Keresés

Moziajánló

2005. május 31., kedd 15:11
Csak még annyit, tudom hogy ennek a hírnek nem itt a helye, sőt a filmnek van saját topicja, de miután belenéztem úgy gondoltam, hogy ez a - remélhetőleg igaz - jó hír többet érdemel annál, mintsem hogy bekerüljön az ott lévő hozzászólások közé! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 15:02
Nathason=Nathanson
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 15:01
A Variety szerint a Spielberg-Lucas "géniuszpáros" jövő év elején végre nekilát az új Indiana Jones film elkészítésének!
Jeff Nathason forgatókönyvíró (Kapj el, ha tudsz, Terminál) munkáját elfogadták, így már csak a főszereplő Forddal kell azt megismertetni és ha neki is tetszik akkor szerződtetni őt. Állítólag egy új figura, a tudós fiatal barátja is fontos szerephez jut a történetben.
Azt gondolom sokan várunk már erre a filmre! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 13:47
Tegnap a MOM-ban ment feliratosan a sajtóvetítés. Ez biztos. :)
0
2005. május 31., kedd 13:04
felhívtam a palce hotline-t. ott először furán "néztek" rám, majd közölték, hogy a mom parkban csak szinkronosan megy a film, ellenben a westendben csak feliratosan. :) kicsit szkeptikus vagyok az infármicó valóságtartalmával szemben. :)
0
2005. május 31., kedd 12:57
MOM.
0
2005. május 31., kedd 12:54
hol volt a premier?
0
2005. május 31., kedd 12:31
Sin Sity

A legjobb képregényadaptáció amit eddig láttam.
A feliratos verziót vetítették tegnap a premieren, és nagyon jók az eredeti hangok. Vajon mennyit fog rontani rajta a szinkron?

8/10
0
2005. május 31., kedd 9:49
igen, hogyne, persze. már a cím sokat ígérő. :)
0
2005. május 31., kedd 9:39
Az ember előzetesen sosem tudja, mi a szemét. Például a Boogeyman is eleve egy igényes horrornak tűnik, nem? ;)
0
2005. május 31., kedd 9:38
Igen, valóban. Kevertem.
0
2005. május 31., kedd 9:37
De volt, amit nem is egyszer, így megvan a +4. :)
0
2005. május 31., kedd 9:35
Hopp, ez nincs is 99%. :)
0
2005. május 31., kedd 9:34
4 hiányzik? nem lesz ez így jó. szeretném ha belehúznál! :)
0
2005. május 31., kedd 9:32
Szia!

99%-ban igen. Idén eddig 93 premier volt, 89-et láttam.
0
2005. május 31., kedd 9:32
He-he... ;)
0
2005. május 29., vasárnap 3:16
Miss Congeniality 2

Az első rész szerintem bájos és aranyos volt. Caine és Bullock párosa jól működött. A második teljesen felesleges újrája az elsőnek, sokkal gyengébb színvonalon.

30%

Kingdom of Heaven

A film előtt nyomtam egy kis kaját, ami azt eredményezte, hogy az első fél órára elszunyokáltam. Ébredés után 2 perccel rájöttem, hogy kb semmit sem szalasztottam el. A szomorú az volt, hogy a következő óra is így telt. Csiagtempóban, fárasztó dumákkal és az álmacsó Orlando-val. Az uccsó 45 perc viszont felhozza a filmet közepes szintre.

50%
0
2005. május 28., szombat 2:15
"Connie Nielsen (igen, Starship Troopers)" Abban nem szerepel, szerintem Dina Meyerrel kevered... De Connie Nielsen is játszik hollywwodi filmekben (Az Ördög ügyvédje, Gladiátor, A Mars mentöakció, Sötétkamra).
0
2005. május 27., péntek 23:26
:-))))))) Ez jó volt.
Én inkább válogatok, ez lehet, hogy elõítélet, de nem vagyok hajlandó bármire beülni, a pénzt is sajnálom, meg az idõmet is. Ezzel persze nem Daemiaent akarom leszólni, mindenki másképp csinálja. :-)
0
2005. május 27., péntek 23:26
Szerintem igen:)

Ő tartja el a mozikat!
(Mindenesetre én nagyon örülök ennek a kis "megszálotságának" mert csomoszor, elkerülöm ezáltal, hogy valami szemétre beüljek.)
0
2005. május 27., péntek 23:21
mindent. most szólj hozzá! ez az ő védjegye: "válogatás nélkül". mint a francia idegenlégió. :)
0
2005. május 27., péntek 23:07
Szia, Daemiaen!

Te minden filmet megnézel a moziban? :-)
0
2005. május 27., péntek 21:21
Boogeyman (Boogeyman, 2005, forgalmazza: SPI)

Stephen T. Kay filmjére a horror nem mint műfaji meghatározás áll fenn... Akinél az számít izgalmasnak, hogy 60-szor lassan megyünk fel a lépcsőn vagy 120-szor nyúlúnk 2 percen keresztül a 10 centire lévő kilincs felé, az ne Cartert ölesse meg másodjára, hanem... (ennyire gonosz azért nem vagyok). Az egyszereplős Boogeyman (ja, igen, az SPI még a feliratban sem mumusnak hívja bugiment, mert a Boogeyman olyan kúúúl) egyetlen 10 perces, filmvégi valamire van kihegyezve, addig csak azt számolgathatjuk, hányszor tudunk a 200 fős teremben olyan székre ülni, hogy még véletlenül se legyen mellettünk senki, ja, és ha összesen 5-en nézzük.

1/10
0
2005. május 27., péntek 21:15
Carter edző (Coach Carter, 2005, forgalmazza: UIP)

Beszarok! A Paramount rinyál, hogy nem mutatja be itthon az Amerika kommandót, mert nem éri meg nekik. Még az egyetlen kópiáért is talpat kellett nyalni, erre egy echte amerikai példabeszéd szó nélkül jön a Star Wars után egy héttel. Vagy nagyon hülyék ott, vagy arról van itten szó, amiről a napilapok cikkeztek anno a Kommandó kapcsán. No, mindegy. A lényeg, hogy Carter edző nagyon megmondja, nagyon kiosztja a fekákat és nagyon bezárja a kosártermet. Ettől mindenki elkezd tanul, mint a kisangyal; annyi tanulság repked, mint amerikai harcigép Irak felett, ja, és ezek óriási spoilerek voltak. Hogy is kell mondani? "Dzsíí, meeen, it száxx!"

3/10
0
2005. május 27., péntek 9:50
És mielőtt elfelejteném:

Június 16-a és 19-e között ismét lesz Moziünnep. A jegyár 320 forint lesz, és az tud ennyiért mozizni, aki június 9-ét követően egy teljes árú tikettet vesz bármely, az ünnepben részt vevő moziban.
0