Keresés

Moziajánló

2015. augusztus 30., vasárnap 1:46
A liftnél, amiről direkt superplánban mutatják, hogy 360kg-t bír, de előtte "túlterhelődött" két sportos férfitól, egy manökentől, meg egy olyan táskától, amit a két fickó erőlködés nélkül, futva tudott vinni, tehát az sem igazán lehetett mázsás. Talán a csajnak volt erős a csontozata:)...
0
2015. augusztus 30., vasárnap 1:18
Hol volt ilyen a Transformers 4-ben?
most posts by TM
0
2015. augusztus 29., szombat 18:32
Ja, azért nem írtam címet, mert maga a jelenség kezd egyre jobban zavarni, a saját bénaságukon heherésző írók meg a saját töketlenségüket alvajáróként megélő és azok értetlenkedő karakterek. Egyébként az új Hitman az.
0
2015. augusztus 29., szombat 18:30
"A film kétharmadáig mindössze egyetlen jelenet maradt meg bennem: amikor az egyik karakter pisztolyt szegez a földön fekvő 47-esre, de pofázni kezdenek, és valami megállítja az utolsó pillanatban. Akcióklisé 1.0, de később 47-es megjegyzi Katiának, hogy: "...igazából meg kellett volna ölnie, de helyette elkezdett beszélni, nem is értem."
A film a saját forgatókönyvén viccelődik!" http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/08/29/hitman/

És nem ez az első ilyen, ott van például a Transformers 4.. Nem gáz ez nagyon, hogy az írók azon gúnyolódnak, hogy mekkora szart írtak? Feladata, értelmes része ez egy filmnek, csak én vagyok elavult, vagy mi?
0
2015. augusztus 27., csütörtök 14:51
Fox-nak ilyen újrázás ami utóbbi időben bejött, most hirtelen a Majmok bolygója ugrik be. De amúgy ők az egyéb címekkel nagyon fürödnek, jobban, mint a többi stúdió. Rájuk férne már az az Avatar 2, 3...
0
2015. augusztus 27., csütörtök 13:05
Az lehet, hogy mostanság nagy divat az újrázás, de azért a Fox is láthatja a számszerű adatokon keresztül, hogy ez nem feltétlenül olyan jó üzlet. A Fantasztikus Négyes rebootja eddig 133 millió dollárt hozott a kasszára 120 milliós költségvetés ellenében, míg ugyanezek az adatok úgy néznek ki a Hitman: A 47-es ügynök esetében, hogy 35 milliós befektetés a 20 milliós bevétel ellenében (bár ennek az USA-n kívül sok országban még csak most van/lesz a bemutatója, nagy csodákra már aligha lesz képes).
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 26., szerda 22:03
Bár a Mentőexpedíció is annyira eredeti, hogy könyvből van. De értem a logikát, rengeteg jó sztori van, (akár könyvben, akár saját kútfőből), ha csak a fele meg lenne filmesítve, már indulhatna az örömtánc. Nemrég akad a kezembe egy lista 4-5 éves fekete listás forgatókönyvekből. Durva, hogy van olyan sztori, aminek csak idén volt a bemutatója. Tehát lenne itt ötlet, csak nehezen jut el nagyon sok a megvalósításig. :( Csak a sorozat/remake/univerzum/újragondolás stb. menő manapság. :(
0
2015. augusztus 26., szerda 20:47
Most a Hitman-nel ugyanezt csinálta a Fox, egy teljesen felesleges remake/reboot-ot pénzeltek egy 10 évesnél fiatalabb filmhez. Jobb lenne, ha elfelejtenék végre az ilyeneket, és inkább az eredeti ötletekre koncentrálnának, mint amilyen például a Ridley Scott-féle Mentőakció.
0
2015. augusztus 26., szerda 18:14
Á, mérges vagyok. Minek csinálnak az emberek egy remake-et, ha az szarabb mint az eredeti?
Megnéztem minap A Fantasztikus Négyest a moziban, utána otthon a 2005-öst. Szerintem az sokkal jobb mint a mostani remake. Valahogy már a színészek is jobban hasonlítanak a képregény oldalain szereplő rajzokhoz, a sztori is. Az látszik rajta, hogy mennyit fejlődött a technika az elmúlt tíz évben, de ezen kívül sok pozitívumot nem tudok az új számlájára írni.
A 2005-ös hangulata jobb volt. Ahogy bénáztak az új képességekkel, ahogy felfedezték azokat a legjobb részek. És ez az újban át van ugorva egy "egy évvel később" felirattal... :(
A Fantasztikus Négyes nálam négy. 4/10
0
2015. augusztus 22., szombat 20:01
Az előző két filmnek a stílusa jobban tetszett. Ez a reboot már csak azért kellett, hogy a FOX ne veszítse el a jogokat a karakterek felett és kerüljenek vissza a Marvel Studios-hoz illetve a Disneyhez :) De ezután a film után szerintem ez meg fog történni és akkor lehet kapunk még egy rebootot de egy jó fantasztikus 4es filmet :)
0
2015. augusztus 22., szombat 14:27
Legalább Rékasi túlélte a motorbalesetét.
most posts by TM
0
2015. augusztus 21., péntek 2:32
Frankó! Legalább itt is elcsesződött a sor mint más filmeknél!
0
2015. augusztus 21., péntek 0:58
Kövezzen meg bárki, de szerintem az új Fantasztikus 4-es film egyáltalán nem olyan szar mint amilyennek beállítják.
Vélemény?
0
2015. augusztus 20., csütörtök 20:20
Igazából a humorával volt a legnagyobb bajom, olyan semmilyen antihumor... No de mindegy, megyünk tovább a négy napban, majdcsak szembejön egy jó film :)
0
2015. augusztus 20., csütörtök 19:40
Vontatott, eseménytelen? Sok jelzőt tudnék rá mondani, de ezeket biztosan nem.

