Szerintem meg egy kedves kis filmecske a Magyar vándor.
0
2004. április 26., hétfő 12:03
462
Egyetértek.
0
2004. április 26., hétfő 10:26
106
Magyar Vándor------SZÁNALMAS
0%
Bővebben majd a hivatalos DVD megjelenéskor...
0
2004. április 26., hétfő 1:21
2774
Magyar Vándor - 2003 - Magyarország
Előre szólok, hogy egy kicsit túl fogom értékelni a filmet, de volt egy-két poén (pl. Anonymus) amin szakadtam a röhögéstől. Ezeken kívül a film siralmas. Se eleje, se vége, se története, se mondanivalója se semmi. Kicsit drága volt egy egész filmet leforgatni azért a pár poénért. Nekem végülis megérte.
20%
0
2004. április 25., vasárnap 22:55
462
De, örök harag van!!! ;)
Dehogyis van harag. Már mért lenne? És bocs, hogy túlreagáltam a dolgot. Csak az nem tetszett, ahogyan nyilatkoztál Uma Thurman-ről. Elég lett volna annyi, hogy neked nem jön be. De azért, hogy "hányingert kapsz, ha meglátod az arcát", azért kicsit durva. Bocsi még egyszer a dolog miatt.
Üdv:
T.
0
2004. április 25., vasárnap 18:56
238
Szerintem csak a véleményemet írtam le,és semmi bántót nem írtam se Tadamra,se Bazsira.Nem értettem Tadam mondatát,mert előtte sehol nem volt vitánk egymással,és ez kicsit meglepett.Ismétlem,semmi bajom azzal,hogy Tadamnak tettszik Uma Thurman,más az ízlésünk.Remélem azért nincs harag.
0
2004. április 25., vasárnap 17:00
17243
the 36th chamber of shaolin: ha láttál egy shaw brothers produkciót, akkor láttad az összeset. én most az egyik legnagyobb klasszikust szemrevételeztem; úgy 1 órája ment, mikor a sejtés, hogy én ezt már láttam kiscsákó koromban, bizonyossággá vált: gordon liu (o-ren ishii kopasz testőre a kill billből) épp egy sajátos akadályversenyen keresztül tanulta meg a shaolin kung fu izébizé mesterségét - annak idején mi is játszottunk ilyet a telepen, aztán mikor vki betörte a fejét, mikor lefejelt egy faágat, akkor mindenki hazament, s bekapcsolta a videót. sz'al kellemes nosztalgia áradt szét bennem, ahogy a szédületes ki-bezoomokkal felvett és az "overacting" fogalmát újraértelmező figurák tevékenységét elnéztem. érzelmeik, céljaik vegytiszták, csak úgy öntik magukból a könnyen adaptálható filózofiát. a film maga jó néhány bámulatos összecsapás köré épül: ezek többsége általában színpadias elhalálozással zárul, melyet egyszerűen képtelenség mosolygás nélkül megállni. hú, de szerettük ezeket a filmeket! 1o/8
0
2004. április 25., vasárnap 16:40
17243
hajlamosak lehúzni a filmet bizonyos politikai nézetek erős súlykolása miatt (a kínai birodalom egyesítése idején játszódik ugyanis); szerintem ez csak a nem titkoltan kommunista nézeteket valló zhang yimou (az utolsó út, teljes a létszám) választása egy rashomon-szerű sztori apropójául. a film minden tekintetben óriási: az ázsiai színész-világ krémje vonul fel bene (jet li, tony leung, maggie cheung, donnie yen és zhang ziyi), képi világa fantasztikus, zenéje pazar: egy olyan mozis élmény, melyhez hasonló jó, ha tíz évente terem.
0
2004. április 25., vasárnap 16:21
106
Érdekes hogy közel 2 év késéssel mutatnak be ilyen produkciókat... A Tigris És Sárkány számomra gyenge volt.A Zu Legendája egy ratyi;viszont a Hős nem volt rossz. Iszonyatos a képi világa,és szerintem a sztori is elég jó.A film csúcspontja nálam az,mikor a két lány harcol az erdőben.Minden képkocka egy festménnyel ér fel.
