Keresés

Moziajánló

2004. szeptember 6., hétfő 21:55
ennyi erővel bármelyik zeneszerző 2 művét berakhattad volna..

a másik meg. a sarkításra (ugyanaz mint a gladiátor) sarkítással válaszoltam.

0
2004. szeptember 6., hétfő 20:50
egy kis gladiátor és egy kis utolsó szamuráj. icipicit szembeötlő, akarom mondani: "fülbeötlő" a hasonlóság. ;]
0
2004. szeptember 6., hétfő 20:38
:) Epp akartam volt irni :)
0
2004. szeptember 6., hétfő 20:18
ha figyelmen kívül hagyjuk, hogy teljes tételeket vett kölcsön belőle, akkro tényleg nem sok köze volt hozzá. ;]
0
2004. szeptember 6., hétfő 19:26
De ha most sem győztelek meg,akkor szerintem menj ki a kertbe,és akaszd föl magad,mert a moziban évente 4 dokumentumfilmet leadnak,és ezek nyomasztóan megváltoztatják az életed.
0
2004. szeptember 6., hétfő 19:23
Na jó a névmemóriád.Egyébként elég gázos gyerek lehetsz te,ha ennyire sötét vagy.Talán néznéd meg a filmed,és látnád,mit művel az amerikai kormány.Jaj,de az szent és sérthetetlen,a világ legjobb országa,a zsidók olyan jól írányitják,hogy nem akarják Izrael arab szomszédait kiírtani.Ha neked valami nyálas szar film kell,akkor menj haza,tedd be a Neveletlen Hercegnőt,és verd ki.Nem véletlenül dokumentumfilm,és nem rendes film.Ja,és akkor pereld már be a mozikat,hogy annak idelyén miért adtak Chaplines némafilmeket,mert ugyebár abban sem volt érzelem.
0
2004. szeptember 6., hétfő 19:09
szia ambar, ugye véleményem azért lehet. Te, ezek előtt hány dokumentumfilmet láttál a moziban?
0
2004. szeptember 6., hétfő 17:21
szia ambar, ugye véleményem azért lehet. Te, ezek előtt hány dokumentumfilmet láttál a moziban?
0
2004. szeptember 6., hétfő 17:18
bakker ha elkezd érdekelni az amerikai külpolitika, akkor elmegyek egy könyvtárba, nem hagyom, hogy ez az dagi átverjen, adatokkal bombázzon és elhitesse velem, hogy valami nagyon büdös a világban, mert a világ nem ilyen egyszerű, és nem a legharsányabb a feltétlenül figyelemre érdemes.
Majd ha egy Michael Moore filmben látok egy suta, őszinte mozdulatot, ha majd valaki félve szorongat egy rózsát egy kapualjban, és csókra nyúlik két száj, akkor majd én is úgy fogom szólítani, Michael Moore, filmrendező,  de addig nekem csak egy nagyszájú kommisszár, adja is vissza csak a díjait, ide vele, de nyomban.
0
2004. szeptember 6., hétfő 17:03
Figyelj!Ha nem érdekel a film,akkor egyszerűen ne nézd meg,ne mond már nekem,hogy csak ez az egy film megy a moziban.Az nekem sem tettszett Moortól,amikor az oscar gálán beszólt Bushnak,mert az nem odaillő volt.De ez az elintézési módszer már nagyon tetszik,hogy csinált egy király doksifilmet,és ezzel járatja le Bust.
0
2004. szeptember 6., hétfő 17:03
Moore is ezt mondja, Bush nem.
0
2004. szeptember 6., hétfő 17:02
Nem is moziban néztem meg. Tudtommal Moore támogatja, hogy letöltsék a filmjét az internet-en. :) Azonkívűl ő a saját hazájáról csinált filmet, neki erről a témáról több sütnivalója van, mint nekünk. Épp ezért írtam, hogy leginkább az amcsiknak lesz hatással igazán a film. Ha Bush-ék manipulálják a népet, az ellentábor sem tud más eszközhöz folyamodni. És ha egyszer megnézed és megdöbbent? Tényleg nem kötelező megnézni, senki sem erőlteti rád, ahogy rám sem. Egyszerűen csak érdekel a téma. Még mindig inkább ezt nézném meg moziban, mint a Neveletlen Hercegnő 2-t.
0
2004. szeptember 6., hétfő 16:55
minek elégítsem ki ilyen szarokkal az usa-gyűlöletemet? ahogy Morrissey mondaná, America Is Not The World
0
2004. szeptember 6., hétfő 16:53
ez az egész Michael Moore ügy egyre jobban idegesít engem, igaz egyiket sem láttam, de egyáltalán, mi a pöcsnek mennek ilyen filmek a mozikban? nyomja le a bbc főműsoridőben vagy mittomén, a reality tévé, de a barátnőmmel nehogy már híradót menjek nézni. bakker, emberi érzelmekre vágyom, finom rezdülésekre, küzdelmekre és drámára, elmerülni egy álomban s titkokra lenni benne, nem pedig egy ilyen önjelölt próféta hisztijére. Azta betyárját neki.
a super size me a csúcs, elhízásról filmet készíteni, micsoda cinikus tréfa ez? ezért adjak ki pénzt?
0
2004. szeptember 6., hétfő 16:48
Nem a legjobb szó, hogy elvarázsolt, azon kívűl nem tekintem igazi dokumentumfilmnek. Egy szénné égett katonát ütnek az irakiak, engem ez nem varázsol el.
0
2004. szeptember 6., hétfő 16:41
látom mindenkit elvarázsolt Moore "dokumentumfilmje"...
0
2004. szeptember 6., hétfő 16:40
köze nem volt a Gladiátor zenéjéhez....
0
2004. szeptember 6., hétfő 14:29
Fahrenheit 9/11   R.: Michael Moore

