Keresés

Moziajánló

2004. április 14., szerda 22:39
Na ne fárassz...
0
2004. április 14., szerda 22:24
Ezzel keményen vitatkozhatnék, de nem teszem:)
0
2004. április 14., szerda 21:59
A Timeline egy ötlettelen, unalmas és tök fölösleges "miafasznakkellettmegcsinálni" semmiség.....
Zolindy barátom: Te hol láttál gyönyörü képeket???Majd mutasd már meg nekem is öket, mert nem láttam még azt sem!
0
2004. április 14., szerda 20:33
-hogy :D
0
2004. április 14., szerda 20:32
Szerintem sem olyan vészes Tyler zenéje, sokkal jobb, mint amilyen a mostani Goldsmithé. Örülök, hogy a választásnak, ugyanis az öreg kb. már a Múmia óta nem alkotott értékelhető filmzenét - pedig rajongója vagyok neki.
0
2004. április 14., szerda 19:29
Scooby-Doo 2

A film menete hasonlít az első részhez,de talán ez a rész közelebb áll a sorozathoz.Nekem alapvetően tettszett az egy is,és ezt sem találtam rosszabbnak.Nekem mindenesetre bejött mind a két rész,nem mondom,hogy nagyon komoly,de szórakoztató,és szerintem ebből a történetből mást nem is lehetne kihozni.A szinkron számomra sokat rontott,ennél a filmnél mindenképp az eredeti nyelv kell a sorozat hatása miatt.Akinek tettszett az egy,annak tudom ajánlani,akinek nem,az ne nézze meg,mert sok újítást nem fog találni.
Ui.:Volt egy olyan érzésem,mintha ez időben az első rész előtt történt volna,mint az Indiana Jones.
0
2004. április 14., szerda 19:22
Nekem alapvetően tettszett a Timeline,nem egy remekmű,de annyira nem volt rossz,hogy a moziba ne hozzák be.A zenéje egy helyen tettszett,amikor a Amur a francia sereget ösztönzi a támadásra,az a zene jó volt,azzal a résszel kellett vona teletenni a filmet.
0
2004. április 14., szerda 18:25
"Brian Tyler gagyi zenéjére figyelni."

a filmhez még nem volt szerencsém, de a zenéjét többször is végighallgattam és nagyon eltalált darab. elöször mérges voltam mert goldsmith zenéjét utasították el, és ezt tették a helyére, de mind2 remek darab csak más stílus
0
2004. április 14., szerda 14:51
Timeline  R.: Richard Donner

10/4

Ebben a sztoriban benne volt egy jó kis popcorn film. Bár a könyvet nem olvastam, nem tudom, a forgatókönyvírók elszúrtak-e valamit, vagy alapból bénán írta meg Crichton. Mindenesetre érdekes elgondolás, hogy felfedeznek egy féreglyukat, ami Franciaországba, a középkorba repít vissza egy csapat régészt. Akik melleseg a saját történelmüket írják meg. De jobb párbeszédekkel és picit izgalmasabban kellett volna megcsinálni. Fél óra után mindenki rájöhet a film lényegére és épp ez a nagy baj. Egyszerűen elveszti a néző a motivációt és így kénytelen Caleb Deschanel gyönyörű képeire és Brian Tyler gagyi zenéjére figyelni. A színészek roppant színtelenek, különösen Paul Walker. David Thewlis remek színész, de egyszerűen nincs lehetősége, hogy megmutassa. Egyedül Gerald Butler mutat fel valami karizmát, de nem bírja megmenteni a filmet.
  Azt kell mondjam, jogosan bukott meg a film. Donner túlságosan ragaszkodott a forgatókönyvhöz, és ez lett a veszte. Pedig jó rendező, de ő is stúdióknak dolgozik. :(
0
2004. április 14., szerda 14:43
"hadja "
:)
0
2004. április 13., kedd 23:00
"Mivel Rambonak a bosszú is fontos volt jó hogy nem hadja hogy az a rendőr megússza."

te milyen láttál? rambo egyfolytában azt hangoztatja, hogy ő csak annyit szeretne, hogy "békénhagyják". a pózoló creena is azt javasolja, hogy hagyják futni, s jobb lesz mindenkinek.

a sírásrívással nincs semmi bajom, ha megfelelő hitelességgel, megalapozott háttérrel adják elő. a morgás, ordítás, hazafias kijelentések sokkal jobban mennek a loboncos adrenalinhuszárhoz. ne mondd nekem, hogy a rambo-filmek attól jók, mert stallone vinnyog az első rész végén? mire emlékszel vissza leginkább? mikor leugoptt a sziklafalról, mikor m16-ossal szarrá lőtt néhány házat, mikor két perc alatt harcképtelenné tett féltucat rendőrt, stb-stb.

azon pedig még mindig gondolkodom, hogy jön ide a holt költők társasága. :]
0
2004. április 13., kedd 22:39
"mikor rambo magába roskad és bömböl, mint egy óvodás? remek."

Ha jobban belegondolsz Rambo mással sem töltötte el az utobbi pár évet hogy gyilkoslásra képezték aztán elvitték gyilkolni közben az összes barátja meghalt.  Hát igen. Te a helyében biztos hogy mosolyogva és bánat nélkül ellenállnál mindenkinek.

Richard Creena úgy pózol akkor még sokan pózolnak úgy...

