Keresés

Moziajánló

2005. június 3., péntek 22:07
Biztos, nem szereti:)  (amugy én se igazán, bár ezt nem nagyon szoktam reklámozni én se)
0
2005. június 3., péntek 21:20
Csak ugratni akar! Ma ilyenje van.:)

most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 21:15
Mért mi a bajod a Ponyvaregénnyel? :))
Sztem minden idők egyik legjobb filmje!
0
2005. június 3., péntek 21:13
OK! Nagyon kiwi vagyok rá!
0
2005. június 3., péntek 20:58
Reméljük, nem. :-)))
(Na, menekülök a másik topicba, mert megköveznek.) :-))
0
2005. június 3., péntek 20:21
Nem fogsz csalódni, meglásd! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 19:49
A Sun City hangulata idézi valamelyest a Ponyvaregény hangulatát?
Csak szeretnék biztosra menni, hogy érdemes-e egy egész napot vonatoznom azért, hogy megnézzem ezt a filmet.
0
2005. június 3., péntek 10:41
És megszívlendő! :)))
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 10:36
OKé. Várom. Gondolom feirattal tényleg jobb, mert a szinkron nekem nem jött be.
0
2005. június 3., péntek 10:30
THX. Majd valamikor beszámolok az élményről. Merthát ugye, tuti az lesz. :)

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 3., péntek 10:27
Jó szórakázást hozzá. :)
DVD-n én is feliratosan fogom megtekinteni, ha kijön majd.
0
2005. június 3., péntek 10:22
Okés, lecsekkoltam, és valóban ott megy egyedül feliratosan. Szóval jövő héten vmikor megnézem. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 3., péntek 10:19
Bocsánat, este annyira nem voltam magamnál, hogy lehagytam a pontozásomat a Sin Cityről. :)) Hiába, kicsit még a film hatása alatt voltam. :)
Nálam 10/9
0
2005. június 3., péntek 10:15
De, a Művészben. :)
0
2005. június 3., péntek 10:15
Igen.
0
2005. június 3., péntek 10:14
sehol nem megy feliratosan :(
0
2005. június 3., péntek 10:10
Hol? A Művészben feliratosan megy a Sin City???
0
2005. június 3., péntek 10:05
Tangó és tulipán (Pane E Tulipani, 2000, forgalmazza: Best Hollywood)

Bruno Ganz úgy tűnik, minden létező nyelven folyékonyan beszél, most éppen (vagyis inkább 5 évvel ezelőtt, ugye, kedves Best?) olaszul teszi ezt. Kedves kis olasz múvi, képtelen, amolyan mediterrán fordulatokkal (nekem ez már néha sok), és jókora rendezői pálfordulásokkal: a kezdeti drámai hangvételt a közepén felváltja némi ironizálás, hogy aztán a végére átcsapjon az egész idegesítően, és egy cseppet sem vonzóan elővezetett romantikus komédiába. A színészek egytől egyig kitesznek magukért (főleg a magánnyomozóvá avanzsáló vízvezeték-szerelőt alakító Giuseppe Battiston), és tényleg csak a rendezőn, Silvio Soldinin múlt, hogy a jópofa alapanyagból nem volt képes kihozni a maximumot.

5/10
0
2005. június 3., péntek 9:57
Jóvanna, engem is rohadtul érdekel. ;)
0
2005. június 3., péntek 9:56
No, majd a Művészben feliratosan, ma, másodszor is. És lehet, hogy helyesbítek.
0
2005. június 3., péntek 9:54
Szerelem sokadik látásra (A Lot Like Love, 2005, forgalmazza: InterCom)

Nigel Cole filmjére a visszafogottság a jellemző. Visszafogott kis komédia a Harry és Sally nyomdokain, sőt igazából a  90-es évek elejének összes amerikai romantikus vígjátékának nyomdokain. Cole érdeme, hogy Kutcherből érdemi színészi játékot tudott előcsalni, egyáltalán nem csinált belőle sem szívtiprót, sem hülyét. Viszont a forgatókönyv egész egyszerűen lapos. Az még oké, hogy szépen, lassan csordogálunk a(z ebben az esetben kár, hogy kiszámítható) végkifejlet felé, de mindezt látható és hallható poénok nélkül tesszük. Örültem, hogy Cole nem hódolt be az utóbbi időkben a harsány poénokra hajazó hollywoodi stúdióknak (meglehet, a bukás is ennek köszönhető), de azért jó lett volna néha elmosolyodni. Ettől függetlenül azonban női társaságabn (hát, még, hogy többen voltak, hmmmm) kellemes kikapcsolódás a Szerelem sokadik látásra, nagy röhögésre vágyók inkább nézzenek parlamenti naplót.

5/10
0
2005. június 3., péntek 9:54
nos, valóban. először én sem akartam rá maximális pontot adni, az utolsó sztori némileg elkapkodottnak, sőt redundánsnak tűnt, végül egészében néztem a filmet, s eredetisége, merészsége, stb. miatt kapta meg a 1o/1o-et.
0
2005. június 3., péntek 9:50
ez az én defektem. minden spielberg-filmre be vagyok indulva annak ellenére, hogy újra és újra csalódom bennük. jó, persze, nem mindegyikben, a terminál és a kapj el, ha tudsz! tökjó, de a mesterséges értelem vagy a különvélemény jókora csalódást okozott, pedig hogy vártam őket... remélem, a WotW nem fog csalódást okozni, de mint említettem, most nagyon be vagyok rá indulva. :) jobban mint a batmanre.
0
2005. június 3., péntek 9:49
Sin City: A bűn városa (Sin City, 2005, forgalmazza: SPI)

Hiába, no, az éjféli vetítések hangulatát semmi sem kárpótolhatja. Hiányoznak a bekiabálók, a feleslegesen csörgők, szimpla mozirajongókkal van tele a terem. Szerecsnére ez évek óta tendencia. És akkor a film: félelmetesen eredeti, megírt, megrendezett, kivitelezett mozgóképesített comic book, elképesztő zenével (Rodriguez-Debney-Revell). És hogy miért is nem maximális pont? Mert Mickey Rourke-ot egész egyszerűen nem lehet felülmúlni. És, sajnos, vele kezdődünk...

9/10
0
2005. június 3., péntek 9:46
Batman ajánlott, Világok harca kötelező? Elgondolkodtató...
0