 20:01
2341
Még tizennégy nap, és elérkezik az a film, amit Jamamurával együt nagyon várunk :)) Már a TV-spotokat is elkezdték sugározni.
0
2005. június 15., szerda 17:33
17243
objektíven és szubjektíven egyaránt. :)
0
2005. június 15., szerda 16:30
5042
Szerintem minden egyben van benne: Az 1. részből hiányzott a kaland, a 2. részből a humor, és tele van olyan nagy pillanatokkal ami egy trekkernek sokat jelent: Mikor megölik Krik fiát, vagy az Enterprise megsemmisítése, és tényleg jó poénok vannak benne.
Mondtam hogy elég elfogult vagyok :-))
Nem tudom hogyan értékeltek ti egy filmet. Objektíven? Tehát hogy jól volt e megcsinálva, vagy szubjektíven, hogy rád milyen hatással volt?
0
2005. június 15., szerda 16:26
5042
Mármint az 5. rész? Szerintem megirigyelte Nimoy rendezői sikereit... :-)))
Látszik hogy fontos volt számára a film, a forgatókönyv írásban is részt vett, de valahogy semmi újat nem hozott ki az amúgy érdekes témából...
0
2005. június 15., szerda 16:26
17243
a harmadik a kedvenc? de hát miért...? nem tudom felfogni. olyan az a film, mintha halva született volna. :(
0
2005. június 15., szerda 16:23
8905
Az a T.J. Hooker, ugye? :-)))
0
2005. június 15., szerda 16:22
52685
Shattner senkinél nem kedvenc...:)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 16:19
5042
Hát egy megrögzött Trekkertől lehet hogy kissé elfogult lesz, de pontozzuk:
Én még a 3.-on is jól szórakoztam. Sokkal több volt benne az acition-adventure... Bár igaz hogy a második rész-től egy kissé elmarad. Kíváncsi vagyok mit szólsz a 4. részhez... Mert az eléggé más lesz...
0
2005. június 15., szerda 1:56
52685
Bocs az OFFért! "Hosszú és eredményes létet!" :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 1:29
52685
"Az én mozim" - mintha csak Friderikusz mondta volna! :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 1:22
2774
az én házimozimban :)
0
2005. június 15., szerda 0:08
2212
A kisördög szól csak belőlem, de mégis ezt milyen moziban láthatjuk? :-)
0
2005. június 14., kedd 23:33
2774
Star Trek: The Wrath of Khan (1982)
Kiváló folytatás, mely nem sokkal marad el az eredetitől. A történet egyszerű, de izgalmas (sajnálom, hogy nem bontották részletesebben a konfliktus lényegét Khan és Kirk között). Akciódúsabb mint elődje, ugyanakkor kommerszebb is egy fokkal. Remélem a többi rész legalább hasonló színvonalon marad.
80%
Star Trek III: The Search for Spock (1984)
SPOILER előfordulhat!
Spock karaktere meghalt a második rész végén. A pletykák szerint Leonard Nimoy elvállalta a visszatérést cserébe e film rendezéséért. Nem tudom ki járt jól. Mi annyiban igen, hogy egy szimptakius figura visszatért a sorozatba, annyiból viszont nem, hogy ez a rész nagyon erőltetettre sikeredett. Története messze elmarad az első kettőétől. Ami tetszett, hogy Kirk admirális elment a végsőkig, hogy megmentse a barátját. Örültem, mikor a film elején láttam kiírva Christopher Lloyd nevét. Nem ő tehet róla, hogy a karakter amit játszott inkább volt szánalmas, mint félelmet keltő. Összességében egy szokásos folytatás, sajnos a színvonal sűlyed.
65%
0
2005. június 14., kedd 19:51
1341
A LOTR szinkronja fényévekkel előzi meg a Star Warsét.Még az eredeti hangokkal is felér.