"mikor sly a pucolás helyett az illogikus teherautólopást, vagánykodást, miegymást választja? szuper. "

Mivel Rambonak a bosszú is fontos volt jó hogy nem hadja hogy az a rendőr megússza.
0
2004. április 13., kedd 20:41
mikor rambo magába roskad és bömböl, mint egy óvodás? remek. mikor richard creena úgy pózol, mint vmi sokadrangú tv-színész? óriási. mikor sly a pucolás helyett az illogikus teherautólopást, vagánykodást, miegymást választja? szuper.
0
2004. április 13., kedd 20:25
Jama. Te sok jó filmet (mesterműveket)nemigazán szeretsz (Holt költők társasága). Vagy legalábbis nem kellőképpen (Rambo)
A Rambo kettővel egyetértek bár én még ennél is többre becsülöm. Az első sokkla jobb ennél a leírtnál. Tény hogy az első fele jobb de a második fele is angyon ott van.

ízlések...
0
2004. április 13., kedd 19:51
first blood: túlpolitizált gerillamozi; remek akcióhorrorként nyit, aztán mikor rambo átmegy juggernautba, a film szépen kipukkad, a befejezés pedig kínos - kasztrálja a regényt. 1o/6

rambo - first blood part II: a folyatás james cameron keze munkáját dícséri, minden tekintetben jobb az első résznél, mondhatni a 8o-as évek akciómozijának esszenciája, igaz macsóhimnusz. ettől a résztől kezdve rambo figurája ikonikus, minden kiscsávó rambokést akar. a "történet" (=nonstop rombolás) klisészagú, de ne feledjük: ez volt az első... 1o/7.5

rambo III: a második rész halovány másolata; még arra se veszi a fáradságot, hogy az ellenséges arzenálon változtasson kissé. szorványos önirónia, s a szállóigévé változott "i'm your worst nightmare" beszólás javít vmit az összképen. 1o/4
0
2004. április 13., kedd 12:59
A film iránti szeretetem legyőz efféle gátakat. :)

Jó, ez hülyén hangzott, de így van.
0
2004. április 13., kedd 12:48
Hogy birod ezt anyagilag?
0
2004. április 13., kedd 12:41
90-95%-ban. Sajna többre nincs időm. ;)
0
2004. április 13., kedd 12:25
Te minden héten megnézed az összes filmet?
0
2004. április 13., kedd 11:43
A heti csodálatos filmtermés. :)
0
2004. április 13., kedd 11:30
nem irigyellek ilyen szar filmekkel. :)
0
2004. április 13., kedd 11:28
Scooby-Doo 2. - Szörnyek póráz nélkül (Scooby-Doo 2. - Monsters Unleashed, 2004)

Az első rész borzalma után sem lehetett előzetesen számítani sok jóra, de Raja Gosnell munkája azért mutat némi előrelépést. Míg az előd teljesen semmibe vette a Scooby-Doo-mítoszt és hagulatot, addig ennél egy fokkal jobban sikerült. Csak most a gyerekeket nézték hülyének, mert abszolút debileknek állították be a Rejtély Rt. "dolgozóit". A roppant erőltetett türténet és gyatra megvalósítás ellenére is jobb az első résznél, de ez is csak pont annyira elég, hogy a legrosszabb szintnél egy fokkal jobb legyen.

2/10
0
2004. április 13., kedd 11:24
Fék nélkül - Michel Vaillant (Michel Vaillant, 2003)

A neves francia képregényt ledegradáló mű természetesen Luc Besson nevéhez fűződik. Egyetlen pozitívuma a filmnek, hogy szórakoztatóbb Stallone és Renny Harlin borzalmánál, a Felpörgetvénél. Azonban az, hogy bármi realitást is vittek volna a filmbe, az teljességgel elképzelhetetlen. A papírmasé színészek még jól sem mutatnak a szerepükben, a szabotázsos szál pedig nagyon nevetséges.

Jerry Bruckheimer biztos büszke magára, hogy Luc Besson személyében méltó követőre lelt.

3/10
0
2004. április 13., kedd 11:21
A macska - Le a kalappal! (The Cat In The Hat, 2003)

Bo Welch alaposan belecsapott a lecsóba. Az eddig látványtervezőként ismert és elismert "rendező" olyan gusztustalan és förtelmes látványorgiát "varázsolt", hogy minden gyerek és felnőtt kedve elmegy a gyerekfilmektől. A forgatókönyvírók még arra sem vették a fáradtságot, hogy Mike Myers szájába épkézláb mondatokat adjanak, bíztak a színész magánszámában. Csak míg Jim Carrey a Grincsben ezt tökéletesen megoldja a még elfogadható cukormáz mellett, addig Myers teljesen idegenül mozog az igénytelen macskajelmezében.

Ha lenne Az év gyöngyszemei díszdoboz, a Vas és A macska már benne is lenne. És még hol az év vége!

1/10
0
2004. április 13., kedd 11:17
Gothika (Gothika, 2003)

Mathieu Kassovitz is hollywoodi rendező lett. A Gothika roppant gyenge és buta, viszont lopásokból jeles. Félelemkeltésben erősen közelít egy háromórás filmdráma szintjéhez, a befejezése pedig a 8MM-t másolja. Kerülje el mindenki!

2/10
0