Hirtelen 30
A történet ismerős, Tom Hanks kislánykorában már eljátszotta e történet főhősét, - hangsúlyozom, jobban,eredetibben - mely hős a "nagyakaroklenni" szindromától szabadulni vágyva, kíván egyet, s tessék már felnőtt is lesz.
Azt kell mondjam, hogy a történet lapos, vígjátéknak gyenge, romantikus filmnek nem elég romantikus. Az egész film alatt talán egyeszer mosolyodtam el.
A filmet - az egyébként gyönyörű - Jennifer Garner sem tudja megmenteni, hiszen olyan undorító ruhákat visel a film alatt, hogy az ember elfelejti a Dare Devil sexis bombázóját.
Összegezve:-Se humor,se szerelem,se sexis csaj
(más nem is jöhetne szóba a film kapcsán mint ezen tényezők)
10/3
Joey
(Episode 1-4.)
Amikor meghallottam, hogy a Friends után "Joey" új showt csinál, arra gondoltam...mmm...This isn't gonna work...
de persze mint minden ember, én is kíváncsi voltam rámtudnak-e cáfolni.
Rámtudtak!
Nemcsakhogy megállja a helyét "Joey" a Joeyban, de a többi szereplő is fantsztikus.A sorozat igen erősen Friends szagú, de ez így van jól.A helyzetkomikumok, és "Joey" karaktere természetesen föl lettek erősítve kompenzálva ezzel a másik 5 régi szereplő hiányát.
Azt kell mondanom, hogy jól indult a sorozat, és ha így folytatják, akkor a Joey igenis méltó utódja lesz szeretett Friends-einknek!
10/8