Én baromi jól szórakoztam rajta. Bár több ilyen moslék készülne, ahogy te fogalmaztál.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 19:36
Elkezdtem ezt  A hangok  (The Voices) című Ryan Reynolds filmet. Jó kis szürreális, groteszk móka gondoltam én :) Egy igazi ritka szar unalmas vontatott, eseménytelen moslék...
0
2015. augusztus 11., kedd 12:46
Hehe, Rékasi Károly tíz évvel idősebb Széles Tamásnál:)

Amúgy szerintem nem olyan zavaró Széles, ha az ember el tud vonatkoztatni attól, hogy ő Ben Affleck és többek között a Hangya magyar hangja is.
0
2015. augusztus 11., kedd 10:51
Abszolút nem. Ugyanúgy hangsúlyoz, mint Rékasi (és mint valószínűleg Cruise), s mivel a színészen azért már csak látszik egy kicsit a kor, ezért a mélyebb tónust betudtam az öregedésnek. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 11., kedd 8:59
Széles Tamás zavaró?
0
2015. augusztus 11., kedd 1:56
M:I:5

Lenyűgöző, agyas, igényes, pörgős, izgalmas, látványos, szórakoztató. Még!
most posts by TM
0
2015. augusztus 10., hétfő 23:10
Nekem annyira nem tetszett a Titkos nemzet. A sorozatból még mindig a 2. és 3. rész a kedvencem.
0
2015. augusztus 10., hétfő 20:22
Kedves gyerekek, nem szabad idegenekkel szóba állni! :)
0
2015. augusztus 10., hétfő 11:43
A jó mesék örök érvényűek, örökzöldek, így mindig is állandó értéket képviselnek. Nincs kőbe vésve, hogy csak gyerek nézheti, hogy csak a gyerekkor időintervallumában van létjogosultsága, mert ugyebár az animációt direkte összekapcsolni a kicsikkel, szintén vaskalaposság. Hogy mi áll a polcon feleslegesen, az is véleményes, egy sor másik film ugyanúgy nem kerül lejátszóba, mint a mesék. Amúgy nálam például nagy eséllyel előbb lesz újrázás Aladdinból, mint Alienből, mégsem dobnám ki utóbit SE. :)
A haverom amúgy pont Alien-filmekkel szórakoztatta a kishúgait, szóval a Nagymenők is lehet ovimatiné! :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 10., hétfő 9:53
Misson: Impossible- Titkos nemzet.

http://acinemanias.com/ertekeles/kuldetes-ismet-teljesitve-mission-impossible-titkos-nemzet-mission-impossible-rogue-nation-kritika/
0
2015. augusztus 10., hétfő 0:25
Legyen...  :)

Majd nézz szét a haverodnál kb 8-10 év múlva, mennyire feleslegesnek fogja érezni a sok mese DVD-t otthon. Nálam is gyűjtötték, viszont most egy rakás gönc az egész.

Teljesen felesleges volt megvenni őket, sokkal költség - és helyhatékonyabb megoldás is lenne már. Legalábbis, most már tuti nem vennék egy mesét sem - s nem is veszek.

Na jó, majd a Minyonokat, de azt magamnak is veszem. És az még nem is Disney...
0