Tarantino zseniális volt minden egyes filmje elkészítésekor, s egy ki....tt nagy zseni még mindig! A szereplök is állat módon brilliroznak, a zene rátesz kb. 8 db szívlapáttal a hatás fokozására, a mellékemberek pedig tényleg nagyon oda vannak rakva (kiemelkedöek: drogos klubtulaj, sírásó).
Egyértelmü: 10/10.
0
2004. április 29., csütörtök 22:54
644
Kill Bill vol. 2.
10/10
Egyszerűen fantasztikus. Felteszi az i-re a pontot. A film második felében kevesebb a harc, több a szöveg és a sztori is kap egy mélységet, hiszen Bud és Elle Driver figurája is közelebb áll Billhez, mint az első két hölgy. Mindegy, inkább mindenki nézze meg maga és ne hallgasson ismerősére (de szar, milyen szar), inkább alkosson mindenki saját véleményt arról, vajh mi a véleménye a teljes filmről. Arra azért készüljetek fel, hogy van pár mellékszereplő, ami a film alapból remek hangulatát még jobban feldobja. És nézzétek végig a stáblistát. :)
0
2004. április 29., csütörtök 20:18
17243
a dobjuk ki az anyut a vonatról című szúrós komédiáról nem is beszélve.
0
2004. április 29., csütörtök 19:03
2774
jah, igen én az eredeti címet egyenesben fodítottam :)
0
2004. április 29., csütörtök 16:49
515
Hmm... asszem inkább "Dögölj meg, Smaci!" a magyar címe, nem pedig Halál Smoochy-ra. :)
0
2004. április 29., csütörtök 16:41
644
A Hoffa sem volt rossz, bár ott Jack Nicholson vitte az egész filmet.
0
2004. április 29., csütörtök 16:40
2774
igen , De Vi-tól ez egy gyenge eresztés a remek Rózsák háborúja és a Halál Smoochy-ra után
0
2004. április 29., csütörtök 16:19
644
Jószomszédi Iszony R.: Danny DeVito
10/3
Ez is olyan történet, amiben benne van egy kis morbid fekete vígjáték. DeVito viszont alaposan elszúrta, nem is beszélve a forgatókönyvíróról. Néha felbukkannak jó szövegek és kis szemét jelenetek, de az egész tök komolytalanná válik, mert Stiller és Barrymore minden lépése kiszámítható véget ér. Néha olyan, mint egy Tom és Jerry rész, ami 7 percben jobban működik, mint másfél órában. A vége meg borzasztóan rossz. Gyakorlatilag tönkreteszi azt a kevéske jó dolgot is, ami előtte történt. Mondanom sem kell, a kidolgozott karakterek teljesen mellőzve vannak. A zenéje is elég rossz. Szóval sok minden rossz.
0
2004. április 29., csütörtök 11:32
1447
én meg csak a zenékről beszéltem a filmet nem láttam;)
0
2004. április 29., csütörtök 11:18
2774
ritka unalmas és érdektelen film volt..
0
2004. április 29., csütörtök 11:01
1447
Egyébként Goldsmith zenéjét nem azért dobták vissza mert nem volt jó, hanem mert újravágták a filmet és az elkészült zenét már nem lehetett hozzáigazítani. Felajánlották neki, hogy csinálja újra, de a mesternek addigra már más tervei voltak.
0
2004. április 29., csütörtök 11:00
1447
na végre egy ember aki így gondolkodik:)
0
2004. április 29., csütörtök 7:12
1560
Hanem moziajánló,bár fogalmam sincs mikor ér ide...Timeline...nagyon kellemes és szórakoztató scifi-kaland,ha jól emlékszem Richard Donner rendezésében...ifjú Paul"Fast and furious"Walker szereplésével....amihez roppant sajnálom,hogy visszadobták Goldsmith munkásságát,pedig még jobban lendítette volna az a score a filmet...sokkal szebb és kalandosabb lett,mint a végső választott....
0
2004. április 29., csütörtök 7:09
1560
Nekem kivételesen a Willow életem kedvenc filmjei között foglal helyet..mindig is bírtam a kedves fantasykat és Val Kilmer Oszter Sándor művészúr hangján annyira tökéletes,hogy ha nem eredetiben szeretném a filmeket igazán,sajnálnám,hogy az 5.1-es dvd-minőség nem magyar szinkronos...az ILM-ben egyetértek,de azért maradok elfogult,ha nem bánod.....
0
2004. április 29., csütörtök 6:48
246
Kill Bill Vol2
Akinek a szándékosan eltúlzott akciójelenetek miatt nem tetszett a Vol1, annak ez a rész valszínűleg tetszeni fog. :) Meglepően kevés akció, sokkal több filozofálgatás és humor! Kicsit olyan Tarantinosabb...
