Keresés

Moziajánló

2004. július 8., csütörtök 12:50
Nem tudom, Charlize Theronon kívül lehet még másra is figyelni abban a filmben? :)))
0
2004. július 8., csütörtök 12:28
e szerepekhez képest egészen normális volt a 2 nap a völgyben precíz bérgyilkosaként, nem? :]
0
2004. július 8., csütörtök 12:18
Vagy Jack... ;)
0
2004. július 8., csütörtök 12:04
A Farkasban meg az állatok...
0
2004. július 8., csütörtök 11:49
Vagy az ókori maskarások. :)
0
2004. július 8., csütörtök 11:38
fogadni mernék, hogy a csillagkapuban sem egy másik világ ígérete, hanem az egyenruhás férfiak vonzották. :]
0
2004. július 8., csütörtök 11:23
Ja, amikor Éliás Tóbiássl a kocsi hátsó ülésén vannak...ott tényleg más :)
0
2004. július 8., csütörtök 11:07
Spader a Karambolban a legjobb ahol... megint mást játszik :))
0
2004. július 8., csütörtök 10:35
Dehogyis, jamamura! Spader A titkárnőben egész mást játszik. ;)))
0
2004. július 8., csütörtök 0:41
sex, lies & videotape: soderbergh arany pálmával jutalmazott kamaradrámája szép szabályosan ingázik az érdekfeszítő és a művészien unalmas között. james spader azóta sem tudott kivergődni a "szexuálisan aberrált figura" kliséből. legyen 1o/8, mert a csajok nagyon élnek.

elf: már csak a szereplők miatt is látni kell; will ferrellt én már az austin powers hallhatatlan mustafájaként is bírtam, most is bájosan idióta, zooey deschanel egy istennő - a galaktikus útikalauz bemutatását követően szupersztár lesz, james caan mindig megbízható, a station agentben is nagyot alakító peter dinklage-nek pedig verhetetlen a cameója. a film amúgy aranyos butaság: karácsonyi móka vaskos cukormázzal. néhány fingós poén ront az összképen. 1o/7

12 angry men: ezt a filmet már többször láttam, de csak annyi kellett, hogy véletlenül odakapcsoljak, s szépen leragadtam. henry fonda makulátlan jellem, még a zakója is fehér: az ilyen filmek tükrében még világosabban látszik, mekkora karrier-gyilkos tett is lehetett volna az, hogy elvállalta frank szerepét a once upon a time in the westben. 1o/1o
0
2004. július 7., szerda 6:05
Egy gyors és talán ismételt kritika,saját szemszögű ízléssel,de ajánlva mindenkinek,az utóbbi hónapok képregény-adaptációi
Spiderman 2..számomra hatalmas sikert hozott minden téren
Punisher:kellemes,kellően laza és lineáris,de jó történettel
Hellboy:kissé bugyuta,kissé erőltetett és klisés,de jó szórakozás:))
0
2004. július 7., szerda 1:54
Shrek 2.

Hát, nem hittem volna, hogy ezt mondom, de tetszett a Shrek 2. Rögtön hozzá is teszem, hogy az első rész nem igazán jött be, viszont a folytatásban felfedeztem olyan dolgokat, amelyeket eddig minden DW animációs filmből hiányoltam. Végre voltak eredeti ötletek, a történet épkézlábnak mondható, és a poénok sem voltak olyan erőltetettek (bár itt azért több spontanitás is elfért volna). Néhány jelenet egészen kiválóra sikerült, például a bájitalgyári akció és az óriássüti ostroma. Ez nem jelenti azt, hogy lenne olyan Pixar film, amelyet ne helyeznék a Shrek 2 elé, amely még mindig nem áll össze egy koherens egésszé, de én egyértelmű fejlődést látok. Technikailag felemásra értékelem a filmet, néhány effekt, a kameramozgás és a fények remekül sikerültek, de az arcokkal, a gesztikulációkkal a PDI még mindig hadilábon áll. A zenei betétekért viszont kár volt. Én mindenesetre jól szórakoztam. Amekkora csalódás volt az első rész, annyira kellemes meglepetés volt a folytatás. Plusz pont a remek szinkronért.