0
2004. április 25., vasárnap 15:48
462
Barátom... dehogy neked mondtam! Ambatari nevű kedves cimbinek címeztem az üzit...
0
2004. április 25., vasárnap 15:36
1447
ambtari: Talán ha megpróbálnál kulturáltan fogalmazni legközelebb, akkor nem kell eljátszanod utána a sértett kisfiút.
0
2004. április 25., vasárnap 15:23
133
Hello, most látom hogy 2 hét múlva bejön a mozikba a "Hős". Jet li, Zhang Ziyi, Donnie Yen stb. Ha hasonló lesz mint a Tigris és Sárkány nagyon jó lesz, viszont ha Zu legendája féle öszzevisszaság lesz azt nagyon bánnám. Mi a véleményetek? trailerek itt: http://www.empiremovies.com/movies/2003/hero.shtml
0
2004. április 25., vasárnap 14:00
238
Jajj,már azért is elítélnek,mert nem tettszik nekem Uma Thurman.Mi van itt?
0
2004. április 25., vasárnap 13:01
196
Kedves Tadam!
Remélem az előző hozzászólásod nem nekem szántad, mert én egy szóval sem mondtam olyat, hogy Uma T. csúnya lenne vagy hasonló! Arra utaltam, hogy az Uma T. és Ben A. páros szerintem nem működik, valahogy nem illenek össze! De ez nem rontja le a film átlagát csak egy megjegyzés volt. Szóval Ben Affleck jóképű és Uma T. gyönyörű-de nem illenek össze!:)
0
2004. április 25., vasárnap 11:49
462
Ez igen...!!!
Gratulálok a hozzászólásodhoz. Szerintem meg pont baromira jól néz ki Uma Thurman. És pont a Paycheckben nézett ki a legjobban. Szóval, barátom, tényleg nem lehet ízlésed semmilyen téren.
0
2004. április 25., vasárnap 2:19
2774
Taking Lives - 2004 - USA
Felesleges lenne minden thrillert a legjobbakhoz (Psycho, Hannibal, Hetedik) hasonlítani, hiszen a sorozatgyilkosos filmeknek megvan a maguk sémája, aminek minden filmben szerepelnie kell. Egy dolgot nem értek csak. Miért nem lehet manapság olyan sztorit írni, amit a tapasztaltabb mozibajáró nem talál ki az első 20 perc után? A film első fele alapján egy "Iparosmunka" érdemrendet ítéltem volna neki, azonban a második fele tönkrevágja az egészet, a legvégéről meg ne is beszéljünk. Jon Bokenkamp forgatókönyvíró úgy gondolta, hogy manapság már nem elég egy "csavar", legyen mindjárt kettő. Sajnos ettől nem lesz jobb a film. Sőt! Az értékelésemben igen nagy szerepet játszik Angelina Jolie fedetlen cickója, és Ethan Hawke kiemelkedő alakítása.
A Memento óta divat a rövidtávú emlékezetkihagyás alkalmazása filmekben. Ideje volt egy vígjátékban is kipróbálni. Működik, habár a végeredmény picit Groundhog day-esre sikeredett. Szerencsétlen Adam Sandlernek minden áldott nap el kell csábítania Drew-t, mert másnapra teljesen elfelejti. A készítők egész jól kihasználták a szerencsétlen betegségből adódó komikus szituációkat, azonban a romantikára kicsit több időt is szánhattak volna. Inkább volt vígjáték, mint szerelmes film.
75%
0
2004. április 25., vasárnap 2:18
2774
maximum akkor ha egyáltalán nincs izlésed...
0
2004. április 25., vasárnap 2:08
238
Talán azért,mert ha meglátod Uma Thurman fejét,hányingert kapsz.
