Keresés

Moziajánló

2004. május 29., szombat 17:08
Szerintem meg nem. :)
De hát különbözőek vagyunk. Amúgy egy picit elfogult vagyok a Van Helsinggel szemben, mert iszonyúan imádom ezeket az Universalos monszterek, de 3 ropi azért még sok nekem, amennyiért most meg lehet venni őket.
Meg végre egy film, amiben állatul néz ki egy werewolf!!! Még ha cgi is.
Frenki lénye is kherály!!!
0
2004. május 29., szombat 15:41
Na még egy utolsó kérdés mára:

Én úgy tudtam és úgy tudom Garfield egy dagadt lusta macska. Hogyan lehetnek kalandjai amiből filmet forgattak, mert az előzetesben úgy tűnt nem otthon játszódik a történet?
Na ez lett volna
Jó filmezést
0
2004. május 29., szombat 15:38
Legyen már Potter nap és legyen már Expecto Patronum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. május 29., szombat 15:37
Azért szerintem a Van Helsing sokkal gagyibb mint a Holnapután!

Egyébként a Potter trailerje alatt 2x is kirázott a hideg. (Lehet hogy direkt előhűtöttek a Holnaputánra?)
0
2004. május 29., szombat 15:29
:-DDDD
Viszont a Garfield gagyi lesz. A trailerben mit össze pörög, pattog.
Alapvetően egy lusta dög, aki épphogy vonszolja magát. Feláldozzák a látványos-vicces akció-animációs filmek oltárán. Sajnálom...
0
2004. május 29., szombat 15:11
Igaz, a Holnapután-filmen a legeslegjobb kétperces jelenet nem volt más, mint az előtte leadott Harry Potter trailer. :-)
0
2004. május 29., szombat 14:39
Van Helsing: 10/7,
Trója: 10/9,
Holnapután: 10/5.
Pottert várom nagyon!
0
2004. május 29., szombat 13:31
Derült Égből Polly  R.: John Hamburg

10/6

Ben Stiller mostanában csak úgy ontja a filmeket, ki tudja miért. Mindenesetre nem nagyon lóg ki a többi filmje közül. Talán egy picit komolyabbra van véve a figurája, meg amúgy az egész film is. Persze ezt is térdcsapkodós vígjátékként próbálják eladni, de annyira nem vicces. A poénok többsége kimerül abban, hogy valamelyik figura kijelenti, hogy ez meg az a dolog úgy sem lehetséges, aztán vágás és persze megtörténik a lehetetlen. Nos, ez vagy hatszor van előadva, ami azért a végére eléggé kiszámítható lesz. Ben Stiller nem rossz, annyira nem gesztikulál, mint ahogy szokott. Jennifer Aniston más tészta. Egyszerűen nem tudok véleményt mondani róla. Alapból nem játszik jól, de mégis olyan kisugárzása van itt, amit máshol nem láttam. Szóval nem tudom eldönteni, hogy szerepet játszik, vagy csak saját magát. Alec Baldwin olyan semmilyen, Brian Brown vicces, Hank Azaria megint gyarapította akcentusos szerepeit. Philip Seymour Hoffman meg ismét nagyon jó. A sztori eléggé gyengécske, a képek viszont nagyon szépek. Legalábbis egy romantikus vígjátékhoz képest.
  Egyszer azért meg lehet nézni, de nem szabad túl sokat várni tőle. Ne a Cinema 100 %-os értékelésének higgyetek.
0
2004. május 29., szombat 13:21
Eurotrip   R.: Jeff Schaffer

10/4

Na ez nekem eléggé zagyva film volt. Na nem mintha túl bonyolult lett volna a sztori, csak van benne egy kis paradoxon. Az író-rendező egy olyan ötlettel áll elő, hogy 4 középiskolást elküld Európába, amit direkt közhelyesen mutat be. Szerintem remek ötlet, hogy irónikusan próbálja megmutatni ezt a szituációt. Londonban futtballhuliganizmus van csak, Franciaországban a Louvre, Amszterdamban "cuccos" süti és szex, Szlovákiában meg apokaliptikus szegénység. Ez marad meg az amerikaiak fejében Európáról. De ha erre gondoltak, akkor a viccek miért nem működnek? Millió esélyt szalasztott el a rendező, csak hogy melleket és egyéb R-kategóriás dolgokat mutasson. Valahol persze dícséretes, hogy a szexualitást ilyen nyíltan mutassa, de néha az az érzésem, hogy az egész csak nyálcsorgatásra való. Pár jó ötlet azért akad benne, mint Pl. David Hasselhoff felbukkanása, vagy ismerős arcok epizódszerepei (Matt Damon, Vinnie Jones, Rade Serbedzija, Lucy Lawless). Vagy a Vatikános jelenet: na az aztán eléggé bizarr volt. De túl bután van előadva ahhoz, hogy önmagában élvezhető film legyen. Úgyhogy két szék közé esett ez a próbálkozás...
0
2004. május 29., szombat 10:59
A Trója annyira nyálas és giccses volt, hogy azt hittem lefolyik a vászonról. A Holnapután-t még nem láttam, de nem várok tőle túl sokat. Egyébként sem szeretem túlzottan a katasztrófafilmeket.
0
2004. május 29., szombat 10:41
Számomra a Trójának volt mondanivalója,és még sorolhatnék filmeket.Emmerich-nek sohasem a látványvilág volt a baj,arra sosem panaszkodtam,hanem a story nem volt jó,főleg hogy legtöbbször földpusztító filmet csinál.(ide tartozika Godzilla is,ahol megint az emberiség léte forgott kockon.)
0
2004. május 29., szombat 1:32
ambtari

ki beszélt szemétről? a trója nem több, mint nyári szórakozás, annak viszont kiváló! ezt "van mondanivalója" szöveget hagyjuk, mert undorító egy szó ez. :)
0
2004. május 29., szombat 0:40
The Day After Tomorrow - Holnapután

Nagyon vártam, és mivel gondoltam, hogy nem a világ megmentése lesz a cél(az alapsztoriból következtettem, hogy a menekülés lesz a lényeg), a látványra voltam kíváncsi.
A sztori nem nagy szám, de ez nem is meglepő.Az eddigi katasztrófafilmek közül ilyen szép látványban még nem volt részünk.
Jó dumák, néhol feszült akció, és 100%-os látvány.
Én ezt vártam és nem csalódtam, de asszem az Armageddont nem múlta felül egyedül látványban.

10/8
0
2004. május 28., péntek 23:43
"Utószó: Roland Emmerichnek agyára ment a pusztítás, és sajnos mindig talál elég hülyét aki megfinanszírozza a destruktív hajlamait..."

Rohadtúl egyet értek,már ezt hajtogatom hónapok óta.A Trójával persze hogy nem lehet összehasonlítani,csak azt mondtam,annak a filmnek legalább van mondanivalója.
0
2004. május 28., péntek 22:04
Holnapután

Ezerszer elpuffogtatott, unalomig ismételt akciójelenetekkel és párbeszédekkel, valamint jellegtelen zenékkel tűzdelt popcorn mozi. Kiválóan el lehet fogyasztani a kukoricát (meg a Light Colát) közben, valamint rá lehet csodálkozni mi mindenre is képes az a zúgó doboz minek segítségével most ezeket a sorokat is írom. Egyébként unalom és szenvedés a köbön, egy (de tényleg csak egy!) igazi adrenalin-pumping-action jelenettel megspékelve.

Ha elrettentésnek nem is, arra viszont kiváló hogy lehűtsön minket a nyári (eddig még hiányzó) melegben egy kicsit a film (a sok hó látványa miatt ugyanis már kezd fázni az ember).

Summa summarum: 10/6

Utószó: Roland Emmerichnek agyára ment a pusztítás, és sajnos mindig talál elég hülyét aki megfinanszírozza a destruktív hajlamait...
0
2004. május 28., péntek 21:41
Én láttam a Tróját és a Holnaputánt is és szerintem a két filmet nem lehet össze hasonlítani. Nem tudom miért veszitek őket egy kalap alá mikor a kettő ég és föld. A Trója egy ősi eposzra épül és azt akarja megjeleníteni a holnap után ezzel szemben egy kitalált "világ végét " ábrázol. Persze mindkettő látványos de a trója messze jobb a története miatt. A Tróját én sem nevezném szemétnek.
0
2004. május 28., péntek 21:06
Hát szerintem annak a szövegnek volt mondanivalója,amit Brad Pitt szólt:"Az istenek irigyelnek minket a halandóságunkért,mert számunkra minden örömteli perc olyan,mintha az utolsó lenne."Ez bennünk emberekben mindig benne van,ha nem is tudatosan gondolunk rá.Szerintem a Trója nem egy CGI-is szemét,hanem van tartalma is.
0
2004. május 28., péntek 20:36
a három film kb. egy kategória: kökemény nyári eksön tartalom nélkül. de ez nem baj!
0
2004. május 28., péntek 20:28
a Trójánál lényegesen jobb
0
2004. május 28., péntek 17:16
Az Armageddon is bővelkedik bárgyú, idegesítő jelenetekben.
A Holnaputánt még nem láttam, de különösebben nem is érdekel.
Meg sem lepődtem a fogadtatásán.
0
2004. május 28., péntek 16:59
Most nem akorok keménykedni,hogy én megmondtam,de kb ilyen reagálásra számítottam a Holnapután kapcsán.A Tróját semmiképp nem múlhatta fölűl,de szerintem az Armageddont se.
0
2004. május 28., péntek 9:48
ez nagyon szar volt. :]
0
2004. május 28., péntek 8:45
- Megyünk moziba?
- Persze. Melyik film megy?
- Holnapután.
- Nem ma megyünk?

Bocs, csak még korán van.
0
2004. május 28., péntek 4:41
Sutter:

egyébként szó se róla... it's a final countdown...

mert ha nem:

egyébként meg:

:))))))))))
0
2004. május 28., péntek 3:33
Még 10%-ot megérdemelnek az effektek, de igaz: Emmerich a jól bevált klisékből építkező mókás, vagány akcióorgiát felcserélte egy jól bevált klisékből építkező drámai töszögésre, csak az a baj, hogy közhelyekből drámát felépíteni kábé olyan feladat, mint elérni, hogy valaki elsírja magát egy tamponreklámon. Látszik, hogy Emmerich igazán csak az akcióknál van elemében - ezeken túl a film csak egy felfújt szélesvásznú körítés fél óra retinarepesztő látvány miatt, a többi pedig: másfél óra kivágott jelenet egy megerőszakolt rendezői változatban :-)))

Day after tomorrow 60 %
0