OFF
Úgy tűnik csak a Disney összeomlásával jutottunk el odáig, hogy a többi animációs stúdió végre ki tud lépni az árnyékból, és nem az egeres cég filmjeit majmolja, vagy éppen parodizálja. Kivételként említhetnénk a Pixar-t, de ne feledjük, hogy ők is a Disney vállán emelkedtek a magasba. Legújabb hírek szerint már a Disney is beszállt egy anime film finanszírozásába, Miyazaki legújabb filmje, a Howl's Moving Castle pedig az egyik legkiemeltebb bemutatójuk lesz. Valószínűleg ők sem várnak túl sokat a Chicken Little-től...
0
2004. július 6., kedd 14:37
Hát a Némó nyomában című túlértékelt maszlag szeritnem katasztrófa volt (nem technikailag...). :-(
0
2004. július 6., kedd 14:09
Az biztos, hogy nem művészi. :)

Annyira messze van minőségileg a Pixar filmjeitől (szigorúan szerintem), mint Steven Seagal az Oscartól.
0
2004. július 6., kedd 13:14
A Shrek 2 teljesen más műfaj,mert egyszerűen egy vígjáték,teljesen egyedi mese storyval,tehát nem úgy kell rátekinteni,mint valami csodálatos művészi alkotásra.
0
2004. július 6., kedd 13:07
Há' ja, valahogy így. :)
0
2004. július 6., kedd 12:52
A Szilaj elmegy egyszer, az Egyiptom hercege meg egy egysílú, unalmas film, gyakorlagilag csak pofánzak benne, mindenféle érzelem nélkül. Egyik sem túl eredeti!
0
2004. július 6., kedd 11:48
Még Egyiptomhoz is korán van... ;)
0
2004. július 6., kedd 11:46
Egy szóval nem említettem, hogy a Szilaj vagy az Eygiptom hercege jó film. De tény, hogy mindkettőben több van, mint a Shrek 2-ben.
0
2004. július 6., kedd 11:34
Butterfly effect

SPOILER

Szása, én nem teljesen úgy vettem le, hogy negyedszer is megszületett. Bár az a Te igazadat támasztja alá, hogy a végén mikor az anyja hangját hallja akkor azt mondja, hogy már háromszor volt terhes ( a korábbi kettővel szemben). Viszont a film közepén a srác megtalálja a nagyapja kórlapját és kiderült, hogy ő is őrölt volt, ergó nekem az jött le, hogy ez apai ágon öröklődik. Mivel az anyja újra férjhez ment másvalakihez, ezért a végén született gyerek már nem rendelkezik ezzel a képességgel.
0
2004. július 6., kedd 11:06
Hali, itt a nyavalygós tomcooper!!

Mikor gyön a Hellboy?
0
2004. július 6., kedd 10:45
amúgy is jó hangulatban vagyok: tegnap kerti munka közepette sikerült belelépnem két darab, deszkából kiálló rozsdás százas szögbe, s "futottam" pár kört házi orvos - körzeti orvos - baleseti ambulancia - körzeti orvos között. az első azt mondta, hogy csak borogassam. baszd meg, az egyik szög majdnem átszúrta a lábam. most meg nem jut más, csak a "legkisebb ugri flash", ha jön a postás, meg a vízórás. a főnököm elkezdi: "1-2 nap alatt lemegy a gyulladás, aztán jöhetsz dolgozni", én meg azon izgulok, mi lesz a két és fél hét múlva esedékes angliai utammal. no, csak emiatt vagyok kicsit nyügös. :]
0
2004. július 6., kedd 10:32
Én a levehető ajtós NDK turmixgép miatt érdeklődnék :)
0
2004. július 6., kedd 10:24
Srek meg hrek, egyre jobb lesz :)
0
2004. július 6., kedd 10:21
hrek=shrek, elős=első. bocs, itt is korán van. :]
0