10/9

Bizony mondom néktek, eléggé ütős ez a film, bár az USA-ban sokkal jobban hathat az emberre, mint nálunk. Tekintve, hogy Európa lakosságának 90 százaléka gyűlöli Bush-t, addig az óceán másik oldalán nem sokkal van 50 felett. Michael Moore nagyon szeretné, hogy november 2-án (a szavazáskor) mindenképp égjen egy nagyot Amerika leglustább elnöke (aki hivatalba lépése utáni 8 hónap majd felét szabin töltötte), és ezért olyan felvételeket bányászott elő, amit ember még nem látott. Majdhogynem maga sátán az elnök, legalábbis Moore meg az elesett katonák szülei szemében. Síró anyák, amputált lábú veteránok, egy hosszú olajvezeték, Bush-Laden kapcsolat, a nép manipulálása, égő hullák, halott gyerekek, az iraki háború bejelentése előtti 1 perc, mikoris Bush grimaszol.... Persze ezt inkább látni kell, úgy sokkal hatásosabb. Vannak benne nyilvánvaló manipulatív vágások, viszont Bush monológja arról, hogy Irakban a gonosz munkálkodik, az az arc mindent elárul. Szomorú leszek, ha mégis ő nyeri meg a választásokat (egyben a demokrácia bukása is lenne). Asszem Britney Spears-t kivéve mindenki egyetért ezzel (oltári vicces és egyben nagyon szomorú az ő fél perces nyilatkozata a filmben).
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:33
Azért a Gladiátor zenéje (is), meg az uccsó szamuráj zenéje (is) jobb volt (több fokkal) mint az a lagymatag valami ami néha-néha megszólalt a Arthur alatt... nem is emléxek belőle semmire.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:02
"Hans Zimmerben nem csalódtam, a Last Samurai után megint egy kiváló zenét szerzett"

Pontosabban n+1edszer adja el ugyan azt a scoret minimalis valtoztatassal (egy az egyben a Gladiator zeneje volt imho)
0
2004. szeptember 5., vasárnap 17:44
Arthur Király

10/5

Nekem is hasonló problémám volt a filmel,mint nektek.A történet valahogy vontatott volt,igazából nem tudtam élvezni a filmet.Már előre felkészítettek,hogy a film el fog térni az eredeti mondakörtől,itt így már nem okozott meglepetészerű csalódást,mint a Trója esetében.De valahogy nem tud elbűvölni a film,mégsem az alaptörténettel van a baj,mert az 1998-as Merlin című kisfilm Sam Neil-el teljesen magávalragadott,pedig ott nem is voltak ilyenszinvonalas csatajelenetek.Bruckheimert nem hibáztatom,mert a semptemberi cinemában van egy cikk a filmről.Mégpedig az,hogy a filmet támogató Disney(ki érti miért egy ilyen studióra bíznak egy ilyen kaliberű filmet?)kiadta,hogy csináljanak egy véres történelmi filmet,mint a Trója.Ebbe teljesen beleélte magát Bruckheimer,és így kereste föl Antoine Fuqua-át,akinek megint nagyon megtettszett az ötlet.Az első véres csatajelenet leforgatása után azonban a Disney meghátrált,és kiadta,hogy csináljanak egy 12 éves korhatáros verziót is.Bruckheimer,és Fuqua ezek után teljesen letört,és nem túl nagy aktivitással dolgoztak a filmem.Bruckheimer azt is nyilatkozta,hogy az már nem az ő filmje.Azt azonban még sikerült kiharcolnia,hogy a DVD-n kiadják a 16-os verziót,amiben már lógni fognak a belek rendesek.Tehát akinek csak ennyi negatívuma volt a filmben,annak számára még van remény.Az viszont nekem is gyanus,hogy most hirtelen új régészeti leletek alapján megmondják,hogy ez így történt és kész,nekem is az verzió tetszik,hogy megpróbálták logikusan átírni,mint Petersen a Tróját,de semmien régészeti lelet nem bizonyítja,hogy ez így történt volna.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 17:14
Che Guevara életéről készült már film? Ha igen mia  címe nálunk bezserezhető?
0
2004. szeptember 5., vasárnap 13:06
Arthur Király

10/5

Nekem is hasonló problémám volt a filmel,mint nektek.A történet valahogy vontatott volt,igazából nem tudtam élvezni a filmet.Már előre felkészítettek,hogy a film el fog térni az eredeti mondakörtől,itt így már nem okozott meglepetészerű csalódást,mint a Trója esetében.De valahogy nem tud elbűvölni a film,mégsem az alaptörténettel van a baj,mert az 1998-as Merlin című kisfilm Sam Neil-el teljesen magávalragadott,pedig ott nem is voltak ilyenszinvonalas csatajelenetek.Bruckheimert nem hibáztatom,mert a semptemberi cinemában van egy cikk a filmről.Mégpedig az,hogy a filmet támogató Disney(ki érti miért egy ilyen studióra bíznak egy ilyen kaliberű filmet?)kiadta,hogy csináljanak egy véres történelmi filmet,mint a Trója.Ebbe teljesen beleélte magát Bruckheimer,és így kereste föl Antoine Fuqua-át,akinek megint nagyon megtettszett az ötlet.Az első véres csatajelenet leforgatása után azonban a Disney meghátrált,és kiadta,hogy csináljanak egy 12 éves korhatáros verziót is.Bruckheimer,és Fuqua ezek után teljesen letört,és nem túl nagy aktivitással dolgoztak a filmem.Bruckheimer azt is nyilatkozta,hogy az már nem az ő filmje.Azt azonban még sikerült kiharcolnia,hogy a DVD-n kiadják a 16-os verziót,amiben már lógni fognak a belek rendesek.Tehát akinek csak ennyi negatívuma volt a filmben,annak számára még van remény.Az viszont nekem is gyanus,hogy most hirtelen új régészeti leletek alapján megmondják,hogy ez így történt és kész,nekem is az verzió tetszik,hogy megpróbálták logikusan átírni,mint Petersen a Tróját,de semmien régészeti lelet nem bizonyítja,hogy ez így történt volna.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 12:46
Fahrenheit 9/11

10/10

Spoileres

Le a kalappal Michael Moore előtt.Végre valaki leleplezte az Amerikai kormányt,és George Bush-t.Sokat nem tudok hozzáfűzni a témához,ezt a filmet látni kell.Daemain,a kérdésedre válaszolva(hogy miért érdekelne minket az amerikai kormány),azért érdekel,mert ez a kétszinű kormány elhiteti a világgal,hogy jó dolog bevonulni egy ártatlan országba,és a náciknál is nagyobb népírtást csinálni,mindezt persze az olajért,és azért,hogy Bushbácsinak nehogy kellemetlen ügyei származzanak a Bin Laden kapcsolatból.A világ katónái(köztünk hazánké is)a semmiért harcolnak,és ölnek embereket.És a folyamatos zsidó-arab konfliktus miatt már Európában is rettegnünk kell,mert minket is belekényszerítenek a dologba.Na látod,ezért kell szerte a világon megnézni ezt a filmet,főleg amerikában,hogy George W. Bush-t soha többé ne válasszák meg az U.S.A elnökévé.
0
2004. szeptember 3., péntek 14:57
na tessék, ez a párbeszéd majdnem olyan esetlen mint az én kívánságlistám
0