Keresés

Moziajánló

2004. május 13., csütörtök 23:17
"Brad Pitt mint Achilleusz???"

Na ebben pont nem értek egyet,mert Brad Pitt kiválóan alakította Achilleus-t,és egyébként most elnéztem a karját,nem volt olyan vázna csávó,volt izma rendesen,különben is,ahogy a film mutatja,Achilleusnak a sikere nem az ereje volt,hanem a gyorsasága.Egy Scharzenegger tipus elég lomha lett volna.

0
2004. május 13., csütörtök 23:10
A film látványvilága,és a szereplők alakítása tökéletes,ennél nem is vártam többet.

Sajnos én meg pont hogy nagyon sokat vártam (várok) tőle. A Szereplőket meg iylen tehetségtelenűl kiválasztani...
semmi baj sincs velük amugy csak egyáltalán nem ide valók.  Mr ezért sem biztos hogy megnézem. Egy ilyen nagy mű esetében mint az Iliász nagyobb gondal kellett volna megcsinálni. Mindegy. Pop-corn mozi a szememben nem több.

pl.: Brad Pitt mint Achilleusz??? Sokkal keményebb tagot kellett volna találni. Min. egy fiatal Schwarzit. De ami még rosszabb: Agamemnon. Komoylan mondom egyetlen tulajdonsága sem egyezik a könyvben lévővel (könyvben: fiatal, erős testallkatú, jóképű stb. itt meg pont az ellenkezője érvényesűl). Kedvenc szereplőmet herélték ki.
0
2004. május 13., csütörtök 22:59
Szóhoz se tudok jutni.....hogy mik vannak!!!!
A Zsírfóka viszont tök alaptalanul, bármikor lefikázhat mindenkit.......?

De tényleg nem kell ez ide!Hisz úgyis csak írásban nagyon melegek az ilyen palik.........elég nekik egy ilyen szánalmas hozzászólás s máris jön a merevedés, aztán az izzadt virsliujjak nekilátnak (e béna szövegeket nézegetve), hogy stimulálják a szalonnás hurkákat.....
Jó szórakozást mindehhez!!!!

Mi pedig maradunk a mozizgatásnál s az igényesebb filmézésnél............
0
2004. május 13., csütörtök 22:56
Trója

10/8

A film látványvilága,és a szereplők alakítása tökéletes,ennél nem is vártam többet.Amiért egy kicsit csalódott vagyok,az a zene.Igazából semmi egyedi dallama nem volt,szimpla sablondallamokból állt végig a kotta.Emiatt egy pontot levontam az összértékelésből.2.pontlevonás a storyfeldolgozás.....

Spoiler

Sok részletet kihagytak,vagy teljesen máshogy oldottak meg,mint az Illiásban.A könyvben végig a Görögöknek szurkoltam,a filmben meg teljesen úgy volt beállítva a story,mintha a Trójaiak lennének a jók,és a Görögök,mind faszok,kivéve Odüsszeust.Agamennon jelleme is teljesen le volt gyalázva,az akkori emberek fejével nem voltak olyan súlyos bűnök a tettei,illetve mintkét oldalon voltak kegyetlenkedések,és nem csak a Görögökén.Továbbá teljesen Amerikai stílus volt Akhilleusz halála,illetve a könyvben Párisz sem menekült el,mint egy happy end-es storiban.De a legborszasztobb hiba az volt,amikor a 10 éves háborút lezavarták 3 hét alatt,és egyszer sem írták ki,hogy 10 évvel késsőbb.
Talán a legjobban az rontott a hangulaton,hogy mögém beültek 10-en éves amerikaiak,akik a "káprázatosan szinvonalas" beszólásaikon,és legkisebb poénon is hangosan hahotázó cselekedeteiken kívül semmit nem csináltak.Ilyenkor örülök,hogy ebbe az országba születtem,mert ahogy elnéztem azt a színvonalt,inkább nem kérnék belőle.
0
2004. május 13., csütörtök 22:34
Tudom hogy off: mia f@szért nem lesz szinkron a Star Warson???? Most vettem észre, ahogy böngészgetek az Xpressen
0
2004. május 13., csütörtök 22:30
Akkor viszlát, dömper.
0
2004. május 13., csütörtök 22:28
teljesen igazad van, nem kell. ha az ilyen gyökerek eltakarodnának innen (szerencsére ezt a fórumot nem tudja tönkretenni) mindjárt jobb lenne a helyzet.
0
2004. május 13., csütörtök 22:25
a lengyeleknek ilyen heves a vérmérséklete? vagy ideges voltál? nyugi, vedd be a gyógyszered és úlj be a sarokba. hátha megnyugszol. :))

azért imádkozz, hogy sose találkozz ezzel a hájas disznóval, mert azt nem usznád 8 napon belül gyógyuló sérüléssel..
0
2004. május 13., csütörtök 22:21
Szeritnem fantasztikus film, több ilyen kellene! Stílusát tekintve egy kicsit másabb az első résznél (nem rosszabb).
0
2004. május 13., csütörtök 22:18
Kill Bill 2 milyen volt? Az elsőt csak a DVD megjelenéskor láttam, tetszett. ÉRdemes moziba menni a 2. miatt vagy azzal is várhatok?
0
2004. május 13., csütörtök 22:13
Nem kell, igazad van, bocs...
0
2004. május 13., csütörtök 22:12
Én értem, és szvsz tök egyszerű a képlet: szinte mindegyik film amerika favorizáló/istenítő baromság. Gyakorlatilag semmi értelmük nincs - csak annyi, hogy milyen jól szól a hang és, hogy mennyire királyak a CGI effektek. Én "általában" nem a tecnikai megvalósítás miatt ülök be egy filmre, hanem az élvezet miatt... (bár ez a Van Helsingnél nem jött be - igaz, számítottam a minőségére:o)
Azé', ha tetszeni fog, beszámolok róla, és legalább lesz egy kivétel, amely erősíti a szabályt.
0
2004. május 13., csütörtök 22:11
Kell ez a stílus???????
0
2004. május 13., csütörtök 22:09
Én a Holnapután-tól tartok egy kicsit: félek, hogy lesz egy negyedórás látvány-orgia, előtte és utána pedig üresjárat. Ettől függetlenül nagyon várom :-)
A Trójától egy gladiátoros katarzist várok, nem cseszhették el... !!!
0
2004. május 13., csütörtök 22:07
Ezt az ovis szöveget felejts már el te hájas disznó, a sok pofázás helyett inkább fogyóznál egy kicsit, mert tényleg nem ártana.
Semmi feszültségszítási célom nem volt, max. neked ezzel a hülye szöveggel.
0
2004. május 13., csütörtök 21:57
amúgy nem értem, jim kirk miért húzza fel magát: mostanság tíz képregényfilm jut egy katasztrófamozira. igazán nem viszik túlzásba a világ tönkrezúzását. emlékeim szerint, a legutolsó ilyen film a mag volt, s azt se tegnap láttuk.
0
2004. május 13., csütörtök 21:55
sokan várjuk a filmet, mint az oviban? :]

0
2004. május 13., csütörtök 21:50
csak azért írja, hogy keltse a feszültséget, mert tudja, hogy itt sokan várják a filmet. mint az oviban..
0
2004. május 13., csütörtök 20:02
Tán, mert végre leállnak az ilyen mocskokkal, mint amilyen ugye ez is. De a remény hal meg utoljára...

és az miért jó neked?
0
2004. május 13., csütörtök 12:38
Már csak annyit árulj el, hogy hol láttad a filmet.
0
2004. május 13., csütörtök 12:31
Tán, mert végre leállnak az ilyen mocskokkal, mint amilyen ugye ez is. De a remény hal meg utoljára...
0
2004. május 13., csütörtök 12:29
Remélem bukik egy nagyot az is.

És az miért jó neked?
0
2004. május 13., csütörtök 12:29
Akarom mondani "igényes".
0
2004. május 13., csütörtök 12:23
A Holnapután minden, csak éppen nem ígértetes. Effekt film az egész, és mint ilyen, általában (vagy legtöbb esetben) erősen túlértékelik. Remélem bukik egy nagyot az is. :-)
0
2004. május 13., csütörtök 9:25
1. Én is ezt írtam. Valahol azt olvastam, hogy így akarják levédeni a figurát.

2. Ezért írtam, hogy azt vártam, nem azt, hogy vissza is tért.

Amúgy az.
0