Nekem nagyon tetszett, de mivel pörgősebbnek vártam, ezért: 90%
0
2004. április 28., szerda 9:50
3933
Pedig annyira azért nem rossz. Én még hozzábiggyesztenék Sutter értékeléséhez egy nullát. Mármint az 5-ös után. :)
0
2004. április 28., szerda 0:13
462
5%??? Akkor tutira jó film lehet... Még jó, hogy nem néztem meg.
0
2004. április 27., kedd 23:13
2774
Rap, revü, Rómeó - 2004 - Magyarország
A szánalmasnál jobb szó nem jut eszembe... Az első 20 percben találtam olyan beállítást is, amikor nem lógott be a mikrofon. Ha 3 tizenéves készíti élete első amatőrfilmjét, akkor azt mondom, hogy elsőnek jó, de még sokat kell tanulniuk. Profiktól ez csak.. mi is?.. jah.. szánalmas.
5%
0
2004. április 27., kedd 12:24
17243
willow
george lucas morbid fantazmagóriája már ott megbukik, hogy nem kellett volna egy kalandfilmben olyan hőst erőltetni, aki még menni is alig tud. minden tiszteletem warwick davisé, aki törpe létére impresszív filmes karriert tudhat magáénak (többek között egy kultikus horror franchise-t), de sem színészileg, sem fizikai teljesítőképesség szempontjából nem tud helytállni: e filmben pedig mindkettőre szükség lenne. bizony, még az a kisbaba is lejátssza a színről, akit ide-oda cipel.
s ez csak a címszereplő. a film sztorija még a star warsnál is szembetűnőbben merít a gyűrűk urából, ám a fentivel ellentétben ez a parafrázis teljességgel nélkülözi mindazt az eredetiséget, humort, sármot, karaktert, melyek az űroperát klasszikussá avatták. mindezek híján a willow nem több, mint üres kaszkadőrbemutatók és (ma már nevetségesnek tűnő) ILM-trükkök portfóliójának két órás bemutatója.
0
2004. április 27., kedd 11:09
3933
Requiem (Requiem, 2001)
Hervé Renoh filmje suttyomban érkezett a mozikba, igaz, mindössze két kópián. A cseh Atlantis által forgalmazott mű tulajdonképpen egy buta, ám brutálisan egyház és Istent gyalázó thriller. Van itt lövöldözés Krisztusra a keresztfán, a keresztények patkánnyá degradálása, templomi oltáron történő megerőszakolás, mégis mindez teljesen céltalan, egyáltalán nem viszi előre az igencsak soványka sztorit. És ez sajnos az utóbbi időkben rendhagyóvá vált a francia és hollywoodi filmekben. Egy kis képi provokáció még akkor is, ha egyáltalán nem kellene.
4/10
0
2004. április 27., kedd 11:05
3933
Életeken át (Taking Lives, 2004)
Angelina Jolie nem nagyon válogat mostanság a szerepekben. A Paramount tavaly év végi nagy reménysége, a Beyond Borders úgy elhasalt, hogy Martin Campbell rendező örülhet, ha fel tud állni. Most meg itt egy XXI. század kívánalmainak megfelelni akaró thriller. Dupla, sőt, tripla csavarok, felesleges szereplők és egy csodálatos, néha meztelen Angie.
4/10
0
2004. április 27., kedd 11:01
3933
Honey (Honey, 2003)
Divatos, hip-hop, r&b, táncos. Ez a Honey. És hogy hogy lett belőle 94 perces film? Hát a "zseniális" forgatókönyvnek hála. Mert ahhoz tényleg tehetség kell, hogy másfél órás klipnek valót összekaparjon valaki.
1/10
0
2004. április 27., kedd 10:59
3933
Underworld (Underworld, 2003)
Len Wiseman filmje érdekes egy mű. Lehet emlegetni összehasonlításként a Pengét, de fölösleges. Végig szórakoztató, ám sajnos nem mentes az őrületesen nagy dramaturgiai bakiktól. Ezek azok a tényezők, amik miatt a film néhol már nevetségessé válik. Az amúgy zseniális Bill Nighy felbukkanásától kezdve úgy tűnt nekem, hogy kicsúszott a készítők lába alól a talaj. Viszont a végső küzdelem nagyon ott van a szeren. Mindenképp van fantázia a filmben, egyszeri, sőt, talán kétszeri nézésre is vállakozhat mindenki.
5/10
0
2004. április 26., hétfő 17:45
238
Nem akarok senkit megbántani,de ez úgy szar ahogy van.Az Anonymusos poén nekem is tettszett,de kb. ennyi.A Valami Amerika sikere után Jóbarátok szintű filmet akartak csinálni,de ez nem ment.Főleg azért,mert a Valami Amerika sikere nem a poénokon múlt,hanem a történeten.Legjobban az zavart,hogy nem magyarázták el,miért ugrálnak előre az időben.
0
2004. április 26., hétfő 17:42
238
Igazad van Tadam,a jövőben próbálok majd kultúráltabban fogalmazni.