Most vagy Harry cseszett el valamit, vagy én vagyok hülye, de nálam a kép még mindig bazi nagy :)
0
2004. május 17., hétfő 14:19
4201
Harry Potter mode ON
Abrakadabra! Tadam TRÓJA-képe legyen kicsi!
function fucktroja() { var i = 0; while( document.images[i] ) { if( document.images[i].src == "http://www.thewallpapers.org/movies/troy/Troy-101.jpg" ) { document.images[i].height = 384; document.images[i].width = 512; } ++i; } loadfunc(); } var loadfunc = document.body.onload; document.body.onload = fucktroja; Harry Potter mode OFF
0
2004. május 17., hétfő 14:11
1447
Nem nekem szokásom másokba belekötni, mert nem egy véleményen vagyunk...
0
2004. május 17., hétfő 13:49
515
Inkább te ne kezd el ezt a fajta ostoba vitát. :-)
0
2004. május 17., hétfő 11:31
2774
Xpress, légyszíves vedd ki azt a nagy Trója képet, mert nagyon rossz így fórumozni
0
2004. május 17., hétfő 11:16
1447
"a rambo-folytatásokkal, melyek megírásakor jerry bácsi nem igazán volt formában. :]"
Rambo zenék minden egyes folytatással jobbak voltak. A Rambo 2 zenéjét a mai napig az akciózenék egyik királyaként tartják számon rajongói és kritikusi körökben egyaránt.
Jim, a Horner témába inkább nem megyek bele, mert nincs kedvem egy ostoba ízlésvitában résztvenni.
0
2004. május 17., hétfő 1:20
2774
upsz
Titanic :)
0
2004. május 17., hétfő 1:19
2774
Titanick jó film, Kommandó jó film, a zenéje is jó és a Rambo folytatások zenéje is jó.
más bajom nincs ;)
0
2004. május 17., hétfő 1:03
417
Nekem 10/8 a Trója, mert egy nagyon jó film, rossz zenével.
Annyit hozzá kell tennem, hogy kb 50 perc után súgtam oda a barátnőmnek, hogy Brad Pitt-ből sikerült nőt csinálni... Egyáltalán nem volt maszkulin alkat, mint amilyennek Akhilleuszt képzeltem... A másik elütő dolog Orlando Bloom volt... Semmit nem nyújtott a srác, semmit az égvilágon... Rajtuk kívül minden színész jól játszott
0
2004. május 17., hétfő 0:56
17243
rémlik vmi szögletes techno-csíra. :] de lehet, hogy emlékemben összekeveredett a rambo-folytatásokkal, melyek megírásakor jerry bácsi nem igazán volt formában. :]
0
2004. május 17., hétfő 0:23
515
Na igen, ezek valóban jó kis filmzenék (bár a "Csoda a 8. utcában" zenéjét eddig csupán a filmben hallottam pár évvel ezelőtt - de ez nem sokáig lesz így:). Mellesleg a 48 óra után érdemes lenne meghallgatnod a Kommandó című "szuper film" zenéjét.
0
2004. május 17., hétfő 0:11
462
Kössz...
0
2004. május 17., hétfő 0:09
17243
fel akartam hozni horner védelmére az aliens-t, csak az elmúlt másfél órában letudtam a khan haragja felét, s mit mondjak, rengeteg elemet átmentett a star trek filmből az alien filmbe. :]
mondjuk, az elmúlt 22 évben azért összeütött néhány maradandó dolgot: 48hrs., * batteries not included, willow, braveheart - hogy csak a legkönnyebben felismerhetőket említsem.
0
2004. május 16., vasárnap 22:33
515
"Hans már nekem picit lejárt lemez ilyen témájú filmeknél."
Horner viszont csak lejárt lemezeket használ, gyakorlatilag '82 óta ugyanazt nyomja (gondolj bele, már 22 éve!!!). A Trója esetében sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (elég csak meghallgatni a Trója 3. számának legelejét (az első 3 mp-et), tipikus Horner) zeneszerző barátunk. Egyébként lehetett is erre számítani, hogy ennyire gagyi lesz, és hogy rontani fogja a filmélményt (bár a Titanic című szörnyűség nem rajta múlott:).
Hans Zimmer (aki egyébként 1000x jobb és eredetibb zeneszerző, mint Horner) következő munkája asszem a King Arthur lesz! Már nem kell rá sokat várni...
0
2004. május 16., vasárnap 21:42
4078
Lehet hogy elolvasta és pont ezért nem tetszett neki Brad Pitt. Ahogy nekem se.
0
2004. május 16., vasárnap 20:53
1447
Temérdek jó zenét írt, csak meg kéne hallgatni őket. Gabriel Yared volt az eredeti zeneszerző, el is készült a zenével, de a Warner fejesei úgy döntöttek a próbavetítések után, hogy nem kell nekik a zene (ami egyébként szuper és itt meghallgathatóak belőle részletek->gabrielyared.com), mert "régimódi". Marhaság. Petersen ezekután kereste fel Hornert, akinek 13 napja volt a zenére, és ennyi idő alatt a lehetőségekhez mérten korrekt zenét írt. Yared-é azért sokkal jobb szerintem. Hans már nekem picit lejárt lemez ilyen témájú filmeknél.
0
2004. május 16., vasárnap 20:14
238
James Horner a Titanic óta nem tudott egy normális zenét komponálni,a Tróját sem kellett volna rábízni,igaz Petersen vele szeret dolgozni,de Hans Zimmer sokkal jobbat írt volna a filmhez.
0
2004. május 16., vasárnap 19:57
196
Tadam, ez a hozzászólásod nem volt semmi. Ezek szerint vagy hiányzik az alapvető műveltséged, vagy pedig nem tanították az iskolában Trója történetét.. Nem azért harcoltak a görögök csak Achilleusszal a trójaiak ellen a filmben, mert így írták meg a scriptet. Nem Brad miatt van így a film, hanem az Illiász miatt.Asszem el kéne olvasnod a könyvet! Játszhatta volna akár "dikáprió" is Achilleust, a sztori ugyan ez lett volna, és a rendező alapból Achilleus - Hektor páros "köré rendezte" a filmet.
Nem akartam így neked esni, de ez most igen csak felhúzott...tényleg olvasd el azt a rohadt könyvet.
0
2004. május 16., vasárnap 19:41
246
Bruckheimeréknek jó ötletet adott a Mátrix két folytatásának egybeforgatása és hasonlót terveznek a Pirates of the Caribbean következő részeivel is. Gyakorlatilag az első rész szereplői mind visszatérnének és a 2. és 3. részt egybe forgatnák le velük. A bemutatót 2006-ra tervezik és a két rész bemutatása között 6 hónap eltérés lenne. A Commingsoon információi szerint feltűnik majd Jack Sparrow apja is az új filmekben és őt a Rolling Stone őskövülete, Keith Richards alakítja majd.
0
2004. május 16., vasárnap 18:28
590
Bár én még nem láttam a filmet,de az engem is zavart,hogy nem igazán illik Brad Pittre ez a szerep,attól függetlenül,hogy-hogy alakít,de ugyan így voltam az "Utolsó szamurájjal" is Tom Cruise-al,ugyan azt mondták,hogy nagyon jó film,de még odáig sem jutottam el.
0
2004. május 16., vasárnap 15:32
4792
TRÓJA
Meglepő, de mégis lefedi azt amire számítottam. Látványos, érzelmileg túlfűtött, akciódús és jó kikapcsolódás. Ami talán az egészben a legjobban zavart, az maga Brad Pitt. A három óra alatt sehogyan sem tudtam megbarátkozni azzal hogy ő tényleg Akhilleusz az istenek kegyeltje, hiába a tengerkék szeme, meg az arany hajfürtjei. Eric Bana kiválasztását szerintem nagyon eltalálták, nagyon jól illeszkedik a filmbe. Fölöslegesnek tartom azokat az összehasonlításokat, és számonkéréseket a filmmel kapcsolatban amik a Homérosz féle Íliászt és Petersen féle Tróját hasonlítják össze. Homérosz műve alapként, azaz ötletként szolgált, és innen átlendült az egész egy hollywood-i síkra. Nincs alapja ezeknek a követeléseknek, mert nem Íliász címmel került a film a mozikba, hanem Trója címmel. A filmben a CGI nagyon a helyén van. Egy-két helyen azért a mélységélsség miatt még szembetünő, de messze profibb, mint pl a Gladiátor féle colosseum külső felvételei.... Hiba volt szerintem a filmet ismert színészekre építeni. Így az egész túlontúl személyessé válik és elveszti eposzi monumentalitását. De a legnagyobb hiba, azaz tán a legszokatlanabb az egész filmen még mindig Brad Pitt. Valahogy a nyálas kis köcsög kinézetével nem hiszem el, hogy tényleg ő a bátor és isteni Akhilleusz. De sebaj!Szerencsére nem szerepel annyit a vésznon mint gondoltam..... Várom a DVD kiadást, mert egy két alkolommal még jó időtöltést nyújthat a megtekintése....
10/6
0
2004. május 16., vasárnap 12:15
2774
brad pitt-re gondoltam..
0
2004. május 16., vasárnap 11:45
342
Tadam: "Nem hiszem, hogy az egész Trója vs. Görög poliszok csatája egy emberen múlt. "
A film az Iliász alapján készült és abban amikor Akhilleusz nem harcolt a trójaiakkal vesztésre álltak, majd amikor újra beállt a buliba akkor kezdtek el nyerni :)
0
2004. május 16., vasárnap 10:39
17243
ezt szerintem ki kéne b*szni innen: utálok úgy fórumozni, hogy közben állandóan ide-oda kell tologatni az oldalt. :\