Keresés

Moziajánló

2004. június 12., szombat 12:10
Én tegnap néztem meg és szerintem ezerszer jobb volt az első két résznél. Már a Warner Bros logotól egészen a készítő lista végéig érezni lehetett a pozitív irányú változást. Összességében viccesebb, ötletesebb és sötétebb volt az eddigieknél. A film nézése során azért az is látszik, hogy Cuarón sokkal tehetségesebb rendező, mint Columbus (életében valaha lesz), és itt most visszautalnék arra, mennyi új ötletet vitt bele a filmbe, kezdve a képi megoldásoktól egészen a karakterek szoksoldalúságáig. Én azt mondom, végre egy jó nyári mozi a sok gyenge amerikai film után. 10/8
0
2004. június 12., szombat 11:07
Láttam a Potter 3-at. Gyerekek ennek a rendezőnek valami baja lehet. Úgy tűnik nem olvasta a könyvet és nem látta az első két rész mert nagyon mást lett a hangulat és a díszlet fontos részeit átcsoportosította más környezetbe. Úgy látszik mozgó házak vannak arra felé vándorló tóval és gyorsan növő dombokkal.
0
2004. június 11., péntek 14:47
Nálunk ócsóbb a DVD mi oda adjuk 160 ért db-jét tőlünk vegyetek!!!
0
2004. június 11., péntek 14:00
lehet, hogy megszorult anyagilag, vagy elverte tegnapelőtt a jég az autóját, vagy...
0
2004. június 11., péntek 13:59
miből feltételezed, hogy ezek kalózkiadványok??
:)
0
2004. június 11., péntek 13:55
A Karib tenger kalózai magyarországra érkeztek :)
0
2004. június 11., péntek 13:51
Eladó DVD filmek hatalmas választékban!!!
1500FT/film!!!
Postai utánvéttel!!!
Érdeklődni: eladodvd@freemail.hu
0
2004. június 10., csütörtök 19:28
A Komédia Királya  R.: Martin Scorsese

10/10

Kb. 2 éve láttam először, azóta be nem merem rakni a videóba. Scorsese talán a legnyomasztóbb filmjét készítette el. Olvastam, hogy megbukott, mert a kritikusok rossz vígjátéknak nézték. Emiatt mindenki vígjátéknak is gondolta. Pedig ellenkezőleg : talán a leggonoszabb szatíra a világon. Először is egy bálványt, történetesen Jerry Lewis-t kifiguráz azzal, hogy elszállt sztárnak mutatja be, aki a film végére bizony rendesen szánalmas figurává csökken. Aztán Robert De Niro Rupert Pupkin szerepében, aki az első képkockákban még teljesen normálisnak tűnik, de csakhamar látjuk az elszántságot, hogy ő is sztár legyen. És hiába őrűlt, mégiscsak ő a film pozitív figurája. Ő a kisember, aki csak egy kis sikert szeretne. Persze Jerry mindent megígér és nem tart be semmit, ami persze érthető is. Mennyi sztár van, aki lekoptatja a rajongóit. Pupkin eljut arra a pontra, mikor drasztikusabb eszközökhöz folyamodik. Másik "rajongótársával" elrabolják Jerry-t, hogy váltságdíjul egy kabaréműsorban szerepelhessen. Gondolom sokan nem látták a filmet, ezért nem írom le a végét, mindenesetre Scorsese-hez hűen, de az amerikai filmekkel ellentétesen nem hallhatjuk a végső tanulságot egyik színész szájából sem, csak egy tekintetet Jerry Lewistől, akinek élete talán legnagyobb pillanatában arcáról leolvasható az emberiség összes érzelme és gondolata.
  Eléggé beteg film ez, én kétszer le is állítottam a videót, mert nem bírtam idegileg. Holott szinte semmi erőszakos jelenetet nem láthatunk, csak az emberi gyarlóságot. Számomra ez Scorsese legsikerültebb filmje, holott neki azért van pár remek alkotása. Piros pont jár Máté Gábornak, aki Robert De Niro magyar hangjaként teljesen beleéli magát a figurába.
0
2004. június 9., szerda 23:56
Látta valaki a Jószomszédi iszony című filmet? No,elég gyönge,de nem is ez a lényeg! Hanem: Amikor először hallja az ifjú pár a mama tévéjét, no akkor hallatszik valami régi sorozatnak a filmzenéje. No melyik volt az a sorozat, ez érdekelne engemet. (ha egyáltalán sorozat volt,de filmzene az tuti) Asszem utána lehet hallani Cartman hangját a South Parkból. HELP ME! TenX!
0
2004. június 9., szerda 18:13
Ezen megakadt a szemem : Russell Crowe nem volt vézna, hiszen közvetlenül a Bennfentes után kezdte el forgatni a Gladiátort, amiben ugye eléggé pufók volt. Igaz, nem néz ki olyan izmosnak, de ő végülis egy tábornok, jól él és eszik. Brad Pitt meg a legenda miatt is olyan, mint egy szobor.
0
2004. június 9., szerda 17:48
The Butterfly Effect   R.: Eric Bress & J. Mackye Gruber

