Keresés

Moziajánló

2005. április 11., hétfő 22:19
végül is most akkor te is lementél arra a szintre? :)
0
2005. április 11., hétfő 22:13
Off: Jópárszor szónélkül hagytam már, pedig nemegyszer kikivánkozott volna belőlem, de most nem tudok szónélkül elmenni lawnmower man benyögései mellett. Attól még, hogy te 5 éve fórumozol nem hinném, hogy egyfajta fórum-hierarchia magasabbrangú egyedévé váltál (pedig minden hozzászólásodból valahogy ez süt). Egyértelműen rosszindulatú, frusztrált emberke vagy (egy habzószájú kamasz ingerületlevezetésére - csipetnyi szinészkedéssel - sokkal jobban hasonlitanak a beirkálásaid, mint Gerikéjé és állitom, ő pár hónap alatt többet fejlődött, mint amennyit te 5 év alatt). A tojáshéj még a te fenekeden is bőven rajtavan, igy nem értem ezt az állandó, már-már röhejes gerikeutálatodat. A fogalmazásmódod pedig külön paródia: ez az álintellektüell szerep borzasztó átlátszó és erőltetett, és a frusztrációidat gerikén és úgy általában egy fórumon a lehető legszánalmasabb dolog levezetni. Szerintem neked kéne elgondolkodnod ezen, és többször nem "lealacsonyodni" a többiek szintjére (inkább a saját szinted mércéjét kéne legalább 1 fokkal feljebbrakni, nem gondolod? Nem, mi?).
0
2005. április 11., hétfő 21:12
látom rajtam kívül mindenkinek bejött a Constantine... várom Damien véleményét :)
0
2005. április 11., hétfő 17:49
Constantine

Már két hete láttam ezt a filmet, de csak most szántam el magam a kritika írására.
Pozitívumok:Tökéletesen kidolgozott főszereplő, szép effektek, pár jó mellékszereplő(a fegyverbegyűjtő, Lucifer),jó látvány, az ördögüzős jelenet.
Negatívumok:pár rossz mellékszereplő(a csaj, a sofőr), néhol gyenge effektek, rövid, NAGYON KEVÉS GYILOK!(bár ami van az pokoli jó), sablonos történet.
Elég vegyes az összkép, de az összhatás több mint kielégítő.Magasan kiemelkedik a film a most megjelent vacakok közül.
80%
0
2005. április 11., hétfő 17:12
CONSTANTINE-A DÉMONVADÁSZ

Ugyan még szombaton láttam a filmet, eddig nem volt érkezésem írni róla. A filmet többféleképp is lehet értékelni és értelmezni. Én azért ültem be rá, hogy szórakoztasson 2 órára elmélyüljek a démonvilágban. Ugyanakkor ott van a másik oldala a filmnek, melyekből szerintem komoly mondanivaló(kat) és propagandákat lehetne levonni, de én ezt most nem teszem.
Hősünk egy démonvadász, (ahogyan azt a cím is sejteti) aki küzd a démonokkal, pontosabban űzi őket, a cigarettával és közben saját belső harcait is vívja. Feltűnik egy rendörnő (Racheil Weisz, imádom aaa2.gif ), aki ikertestvére öngyilkosságának felderítése közben jut el Constantinehoz. Immár közösen próbálják megszabadítani és egyúttal megmenteni a világot Lucifer születendő gyermekétől, aki Gabriel angyal segítségével próbál e ilágra törni...
Ha komolyabb mondanivalót nem is, nagyon jó szórakozást nyujt a film és engem Keanu Reeves "Neos" alakítása sem zavart, ugyanis nekem ott is bejött.
80%
0
2005. április 10., vasárnap 17:26
:DD
0
2005. április 10., vasárnap 17:03
A mérgező sündisznók visszavágnak:)
0
2005. április 10., vasárnap 16:51
Szerintem már az röhej, ahogyan Gerikéhez hozzáálltok... Nem akarok vitázni, de egyszerűen szánalmas már ez az ügy. Másban a tüskét is megtaláljuk, magunkat meg nám látjuk az erdőtől...
0
2005. április 10., vasárnap 16:08
"én addig inkább készítem elő saját filmem dvd kiadását." - És mi az ha szabad tudni?
0
2005. április 10., vasárnap 14:08
Szerintem nincs semmi gond a Gerikével. Nem fontos elolvasni amit ír. Nem kell mindig vitatkozni, inkább segítsük egymást emberek.
0
2005. április 10., vasárnap 12:18
Szerintem Gerike! kora ellenére nagyon intelligens, és bár néha eléggé gyerekes dolgokat ír, ne felejtse el senki, hány éves és hogy a sok fikázó kétszer olyan idős. Ha ő annyi idős lesz, mint mi, nézzétek majd meg, hogy fontosabb dolga lesz, mint ide beírkálni és kötözködni.
0
2005. április 10., vasárnap 10:30
Megint szétcseszték a topicot Gerike miatt!Nem lehetne máshol vitatkozni?!
0
2005. április 10., vasárnap 1:27
Húh, mi történik itt. Senki nem nézi a MegaSztárt? :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. április 10., vasárnap 1:16
sajnos igazat szólt a fűnyíróember. bár nem lenne igaza. egyébként te nem vetted észre, hogy süllyed a színvonal? elgondolkozhatnál rajta, miért!
0
2005. április 10., vasárnap 1:13
"király vagy elm"

