Keresés

Moziajánló

2004. június 15., kedd 2:09
A Holnapután-t nem kell komolyan venni. Úgy tűnik, neked ez mégis sikerült. :] Továbbá, nem igazán értem, hogy miért kevered bele a Gyűrűk Urát és a Passiót?! Teljesen más műfajba tartozik az a két film.
0
2004. június 15., kedd 1:55
Nem hiszem,csak reménykedem benne,hogy talán ész be kap a kormány,hogy találn ez így mégsem lesz jó.
0
2004. június 15., kedd 0:52
Te tényleg elhiszed, hogy az Amik törődnek a környezetszennyezéssel csak azért mert megnézték ezt a filmet?
0
2004. június 14., hétfő 23:05
:DDD

nekem is nagyon hiányzott a "eurodesctruction", de még ennél is jobban az elnök halálának részletes és tragikus bemutatása. >:]
0
2004. június 14., hétfő 18:56
Az az, télleg. Nna, ott is jól néz ki a Lupus, csak a mozgás gagyesz!!! Zorall szemei vótak!! :))
0
2004. június 14., hétfő 18:43
Az lesz az. Valóban Rossz hold cimen futott. Mondjuk az irót azelött támadja meg a farkasember hogy kiköltözik a lakókocsiba, de biztos egyre gondolunk.
0
2004. június 14., hétfő 18:04
UI.:Amit még nagyon hiányoltam,az Európa eljegesedése.Szívesen láttam volna megnit elpusztulni Párizst,főleg  a teganpi meccs után :) .
0
2004. június 14., hétfő 17:49
Holnapután

Nem is tudom,hogy jutottam idáig,hogy beüljek erre a filmre,de aztán az unalmam győzedelmeskedett,félretéve ambicióimat,mégis csak leültem a sorok közé.Ekkorát még életemben nem csalódtam.GYerekek ez a film KURVA JÓ!!!!!!!
Szeretném visszavonni mindent,amit erről írtam.Soha többet nem fogok egy filmről úgy írni,hogy még nem is láttam.Emmerich csúcsokkal fejlődött a szememben.Egyre jobban fejlődik Emmerich,a Godzilla olyan tűrhető volt,az Hazafi már elég jó volt,ez meg már komplettűl király.Volt benne minden,egy percét sem úntam.A szinkron szerintem rohadt jóra sikeredett,bár eredeti nyelven még nem láttám.Igaz,számára még mindig az Armageddon a katasztrófa filmek királya,de ez  a film szorosan mögötte áll,nem sok hiányzott  a lekörőzéséhez.Szerintem sem az alelnök,sem a farkasok,semmi nem volt olyan hihetetlen gáz,ami lerontotta volna  a filmet.Persze,hogy voltak benne túlkapások(10 nap alatt jégkorszak),de ezeken már rég túltettem magam.Szerintem Emmerich direkt nyilatkozta,azt,hogy poztiív kicsengése lesz.Pozitív kicsengés?!Én meg merném kockáztatni,hogy a film vége Happy End volt.Az Armageddonban is voltak veszteségek,Párizs,Kórea,New York,jó,mondjuk itt nagyobbak voltak,de pl. a Deep Impactel már nagyjából eggyenértékű volt a veszteség.Szerintem Emmerich pontosan ezt akarta elérni,hogy mindenki egy Terminator 3 szintű "bad end" befejezésre várjon,és majd pozítivan csalódjon a végében,hát csak gratulálni tudok neki,mert szerintem ez remekül sikerült neki.Azt is meg merném kockáztatni,hogy a film mondanivalója súrolja  a Passióét,és a Gyűrűk uráét.A bemutatóból csak egy üres CGI filmnek tűnt,de így látva már tudom,hogy nagyon is kiélezett volt a mai világra.Nem az a baj,hogy a világban van környezetszennyezés,hanem az,hogy nem is tesznek ellene,hogy  ne legyen,illetve nagyon keveset.És nagyon remélem,hogy ha másra nem is,akkor csak arra volt jó a film,hogy kedves Bush,és a többiek végre ne arra fordítsák a figyelmüket,hogy a zsidók és arabok hogy írtják egymást,hanem arra,hogyan tudjuk megóvni bolygónkat.Szerintem a film végén az alelnök mondatai nagyon lényegesek voltak,remélem a világ azokat a mondatokat nem fogja elfelejteni.Végeztül gratulálnék Emmerichnek,mert lássuk be,nem kis dolgot hozott össze.A filmnek adnék egy 10/9-et,de persze ez nem a Gyűrűk urával eggyenértékű,hanem a katasztrófa filmek között.
0
2004. június 14., hétfő 17:27
a Bad Moon szerintem egyenes fordítással Rossz Hold címen futott. annyi rémlik belőle, hogy egy író kiköltözik az erdőbe egy lakókocsiba és ott támadja meg a farkas, aztán ő lesz a főgonosz.. de lehet, hogy keverem
0
2004. június 14., hétfő 15:14
Te, nem Átváltozás volt a Bad moonnak a címe, amiről én is írtam? Mi volt  a sztori? Hogy kezdődött?
0
2004. június 14., hétfő 12:32
Szerintem is az American werewolf in London a nyerő. Most eszembe jutott, egy Bad Moon cimű filmecske is. Egész korrekt volt. Jól nézett ki a farkasember, jó volt a story, és vér is volt :)) Egy nézést mindenképp megér az is...
0
2004. június 14., hétfő 10:39
Szerintem valami natgyon unalmas egy film vol. Lehet, hogy csak én vártam tőle túl sokat, de többször erős késztetést éreztem, hogy még a vlége előtt leállítsam. nekem kb. 30%-ot ér, de csak mert tényleg szép a főszereplő...
0
2004. június 14., hétfő 8:15
Na ja. De honnan gyűjtsem be? :(
0
2004. június 14., hétfő 1:43
szerintem a legegyszerűbb ha megnézed és te eldöntöd. aztán rájössz, hogy nekem van igazam :))
0
2004. június 14., hétfő 1:07
Tényleg Wolven!! Ez nem jelent meg könyv alakban is? Meg Howling!! Ez nincs meg??? Mongyuk a Howling 2 egy fos volt...
0
2004. június 14., hétfő 1:05
a dog soldiers egyszer jó volt: másodszor már untam, s csengett a fülem a sok üvöltözéstől. farkasemberes filmek közül az american werewolf in london a legjobb. tetszett még a wolven és a howling, a többi nem.
0
2004. június 14., hétfő 1:04
Igen-igen, de a lények milyenek? Amiatt sem érdemes?
0
2004. június 14., hétfő 1:01
Inkább megmosolyogtató.
0
2004. június 14., hétfő 0:57
Jim Kirknek nem teccett. T'om, ízlések és pofonok, de eddig 50-50 %-ra hoztátok.
Télleg érdemes? Werewolfok jók benne?
0
2004. június 13., vasárnap 21:37
a Dog Soldiers akciófilm farkasemberekkel, ami végig pörög és izgalmas. azonnal nézd meg, mert nagyon jó.
0
2004. június 13., vasárnap 21:00
bad santa: billy bob még sosem volt ilyen jó, illetve rossz. nem valószínű, hogy leváltja az it's a wonderful life-ot az ünnepi filmkínálatban, de legalább annyira emlékezetes. aki azt hiszi, hogy a csöves télapó már lejárt poén, annak azt üzenem: még semmit se láttál! 1o/8

spartan: david mamet napjaink egyik legjobb forgatókönyvírója. kár, hogy néha őt is elragadja a szentimentalizmus. ez az emberrablós thriller is addig jó, ameddig a főhőse (val kilmer visszatért!) teszi a dolgát, megy előre, nem hívja fel az asszonyt a kávészünetben, meg ilyesmi. aztán mikor szembe jön egy sírós asszony azzal, hogy "mentse meg a lányom", a film éle kicsorbul. de nem menthetetlenül. 1o/7
0
2004. június 13., vasárnap 20:34
nem vágatlan, csak alternatív verzió. a mainland változat rövidebb 15 perccel, ugyanakkor a film utolsó harmada másabb. nem rosszabb, nem jobb. más.
0
2004. június 13., vasárnap 20:26
Kint van a vágatlan?
0
2004. június 13., vasárnap 20:25
Uhh, a Dog Soldierst sajnos láttam (akkor ezzel együtt összesen 4-et, fantasztikus:). A világ egyik legrosszabb kisköltségvetésű akció filmje, egyszerűen nevetséges ami abban a filmben van.
0
2004. június 13., vasárnap 18:35
Am. werewolf az télleg király, nincs meg vkinek?
Silver bulletben szar. Nagy plüsskutya feje van. Pedig a sztori etalon (könyvben  is).
Dog Soldiers: nem láttam. Érdemes vadászni rá? Nincs meg vkinek?
Underworldot és Van Helsinget én is magasztaltam.
Volt vmi Átváltozás c. horror kb. egy éve rtl-en vagy tv2-őn, abban is nagyon király volt a lény csak a mozgása volt iszonyat "bábos"!!!
Meg régen láttam egy farkasemberes sorozatot orf1-en, asszem, na ott volt még iszonyat király, csak nem emlékszem a címére.

Jim Kirk nézd meg az említett filmeket, és aztán mongy véleményt a Van Helsing-féléről. :)
0