Keresés

Moziajánló

2005. június 9., csütörtök 15:47
A The grudge-nál uezt tapasztaltam. Igaz, nem volt akkora durranás, mint egy Ördögűző, de rohadtul dühítő volt a sok pöcs röhögése. A film végén centiken múlott a Pazuzum. >:-D
0
2005. június 9., csütörtök 14:36
ha már előjött: a tv-sorozatot ismeri valaki? vélemény?
0
2005. június 9., csütörtök 14:19
Galaxis Útikalauz Stopposoknak

Szórakoztató film, de a regény szinvonalát még csak nem is súrolja, ami nem meglepő ismerve a művet.
Erre a filmre viszont elfért volna a szinkron.

7,5/10
0
2005. június 9., csütörtök 10:04
az emberek reakciója érdekes tud lenni. az ördögűző rendezői változatát néztem pár éve moziba itthon és a sok fiatal ott szakadt a röhögéstől. rájuk eresztettem volna pazuzu-t ;)
0
2005. június 9., csütörtök 1:05
komolyan nem? fura, én egyszer a régi bbs-ben láttam és ott röhögött mindenki
0
2005. június 9., csütörtök 0:59
én nem nevezném viccesnek.. persze ki, hogy látja :)
0
2005. június 9., csütörtök 0:46
Sin City  R: Robert Rodriguez & Frank Miller

10/10

Szinte nincs is hiba a filmben. Az ilyen alkotások miatt találták ki a mozit. Egyszerűen úgy is működik a film, ha éppen nem nézel a vászonra, mert akkora erő van benne és annyi kreativitás, amennyi Hollywoodnak sosem lesz. Rodriguez legnagyobb erénye a filmben a szerénysége, hiszen csak így lehetett tökéletes adaptációt csinálni a képregényből. Nem kisebb öröm az, hogy visszatért a gyerekfilmek világából (azért a Shark Boy&Lava Girl-t összekaparta, de remélem, hogy ennyi is lesz ezekből a filmekből). A színészek egytől egyig brilliroznak, különösképpen Mickey Rourke tündököl, de igazából mindenki nagyot alakít, talán Brittany Murphy  spilázza túl a szerepét. A látványról csak felsőfokú jelzők jutnak eszembe. Még a látszólagos digi-trükkök sem zavaróak, éppen ellenkezőleg. De egyébként is csak ritkán lóg ki a lóláb. A három sztori vicces, véres és provokatív. Igazából nem is a dramaturgia az, ami jó benne, hanem az a sok apróság, a jó beszólások ("leültem, ahogy megkért"), a nem túl tolakodó zene, a beállítások, a vágás (Rodriguez ebben nagyon jó), éz ezek egy nagyon eredeti kombinációja. Nekem a szinkronja is nagyon bejött, érezni lehetett, hogy nem 3 óra alatt dobták össze, hanem igenis az utóbbi évek egyik legigényesebb szinkronjával van dolgunk.
   Nagyon tömény film, de éppen ezért rengetegszer meg lehet nézni. Mindig lehet majd találni benne valami érdekeset.
0
2005. június 9., csütörtök 0:31
jól emlékszem hogy van egy olyan jelenet, amikor egy csaj egy szerelmi vallomás kellős közepén felköhög egy ilyen szarcsimbók-kukit? bocs hogy pont ezt hoztam föl :D mindenesetre eszméletlenül vicces az a film, Cronenberg sose volt ennyire humoránál
0
2005. június 9., csütörtök 0:23
végül is igazad van
0
2005. június 9., csütörtök 0:11
nem döntenék. egyformán tetszett mindkettő. persze megértem azokat akik előbb látták a Shivers-et és utána már picit fanyalogtak a Rabid láttán
0
2005. június 8., szerda 23:56
na elég ezekből a prospektus-szövegekből, vegyél nagy levegőt Sutter Cane, és dönts, Rabid vagy Shivers, melyik a legjobb opusz Cronenberg Cinepix-korszakában, semmi köntörfalazás, egy nevet akarunk hallani, elő a farbával hát!
0
2005. június 8., szerda 23:15
Shivers (1975)

Ma este is Cronenberg tanár úr tartott előadást. A téma: Mi történik akkor ha egy rosszul sikerült orvosi kísérlet után paraziták szabadulnak el egy tömbházban, amik az emberekből szexuális gépet, időnként önkontrolljukat veszett zombisereget csinálnak?
Picit hasonlít a tegnapi (Rabid) témához, de mint időközben kiderült a mai anyag írodott korábban.

80%
0
2005. június 8., szerda 18:41
azt, hogy beteg már a film megnézése nélkül is tudtam, úgyhogy nagy meglepetés nem ért. de cronenberg bácsiban ezt szeretjük, vagy nem? :)
0
2005. június 8., szerda 17:53
:-))))))))))))))
0
2005. június 8., szerda 17:50
sin city

yonderboi-jal utaztam a villamoson a westend fele, aztán nem kisebb tekintély, mint Delhusa Gjon ült mellettem, szóval atomnak indult a mozi. aztán haverom kiszúrta a harmadik sorban Albert Györgyit, totál részeg volt és beordibált ilyeneket hogy - Megduglak, Bruce Willis! - vagy - IGYÁL, MICKEY!!- , aztán kivitték a biztonsági őrök. Közben azt kiabálta, - Miért pont én??? - és röhögött. Örület. Itt haljak meg, hogy így volt.

99 %
0
2005. június 8., szerda 17:46
Mondjuk a Gyűrűk ura-trilógiához képest midenképp az! :)
most posts by TM
0
2005. június 8., szerda 17:43
"Elijah Wood cameójáról sem szabad megfeledkezni"
-Ez miért volt cameo? Hivatalosan szerepel a stáblistán, van egy szerepe a filmben, ez nem cameo.
0
2005. június 8., szerda 16:33
:DD
0
2005. június 8., szerda 14:54
Pfuj de undorító és beteg ez a film....
80%? Ittál közben vmit? ;))
0
2005. június 8., szerda 13:07
lol :)
0
2005. június 8., szerda 10:05
nekem sokat "javított" a színvonalon, hogy tyler barátnője végigdanolászta a film alatt elhangzó összes popzenét, melyeket alapból is nehezen tolerálok. :))
0
2005. június 8., szerda 10:04
Nekem kábé csak a felét. Én nem szeretem.
0
2005. június 8., szerda 9:54
mér ? igaz kicsit nyújtott volt, de nekem bejött, egy 60-70%-ot megér
0
2005. június 8., szerda 9:19
A Banditák, mint normális film? ;)
0
2005. június 8., szerda 0:42
Hostage (2005)

A The Nest (kb Carpenter Assault on Precinct 13-ének a nem hivatalos remakje) rendezőjének 2. filmje. Willis bácsi adta a pénz egy részét és rögtön magára is vállalta a főszerepet, amit nem tett rosszul hiszen a Bandits óta nem szerepelt normális filmben. Kiugró siker ez sem lesz, azonban a hangulata és a film vége megér egy misét.

70%
0