0
2004. április 25., vasárnap 2:02
196
Paycheck
Végre!Végre egy John Woo film!Végre sikerült visszatérnie a mesternek, de olyannyira, hogy a Mission Impossible 2 el van nézve neki!(Ami azért nagy szó!):) Végig pörgő kemény akciófilm, szuper sztorival,szuper rendezéssel, és tipikus John Woo kameramozgásokkal és lassításokkal! Nagyon jót szórakoztam, már várom is a DVD megjelenést!
u.i.:Az egyetlen kivetnivaló "talán" az, hogy Uma T. nem mutat jól Affleck mellet!Nem tudom miért, de nem.
10/9
0
2004. április 25., vasárnap 2:01
196
Paycheck
Végre!Végre egy John Woo film!Vágre sikerült visszatérnie a mesternek, de olyannyira, hogy a Mission Impossible 2 el van nézve neki!(AMi azért nagy szó!):) Végig pörgő kemény akciófilm, szuper sztorival,szuper rendezéssel, és tipikus John Woo kameramozgások és lassítások! Nagyon jót szórakoztam, már várom is a megjelenést!
u.i.:Az egyetlen kivetnivaló "talán" az, hogy Uma T. nem mutat jól Affleck mellet!Nem tudom miért, de nem.
10/9
0
2004. április 24., szombat 23:27
17243
én így képzelném el a szereposztást (a főbb szerepekben brit színészekkel, természetesen):
ewan mcgregor - cal emily mortimer - suzanne rachel weisz - immacolata bill nighy - shadwell
0
2004. április 24., szombat 23:20
246
hu, a Korbácsot nagyon megnézném!
0
2004. április 24., szombat 17:30
196
"sztárszki és háccs"
Nem rossz nem rossz, de nekem nem jött be annyira. Egy ilyesfajta filmet szerintem kétféle képpen lehet megoldani: 1.Csinálnak egy izgalmas sztorit és amellé néha bevágnak nagyon ütős poénokat(lásd:DI Hard-ok) 2.Hagyják a filmet ilyen lapos sztorival, de telenyomják idióta poénokkal, amik még jól is elsülhetnek.
A rendező úgy látom az utóbbit próbálta megvalósítani, több- kevesebb sikerrel. Ugyanis a lapos sztori maradt(tipikus zsarusztori),és nagyon kevés-és sajna többnyire béna, lejárt-poénokkal higította. Voltak benne jobb poénok, de én többet vártam volna ettől a filmtől! Viszont a színészek jól megoldották Stiller nagyon jól nyomta a karakterét, szerintem lepipálva Wilson-t!
10/5,5
0
2004. április 24., szombat 17:25
196
Butterfly Effect
Már vártam a filmet mert a bemutatója nagyon tetszett. Azt kaptam amit vártam, egy film ami végig leköti az embert,nem laposodik el mindíg újat és érdekeset hoz. Volt már pár időutazásos film, ez a jobbak közé tartozik, nem esik bele azokba a hibákba amibe a legtöbb "megváltoztatom a múltat" film, és nem arra koncentrál közbe az ember, hogy ha ezt megváltoztatta akkor most itt ez nem lenne, és stb.! Nagyon élveztem elejétől a végéig, de nem fogom megnézni minden hétvégén. Az effektek jók, a színészek közül "áston kácsör" eddigi talán legjobbját adja, mondjuk idáig nem volt film ahol megmutathatta volna, a többi szereplő is jó.
10/8
0
2004. április 24., szombat 14:23
2774
Something's gotta give - 2003 - USA
Hollywood egyik legnagyobb élő legendája sem tudta megmenteni ezt a filmet. Pont ugyanaz a problémám vele, mint a House of Sand and Fog-gal. Kiváló színészek egy csapnivaló történetben. Nancy Myers nálam lefelé halad a lejtőn. Legjobban az első filmje (Parent Trap) tetszett, a What a woman want még jó volt, de ez már gyengus. Remélem Nicholson-nak ez csak egy félrelépése volt, mert eddig csak 3 rossz filmben láttam őt, és nem szeretném ha folytatná a sort. Zimmer helyett Silvestri kellett volna zeneszerzőnek, és akkor tán emlékeznénk egy-két taktusra is. Teljesen semmitmondó volt a zenéje.