tudom, de köszi hogy emlékeztetsz
0
2005. április 10., vasárnap 1:04
én sem vagyok itt mostanában túl sokat, de nem azért.  az irományod végére kelled az a gizdulás, hogy"én addig inkább készítem elő saját filmem dvd kiadását.
"
De menő. király vagy elm.
na itt zárjuk is rövidre ezt a dolgot, mert veled nem tudok szót érteni.
sziasztok.
0
2005. április 10., vasárnap 0:56
régen röhögtem ennyit! látom magam előtt gerikét a tizenéve internet betyárt dts dekóderrel amint számára tök ismeretlen,. azaz kb pár hónapja többé de inkbb kevésbé ismert elmbereket küld el az anyjukba, köztük esetleg 40 éves felnőtteket, de nagyrészt mindenképpen tőle idősebb és bölcsebb és nem uccsó sorban tanultabb embereket. igazán jót szórakozom. köszönöm szépen :DDDDDDDD
én már nem vagyok aktív tagja xpress fórumának.sokáig az voltam de utóbbi időben egyre kevesebbet aygok és még kevesebbet leszek.de azért néhanapján ha visszatévedek szerez nekem pár kellemes pillanatot gerike vívódása az egész csatival, és ilyenkor érzem hogy nem is olyan régen jártam itt, hisz minden olyan változatlan. csak így tovább. én addig inkább készítem elő saját filmem dvd kiadását.

bye for now
elm
élt: 5 évet
0
2005. április 10., vasárnap 0:44
Látom elvagytok ! :)
0
2005. április 10., vasárnap 0:43
Ja és jamamurának nagyon igaza van. te szekálsz megint engem. ezen kéne elgondolkodni. na csá.
0
2005. április 10., vasárnap 0:40
tudtam,hogy ezt fogod mondani, hogy "nem süllyedek le a te szintedre". milyen szintemre? a tied alacsonyabb. de miért idegeskedem én a te kis csíra írasaidon. nem értem. majd leeski a tojás héj a seggemről akkor majd megértem elm filozófai teóriáit. egyetemi tanár vagy?
0
2005. április 10., vasárnap 0:37
kicsit vissza kellene fogni magad. tojás héjjal a seggemen én ne pattognék ennyire
0
2005. április 10., vasárnap 0:35
nem kell neked mondanom semmit, mert csak lesüllyedek a szintedre.majd ha pár év múlva visszaolvasod amit írtál, hidd el, jót fogsz mosolyogni rajta
0
2005. április 10., vasárnap 0:34
igen, de nem vagyok kisgyerek.  te hány éves vagy vén szivar?
0
2005. április 10., vasárnap 0:30
ez tényleg vicces. de indokolni nem tudsz csak kötekedni. mondd meg mi volt a probélma?
de ez nem kritika volt csak egy írás. de nem tudom, hogy te miért foglalkozol az ilyen kis gyermekkel, mint én, mert ugyebár  te vagy itt a nagy bölcs bubó doki.
miért szólsz be állandóan? csesztetlek én mostanában? hozzád se szólok. szakadj már le öreg.
ja és te ott eggyel altta. egy szó elírásért még nem kell elítélni.
0
2005. április 10., vasárnap 0:27
szokás szerint te jómagad
0