Keresés

Moziajánló

2015. augusztus 10., hétfő 0:01
Újdonság amit még nem láttam te :):)
0
2015. augusztus 10., hétfő 0:00
Az egyik haveromnak van két kisfia ott imádják a gyerekek a mese dvdket amiket az apjuk vett nekik. Egyenesen gyűjtik a gyerekek pedig a nagyobbik 5 év körüli.. Lehet az van amit régóta sejtek, gyenge filmjeid vannak otthon :):):)
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:59
És a Kómában a maga 37 évével mi volt az újdonság??? :)
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:56
Egyelőre a listamon van, de mikor próbálok az újdonságok felé nyitni, úgy járok mint ma, szarba lépek... Szóval nálam baromi nehezen megy hogy csak úgy megnézzek egy filmet amit ajánlanak... Rettegek ugyanis :)
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:48
Azt csak hiszed. :) Annak is örülni fogsz majd, ha egyáltalán le fogod tudni ültetni egy film elé bizonyos életkorokban.

Nem szoktam sajnálni utólag a pénzt a gyűjteményemre, de gyakorlatilag az összes mese DVD/BD megvásárlása hatalmas ökörségnek bizonyult.

0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:43
Utóbbit nem kerülheted el, előbbi meg talán akkor fog majd fordulni. :P
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:27
Tényleg, mi lett a The Broken Circle Breakdownnal?
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:25
Valahogy kibírom ;) inkább legyen szar film a Kóma mint szottyadt a herém :D
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:24
A gyerek Nagymenőkön nő fel vagy kinyomom a szemét... :D
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:09
Pár hónap duck tv a gyerek mellett, aztán majd meghallgatlak ezekről a filmekről :) .
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:06
Kóma: ilyenkor bizony hátrány a fiatalság.. :P
0
2015. augusztus 9., vasárnap 23:00
Ez de király! Láttam egy videó válogatásban ezt a buszos repülést de nem tudtam melyik filmből van. Ezt is jó lett volna moziban látni :/
0
2015. augusztus 9., vasárnap 22:38
Két fantasztikus filmet néztem a hétvégén, igaz régi filmek, de hol ajánljam ha nem itt :)

Kóma (1978): nos igazi  70-es évekbeli film. Technikailag, tartalmilag, mondanivalóban, olyan elavult szar mint annak a rendje. Alig bírtam végignézni. Valószínű, hogy anno hátast dobtak a nézők a fellógatott fasziktól meg az egész koncepciótól, de manapság már annyi mindenen túl van az emberiség, hogy egy ilyen egyáltalán nem ráz meg...

Ne engedj el (2010): hasonló szuperlatívuszokban tudok fogalmazni ezzel kapcsolatban is. A látványos lelki szenvedés amit bemutattak itt, teljesen hidegen hagy. Számomra ez is egy lerágott csont, borzasztóan ingerszegény környezetben unalmas cselekménytelen szar.

0
2015. július 29., szerda 17:29
ez hülyeség, a kresz szerint hídon tilos megállni.
bünti lesz a vége.
0
2015. július 29., szerda 17:08
De gyenge CGI! :D
0
2015. július 29., szerda 16:57
Még a lendület ívéből is látszik, hogy az csak egy szaltó: https://www.youtube.com/watch?v=AaM6oB-2d38
0
2015. július 29., szerda 16:46
Ilyen hülye fanyalgó világban élünk. Ezért érdemes minél kevesebb hozzászólást olvasni.
most posts by TM
0
2015. július 29., szerda 15:41
A buszos jelenetnél eleve baromság tripla szaltót meg hasonlókat emlegetni. Másodszor direkt figyeltem erre, és csak egyszer pördül át. A lassított felvétel és a több kamera csapta be szerintem azokat, akik nem így látták.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. július 29., szerda 14:03
Önkívület

Bár az előzetes infoim még arról szóltak, és a plakát is azt sugallta, hogy a halhatatlanság kérdését fogja boncolgatni ez a film, helyette inkább csak egy langyos sci-fi-thrillert kaptam, ami talán kétszer tudott meglepetéssel szolgálni. A morális kérdéseket épp csak érinti a mozi, a testcsere inkább csak eszköz, az akciók, futkorászások és a bulik jeleneteiből csak halványan sejlik elő az apa-lánya drámai vonal mélysége, a "nagy titok, amiért üldözik Damient" meg kb. az első látomásig az.

Tarsem, a rendező miatt néztem meg inkább, tudva és elfogadva, hogy több okból sem tud olyan erős vizuális eszközöket használni, mint eddigi munkáiban, és ezek közül a legnyomósabb érv az, hogy ez nem mese, nem mitológiai történet, és nem is szürreális utazás az emberi elmébe. Amennyit tudott, azért Damien lakásaival meg New Orleans képeivel beletett, ahogy az indiai hatás is megjelent a dallamokban vagy a zenés utcai jelenetben.

7/10
0
2015. július 24., péntek 15:12
Semmi bajom nem volt velük, számomra végig szórakoztató volt.
most posts by TM
0
2015. július 24., péntek 15:11
Nekem a Ted a Hogyan rohanj a veszTEDbe után állt össze igazán, addigra hangolódtam rá teljesen Seth MacFarlane stílusára. Azóta viszont nagyon csípem!:)
most posts by TM
0
2015. július 24., péntek 10:02
Drágám, a szuperhős összement! - A HANGYA kritika:

http://filmbook.blog.hu/2015/07/24/a_hangya_632
0
2015. július 24., péntek 9:43
Nem érezted kicsit ùgy, hogy a minyonok visszavettek a fordulatbòl? A Gru mesékben folyamatosan egymást is szivatták, erőteljesebb karakterük volt. Itt ùgy éreztem, hogy a korhatár ellenére mintha saját árnyékaik lennének.
Nekem csalòdás volt pedig vártam. 3 fő minyon is néha haloványabb volt mint a mellékszereplő emberek.
0
2015. július 24., péntek 9:38
Sajnos nekem már az első rész sem jött be.
De az utalások miatt majd egyszer megnézem.
0
2015. július 23., csütörtök 22:42
Ted 2.

Halvánnyit talán másodikrész-érzetű, de ebben a Seth-paliban még bőven van annyi hülyeségpotenciál, hogy nyeríteni lehessen a látottakon. Bőven van kocka-poén is LOTR-ST-SW fanoknak valók és Speier Dávid is ihletett formában adagolja bele a hungarikumot. Nekem még beleférne egy harmadik is. Fergeteges!:)
most posts by TM
0