itt természetesen nem további gebaszokra gondoltam, hanem... tudjátok, na. korán volt, semmit se aludtam az éjjel.
0
2003. december 20., szombat 12:19
106
Miért írogattok ilyeneket a LOTR/TROTK-ről???Ez a két hozzászólás csak azzal ért fel hogy már most lúdbőrözök.Még nem láttam,de nem tudom elképzelni hova emelhetném a lécet a fejembe.Még 3 hét.ÁÁÁÁÁHHHHH!!!!
0
2003. december 20., szombat 10:41
634
pl. bécsbe
0
2003. december 20., szombat 10:12
133
Ti hol jártok moziba?
0
2003. december 20., szombat 8:15
4201
Return of the King: Sok mindenre fel voltam készülve, de erre nem. Erre nem lehet. Nincs olyan film amihez hasonlítani lehetne, nincs olyan kritika, amely képes lenne leírni azt, ami rám várt. Nem hittem volna, hogy film valaha ilyen hatással lesz rám: a film közepére reszketett a térdem, összeszorult a torkom, a szívem pedig folyamatosan ki akart ugrani a helyéről. Elmondhatatlan. A moziból kifelé jövet a többiekkel azzon viccelődtünk, hogy akár fel is hagyhatunk a jövőbeni filmnézéssel, sőt a meglévő kollekció is nyugodtan mehet a kukába, mert annak a valószínűsége, hogy a közeljövőben akár csak hasonlót is láthatunk, igen valószínűtlen. Hogy kap-e Oscart Jackson és a film? Tökmindegy. A film jócskán túlnő mindenféle díjon és filmes mércén. 10/10? Nem mond semmit.
Január 8. most még messzebbnek tűnik, mint egy nappal ezelőtt...
0
2003. december 20., szombat 7:09
2774
teljes mértékben egyetértek
0
2003. december 20., szombat 6:57
17243
return of the king: ezt nem hiszem el, ez a kis hobbit, ez a kétlábon járó perpetuum mobile megcsinálta: top of the pops ez a film, gyerekek; egész úton hazafelé azt kántáltam a többieknek, hogy a RotK nagyon durva volt. biztos agyukra mentem volna, ha nem helyeseltek volna egyöntetűen. one film to rule them all: ez a király visszatér. a kicsit csálé két torony után egy kifogástalan élmény, egy mozis csoda. most már csak az a kérdés, hogy fogom kibírni január 8-ig, hogy újra láthassam. nem hibátlan, hisz tökéletes film nincs, de az apró gebaszokat 100 másik feledteti, méghozzá olyanok, melyeket látva levegőért kapkodtam. a RotK akkora tíz pontot érdemel, mint... mint egy olifánt.
0
2003. december 19., péntek 20:05
1550
Apám beájulna
Végülis nem tudom mit írhatnék erről a filmről. Tudom sokaknak nem tetszett, és megvallom szerintem sem éppen az év mozija, mindamelett van egyfajta bája és kövezezetek meg érte, de nekem még egy icipicit tetszett is. Ugyhogy mondjuk ha értékelni kell, hát legyen mondjuk ez:
7,5/10
0
2003. december 18., csütörtök 19:49
4078
Tenebre 10/9 (ha nem lenne benne egy dolog ami böki a csőröm akkor 10/10-es lenne). Argentonak tényleg az egyik legjobb filmje! Kegyetlen jó!
