Holnapután
Nem is tudom,hogy jutottam idáig,hogy beüljek erre a filmre,de aztán az unalmam győzedelmeskedett,félretéve ambicióimat,mégis csak leültem a sorok közé.Ekkorát még életemben nem csalódtam.GYerekek ez a film KURVA JÓ!!!!!!!
Szeretném visszavonni mindent,amit erről írtam.Soha többet nem fogok egy filmről úgy írni,hogy még nem is láttam.Emmerich csúcsokkal fejlődött a szememben.Egyre jobban fejlődik Emmerich,a Godzilla olyan tűrhető volt,az Hazafi már elég jó volt,ez meg már komplettűl király.Volt benne minden,egy percét sem úntam.A szinkron szerintem rohadt jóra sikeredett,bár eredeti nyelven még nem láttám.Igaz,számára még mindig az Armageddon a katasztrófa filmek királya,de ez a film szorosan mögötte áll,nem sok hiányzott a lekörőzéséhez.Szerintem sem az alelnök,sem a farkasok,semmi nem volt olyan hihetetlen gáz,ami lerontotta volna a filmet.Persze,hogy voltak benne túlkapások(10 nap alatt jégkorszak),de ezeken már rég túltettem magam.Szerintem Emmerich direkt nyilatkozta,azt,hogy poztiív kicsengése lesz.Pozitív kicsengés?!Én meg merném kockáztatni,hogy a film vége Happy End volt.Az Armageddonban is voltak veszteségek,Párizs,Kórea,New York,jó,mondjuk itt nagyobbak voltak,de pl. a Deep Impactel már nagyjából eggyenértékű volt a veszteség.Szerintem Emmerich pontosan ezt akarta elérni,hogy mindenki egy Terminator 3 szintű "bad end" befejezésre várjon,és majd pozítivan csalódjon a végében,hát csak gratulálni tudok neki,mert szerintem ez remekül sikerült neki.Azt is meg merném kockáztatni,hogy a film mondanivalója súrolja a Passióét,és a Gyűrűk uráét.A bemutatóból csak egy üres CGI filmnek tűnt,de így látva már tudom,hogy nagyon is kiélezett volt a mai világra.Nem az a baj,hogy a világban van környezetszennyezés,hanem az,hogy nem is tesznek ellene,hogy ne legyen,illetve nagyon keveset.És nagyon remélem,hogy ha másra nem is,akkor csak arra volt jó a film,hogy kedves Bush,és a többiek végre ne arra fordítsák a figyelmüket,hogy a zsidók és arabok hogy írtják egymást,hanem arra,hogyan tudjuk megóvni bolygónkat.Szerintem a film végén az alelnök mondatai nagyon lényegesek voltak,remélem a világ azokat a mondatokat nem fogja elfelejteni.Végeztül gratulálnék Emmerichnek,mert lássuk be,nem kis dolgot hozott össze.A filmnek adnék egy 10/9-et,de persze ez nem a Gyűrűk urával eggyenértékű,hanem a katasztrófa filmek között.