I, Robot
Nagy várakozással ültem le a film elé.Megmondom őszíntén szeretem Will Smitht,az utóbbi időben rendesen kikupálódott,és "A" kategóriába lépett elő.
A film nagyon jól indul, milyen lesz a jövő, hogyan élünk majd a robotokkal mindennapjainkban.Az akció,a cselekmény szép lassan elindul, mint az apró csermely, ami folyóvá, majd folyammá duzzad.De amint egy-két dolog kitudódik, az egész sztori valahogy érdektelenné válik és az ember majdnem
belefullad a folyamba.Mire az a fránya folyó eléri a tengert, addigra ,már nem arra figyelünk, hogy ki a gyilkos, hanem Smith király Convers csukájára.Akció, akciót követ, - amik el kell ismerni, nagyon jók - de a történet és a végkimenetel nem nagy durranás.Smith jól játszik, jók az elsütött poénok,de semmi több.
Nekem totális popcornmozi volt.
10/6
The Bourne Supremacy
Az első rész a mai napig az egyik kedvencem, naná, hogy megnéztem a folytatást.
Frankó menekülés az elején, kocsizúzda a közepén, megspékelve jó zenével, és egy tehetséges "riplivel", azaz Matt Damonnal.Egy dolog hiányzott a folytatásból, ami az elsőben megvolt.A fantasztikus sztori.Sajnos itt eltekintettek tőle.Ha nem lenne jó a rendezés a film meghallt volna.
10/8
Serving Sara
Perry végre egy olyan karaktert játszik aki nem fejel le minden ajtófélfát,
nem fut úgy mint egy lány, és még csak nem is fogorvos, vagy meleg.
És ami a legjobb ezt is jól csinálja.A filmet szinkronnal láttam, így nem tudom, hogy az eredeti milyen, de a magyar hangok jók, és a poénok is "klafák".Én végig röhögtem az egészet, ajánlom mindenkinek egy szombat esti lazításra.
Tökös film, a - most már elmondható - tökös Perry-től.
10/7