0
2003. december 17., szerda 23:08
17243
tenebre: szerintem argento akkor tudna igazán érvényesülni, ha némafilmet forgatna, ha már színészekre nem futja. non-stop gyilkolászás goblin rigmusokra, ez lenne ám a kánaán. szerencsémre a tenebrében jóval több vér folyik, mint egy átlagos argento-filmben: a különböző szúró-vágó-szeletelő szerszámokkal elkövetett, lenge öltözetű nők ellen irányuló tetlegességek nagyon jók, a kerítés-mászó dobermann pedig egyszerűen zseniális. nincs az az isten, hogy én még1x feleseljek egy kerítés mögött kaffogó ebbel. :]
0
2003. december 17., szerda 19:05
17243
alex @ emma <- ez lesz a vivid változat címe. :]
0
2003. december 17., szerda 14:17
644
Alex & Emma, bocsi :)
0
2003. december 17., szerda 14:16
644
Alex @ Emma R.: Rob Reiner 10/4
Reiner pályája elején csak nagyszerű filmet csinált (Állj Ki Mellettem, A Herceg Menyasszonya, Harry és Sally, Tortúra, Egy Becsületbeli Ügy). De a Világgá Mentem c. film bukása óta nem tudott olyan filmet produkálni, aminek címére emlékezne is a kedves mozirajongó. Sajnos most sem jött be a számítása, amúgy remek ötleten alapuló szerelmi történetében nincs annyi spiritusz, hogy valaki értékelhesse. Kate Hudson és a Kubai duót (és Marceau kisasszony remek de sajnos rövid szereplését) leszámítva teljesen üres a film. Akadnak benne bájos részek, meg jópofa szövegek, meg mint mondtam érdekes a történet, hogy egy író felbérel egy gyorsgépelőt, akivel megírják a könyvet, miközben kettejük kapcsolata szépen belekerül a könyvbe is. Csak az egész túlságosan kiszámítható. Ami nem is lenne baj, ha Luke Wilson is helytállna, de sajnos nagyon hullámzó teljesítményt nyújt. Sajnos abszolút ideillik Reiner régebbi filmjének eredeti címe : When Harry Meet Sally. :(
0
2003. december 17., szerda 12:39
644
Nem Férek A Bőrödbe R.: Mark Waters 10/7
Vagy 10 évvel ezelőtt felvettem a TV-ből a Bolondos Péntek c. filmet az akkor még fiatal Jodie Foster főszereplésével. Bár az akkori amerikai (Disney)családsztereotípia nagyon döbbenetes volt számomra, azért jókat lehetett mosolyogni a testcserés szituációkon. Most a Disney újra elővette ezt a témát, meghagyta a csere-ötletet, a kamaszodó, lázadó lányt és az örökké elfoglalt anyukát, ezen kívűl mindent megváltoztattak. És bár Disney-hez méltóan rengeteg közhelyet préseltek be a filmbe, a színészek és a rendező mindent beleadva bájos mesét csináltak. Talán az első Disney-film, ahol nem giccset, hanem igazi érzelmeket lehet látni. Szóval ha nem is nagyszerű film, egyszer mindenképp érdemes megnézni. És a kiskölök tényleg jó benne, kár, hogy kevés szerepe van.
0
2003. december 17., szerda 8:47
3933
Bolondos dallamok: Újra bevetésen
Az egyedüli érdem a filmben az, hogy a Warner tényleg mindent beleadott, hogy sikerrel vegye az akadályt, de nagyon silány a forgatókönyv. Brendan Fraser nevetséges (nem jó értelemben), Jenna Elfman fölösleges (azért jól néz ki), Steve Martin szerepe pedig az egyik legrosszabban kivitelezett figura a gyerekeknek is szóló filmek történetében. Egy-két mosoly a film alatt, más semmi. Technikailag viszont nagyon ott van.
4/10
0
2003. december 17., szerda 8:44
3933
Apám beájulna
Erről a filmről elég annyi, hogy majdnem teltházas teremben egyszer sem röhögött, de még csak nem is kuncogott senki... Köztük én sem. A Sas mélyrepülése.
1/10
0
2003. december 17., szerda 1:04
644
S.W.A.T. R.: Clark Johnson 10/2
Végülis sok probléma nincs a filmmel, csak a producert agymosásnak vetni, a rendezőt visszarúgni a TV-sorozatokhoz, az operatőrt meg a Blikk-be fényképezni. A forgatókönyvírókra meg szép jövő vár, ha esetleg elhívják őket reklámszöveget írni egy új mosóporhoz. Hogy egy ilyen színészbandával ilyen értéktelen vackot forgassanak, az felér egy Istenkáromlással. Csak a színészek miatt 2 pont, bár ők is eléggé korlátozva vannak a filmben.
0
2003. december 15., hétfő 23:05
515
Hopsz, az utolsó szó egybenőtt.
0
2003. december 15., hétfő 22:53
515
Nem kell magadravenni. :-)
0
2003. december 15., hétfő 22:29
17243
hát te tiszta hülye vagy. :D
0
2003. december 15., hétfő 22:22
17243
egypetéjű ikrek:
0
2003. december 15., hétfő 22:22
515
Valakinek egy férfi nőt jelent sajna, valszeg ebből eredhet a "hasonlóság".
0
2003. december 15., hétfő 22:21
17243
egypetéjű ikrek:
0
2003. december 15., hétfő 21:10
2774
tegye fel a kezét aki lát hasonlóságot.. mert én csak két barna szemű embert látok, akikből van legalább 2 milliárd :)
0
2003. december 15., hétfő 19:25
17243
basszus, hát ez kész. ez a csaj (amúgy szörnyű rossz énekesnő, mint kiderült) kiköpött billy zane, csak hajjal: