Keresés

Moziajánló

2005. február 1., kedd 0:42
Ok, kösz. elmondtam már párszor, hogy BOCS. Mondtam NE OLVASSÁTOK El, annél többet nem tudok segíteni, meg amúgy azért mással is előfordult már ilyen, úgyhogy ne csak engem annyázatok, hanem mást is, OKÉS??? Köszi, csá, baszki!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 1., kedd 0:25
az utóbbi időben az xpress fórumtársasága szánalmasat tud alakítani....
akinek nem indge ne vegye magára, akinek meg igen az próbáljon magára ismerni, mégha olykor nehéz is
0
2005. február 1., kedd 0:04
Ne haragudjatok, sorry. Balfasz vagyok, az IQ-m is csak a 70-et veri. Elnézést!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. január 31., hétfő 23:54
Kapjátok be én holnap nézem meg erre most véletlenül tudom ki a gyilkos, hogy lehettek ekkora suttyók.
0
2005. január 31., hétfő 23:41
istenem, hogy itt mekkora barmok vannak. ezt már nem lehet némán tűrni.
0
2005. január 31., hétfő 23:11
Húh basszus nem kellett volna leírnom. BASSZUS!!!!!!! NE OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!
0
2005. január 31., hétfő 23:09
Előző hozzászólás full SPOILERES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2005. január 31., hétfő 23:07
A gyilkos az az öreg hapsi volt, aki végig ott feküdt abban a szobában, halottat játszva. K*rvakirály film!
0
2005. január 31., hétfő 23:06

Bocs, erről a filmről volt szó.
0
2005. január 31., hétfő 23:04

Hm, kb. 30 másodperces sokk volt rajtam a film végén. Egyszerűen hihetetlenül zseniális. Az utóbbi évek egyik legjobb horror-thrillerje. Komolyan, le vagyok döbbenve. Atyaúristen!
0
2005. január 31., hétfő 23:04

Hm, kb. 30 másodperces sokk volt rajtam a film végén. Egyszerűen hihetetlenül zseniális. Az utóbbi évek egyik legjobb horror-thrillerje. Komolyan, le vagyok döbbenve. Atyaúristen!
0
2005. január 31., hétfő 22:56
xpress! töröljétek már pls a spoilereket. főleg ahol nincs jelezve. az utóbbi 2 oldal tartalmazza. thx
0
2005. január 31., hétfő 21:20
De a UIP nem. :) A Flamex meg FF film lett, és a Halálsoron DVD-n nincs is magyar szinkron, csak felirat, pedig azt is ők forgalmazták még Flamex néven.
0
2005. január 31., hétfő 21:17
Hát nyagyon remélem, hogy azért a Clint Eastwod sokszoros díjnyertes filmje nem kap ilyen megalázó retek szutyok kiadást. Reméljük.
0
2005. január 31., hétfő 21:16
úristen ez a 2 előzeteske rohadt szar.
0
2005. január 31., hétfő 21:14
Tévedés, a Flamex DVD-k arról híresek, hogy csak magyar szinkron (sztereó, legjobb esetben) van rajtuk. Nem is csoda, hogy annyian tartják rossz filmnek a Chasing Amy-t, mert csak az ócska magyar szinkronnal látták.
0
2005. január 31., hétfő 21:13
Én az imdb-ről de egyszerűbb ha rámész az oldalára:www.sonofthemask.com
0
2005. január 31., hétfő 21:12
A Flamex még létezik? Yikes, remélem a DVD-t nem ők adják majd ki.

A Sawt ezek után már meg sem kell néznem, kösz mindenkinek. Lassan nem marad olvasható topik a fórumban...
0
2005. január 31., hétfő 21:08
hol nézted meg? kíváncsi vagyok, mennyire lesz szar.
0
2005. január 31., hétfő 21:07
Uhh, megnéztem a son of the mask előzetesét.Ez a film kemény lesz.Komoly vetélytársa lehet majd az amerikai taxinak.
0
2005. január 31., hétfő 21:07
hú de jó. :(
0
2005. január 31., hétfő 21:01
Biztos lesz rajta angol 5.1 hang és magyar, héber felirat... :)
0
2005. január 31., hétfő 20:58
EZ BOTRÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már régebben láttam a flamex vagy ff film honlapján, majdnem megállt a pészmékerem. remélem nem valami ultra gagyi kiadást kapunk majd a DVD-n.
0
2005. január 31., hétfő 20:29
Nem vagyok Angéla, nézd meg az emilcímemet!!!!!!!! Ha vetted volna eddig a fáradságot látnád a nevem. Amúgy Gerike írta le, én nem írtam konkrétimot, csak kérdezetm! :)
0
2005. január 31., hétfő 20:24
van egy "remek" hírem. a million dollar baby-t, az év eddigi legjobb filmjét a flamex forgalmazza hazánkban... (a UIP-vel közösen - ha ez _bárkit_ megnyugtat...)
0