10/7

Kellemes meglepetés volt a film. Bár nagyon úgy nézett ki első látásra, hogy Ashton Kutcher csak azért vállalta el, hogy bebizonyítsa, nem csak ökörködni képes, azért több ez, mint szimpla műfajváltás. Megállja a helyét ebben a filmben, még ha nem is játszik nagyot benne. Nem gondolok arra, hogy a hányásban turkált régen, vagy Demi Moore pasija, egyszerűen szimpi volt benne (nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is leírom). A történet maga nagyon érdekes. Kutcher meg tudja változtatni a múltat, ezáltal a jelen változik. De sosem elégedett vele. Mígnem utolsó próbálkozásánál rájön a boldogság titkára, de ezt inkább nem árulom el. Mindenesetre nagyon szép, amit én sem vártam volna el a filmtől. Az egyedüli hiba ez a misztikus rész. Nem is hiba, inkább nehezen hihető dolog. Úgy kell tenni, mintha Stephen King írta volna, akkor könnyen meg lehet emészteni. És Amy Smart gyönyörű....
  A rendezés korrekt, a képek elég szépek, ráadásul hiába van egy csomó helyszínnel túlzsúfolva, nem éreztem, hogy felesleges vagy netán bonyolult lenne a sztori.
0
2004. június 9., szerda 11:48
hááát, ezt azért nem mondanám. szép volt akkor is, most is. érett nő lett belőle.
0
2004. június 9., szerda 11:37
Bizony, sokszor eszembe jutott a film nézése közben a Kellemes húsvéti ünnepeket!, és el kell ismerni, nem sokat változott azóta. Szerencsére! :)
0
2004. június 9., szerda 10:30
így igaz. ez a nő is nagyon szép még mindig
0
2004. június 9., szerda 9:36
Hát ez a baj a színésznőkkel. Néhányuk miatt már eleve nem 1 ponttól indul a film. ;)
0
2004. június 9., szerda 8:36
még nem. az eddig elérhető változatból kivágtak 15 percet, úgyhogy inkább várok a teljes verzióra. állítólag napokon belül befut az is.
0
2004. június 9., szerda 1:45
Huhh, tényleg! El sem hiszem... :-)
0
2004. június 9., szerda 1:36
egyetértek. nálam is 3 pont, de csak Sophie miatt
0
2004. június 9., szerda 1:21
De csal. Ott volt még a Hős és a Szigorúan piszkos ügyek is. Nem állunk azért olyan rosszul.
0
2004. június 9., szerda 1:15
Hát nem volt sok, az biztos. :(
Ha emlékezetem nem csal, ebben az évben ez a harmadik film Ázsiából, a másik kettő a Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz és Takeshi elegáns Szamuráj című filmje volt.
0
2004. június 9., szerda 1:10
AsSzem ez jó kis horror. Örülök, hogy ilyen filmet is bemutatásra méltatnak nálunk - az már más kérdés, hogy a sokan nem fogják megnézni. Kíváncsi vagyok a második részre is, amelyet még mindig nem volt kedvem megtekinteni. Te láttad már, kedves Zalus?
0
2004. június 9., szerda 0:48
Nagyon para film! A sztori talán nem a legeredetibb, de van benne rendesen feszültség. A liftes jelenet gondolatára még ma is kiráz a hideg. A vége nem annyira izgalmas, viszont annál látványosabb. A honlapon viszont kicsit spoileres a tartalom, szóval aki nem akar kihagyni egy jó kis meglepetést, az ne olvassa el!

Hanyadik ázsiai film ez már az idén? Cool... :)
0
2004. június 9., szerda 0:11
klikk!

tessék megnézni! ...a filmet is.
0
2004. június 8., kedd 11:46
Maradok! (Je Reste!, 2003, forgalmazza: Best Hollywood)

Sajnos a francia vígjátékok az utóbbi időben nem nagyon tudnak felnőni hagyományaikhoz (talán az Addig jár a korsó a kútra... a kivétel). Diane Kurys filmje sem éppen a francia filmgyártás csúcsa, ugyanis a jó egyórásra nyúlt bevezetést követően a maradék fél óra már édeskevés, hogy jó film lehessen. A ripacskodó Vincent Pérez, az észrevehetetlen Charles Berling és a roppant visszafogott Sophie Marceau játéka mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy egy átlagos film legyen a Maradok!. Amit azonban a végén látunk, az minden hollywoodi giccs képzeletet felülmúl, ilyen gyatra befejezéssel ritkán találkozni.

3/10
0
2004. június 8., kedd 11:41
A titkos ablak (Secret Window, 2003, forgalmazza: InterCom)

Stephen King adaptációból minden évre jut egy, kár, hogy a regények színvonala már nem nagyon indokolná ezt. David Koepp, a nagyköltségvetésű filmek sokszor igencsak megkérdőjelezhető minőségű forgatókönyveinek írója ismét rendezett, és a lehetőségekhez képest nem is végzett rossz munkát. A film végi "nagy" csavartól eltekintve egy átlagos minőségű, ám mindenképpen nézhető thriller kerekedett a King-műből. Külön öröm volt látni, hogy Johnny Depp karakterét Koepp hétköznapi tulajdonságokkal is felruházta, ezáltal sokkal inkább megkedvelhető lett az alakítás. Amúgy meg kár, hogy mindent láttunk már, ráadásul két korábbi King-filmben: a Tortúrában és a Halálos árnyékban.

5/10
0