Keresés

Moziajánló

2003. november 10., hétfő 16:28
LOL!! :)))
0
2003. november 10., hétfő 16:07
"a másik kérdés? mit csináltak volna ha bejutnak? "

Egyszerű! Kihúzzák a konnektorból a dugót! :-DDDD
0
2003. november 10., hétfő 15:48
és szerinted elég lett volna felmenni a felhők fölé és úgy megközelíteni a várost?
nem lehet, hogy a gépek (mivel önnálóan gondolkodó valamik) kicsit megilletődtek, amikor Neo szétzúzott egy párat közülük?

én úgy látom, hogy Neo nélkül esélyük sem lett volna bejutni a városba.
a másik kérdés? mit csináltak volna ha bejutnak?
0
2003. november 10., hétfő 13:48
"valami olyasmit mondtak a filmben, hogy a várost még soha senkinek  nem sikerült  megközelíteni/bemenni vagy vmi hasonló."
0
2003. november 10., hétfő 13:46
Már bocsánat, de ki mondta, hogy éppen az utsó nagy csata idején kellett volna ezt meglépni? Rengeteg idő volt rá, ha már van hajó+EMI, bármikor. Ha jól emléxem, valami olyasmit mondtak a filmben, hogy a várost még soha senkinek megközelíteni/bemenni vagy vmi hasonló. Ezek szerint már próbálták, csak elbuktak. Senkinek sem jutott eszébe Charlie, hogy "Nézz, nézz az ég felé".

Az ilyen zagyvaság/marhaság jelzőket imádom. Leo Getzet idézve: Pump your fuckin ass:-))))). (Bár a tegnapi szinkron igencsak gyengusz volt)
0
2003. november 10., hétfő 13:37
"Áldozzanak fel öt hajót, és húsz embert, nem hinném, hogy nem lenne jelentkező. A kérdés már csak az EMI hatótávolsága."

erre a zagyvaságra gondolsz? :)

Az EMI hatótávolsága nem hiszem, hogy pár kilométernél több. Az a város meg igancsak nagy. A másik: a zioniak a saját védelműkkel voltak elfoglalva, ez kötötte le minden technikájukat. Nem hiszem, hogy kockáztattak volna egy ilyen gyenge lábakon álló tervért.
0
2003. november 10., hétfő 13:11
A gratulációdat köszönettel elfogadom, csak  nem értem, mire fel. Tán az előzményeket is volnál szíves elolvasni, akkor oszlana a homály.

Már leírtam az egészet, de nem ez a lényege a dolognak, hanem az, hogy hülyeségnek tartom ezt az egész kikerülős dolgot. Egyszerűen banális, de hát ezekszerint van, akinek tetszik.
0
2003. november 10., hétfő 12:55
"Nem kell fel és le menni picinyem, egyetlen okból, mégpedig azért mert a védelem a város körül van, nem pedig száz km-re onnan."

ehhez csak gratulálni tudok :)

Azért meséld el, hogy képzelted ezt az egészet? Mennek a zioni hajók és kikerülve az összes őrszemet és bejutnak a városba. Ott mihez kezdenek?
0
2003. november 10., hétfő 9:59
Éspedig?
0
2003. november 10., hétfő 9:52
te mennyi hülyeséget tudsz beszélni!  ez neked nem tünik föl? :))
0
2003. november 10., hétfő 9:36
Még valami.

(be is fejezem, te meg gyártsd tovább a marhaságokat, mondd azt, hogy menekülök, leszarom: háromból kettőt meggyőztem, az nekem már épp elég)

Nem tudom mi ez a meggyőzési mánia nálad. Ki mondta, hogy neked van igazad?  Ez itt nem matematika, ahol a pi 16596-ik tizedesjegyéről kell vitatkozni, hogy az 3 vagy esetleg 7. Vagy ez valami feltűnési viszketegség? Esetleg kisebbségi komplexus? Ha vannak észérveid, akkor közöld, de az arcodból vegyál vissza egy pöttyet.
0
2003. november 10., hétfő 9:09
Jó, kezdjük el megint, mint az Alien3-ban, ha ezt akarod. Mondjad csak nyugodtan, hogy abban ott futkároztak a CG alienek, legfeljebb később lesz ciki, de majd akkor megmagyarázod úgyis.
Nem kell fel és le menni picinyem, egyetlen okból, mégpedig azért mert a védelem a város körül van, nem pedig száz km-re onnan. Amúgy meg gratula, hogy már voltál New Yorkban, nekem még nem sikerült.
Neked úgy látszik, hogy ez a "Neo akkor még nem volt képes erre a tüzijátékos trükkre" a fixa ideád, most nem kívánom magamat ismételni.
A Mátrixon vitázni balgaság, de te is éppen ezt csinálod, éppen te szálltál be nagy bőszen, hogy majd te megmondod a frankót, úgyhogy a kioktatást megtarthatod magadnak.

Az energiafelhő a te piciny agyad szüleménye, 99-ben még arról volt szó, hogy egy felhőréteg takarja el a napot, úgyhogy nem értem, ez éppen miért zavart volna akárkit is.
0
2003. november 10., hétfő 8:47
hm, ez már megint kezd emlékeztetni az alien3-as győzködésre, azaz szélmalomharcra, de még egy kört futok, hisz látom, minden hiába. de most megpróbálom elmagyarázni, mint egy ötévesnek: a védelmet ki lehet kerülni azzal, hogy behajtasz az energiafelhőbe, ami kész öngyilkosság, mint ahogy azt láthattuk. ez akkor nem a védelem kikerülése, hanem a biztos halál, ugyanis a hajód a felhőben megszűnik hajó lenni, csupán egy rakás ócskavas marad szegény, amit mire újraindítanál, már késő: mint ahogy azt láthattuk a filmben is. akkoriban téged már biztosan elvakított a gyűlölet. de teszem azt, nem pusztulnak el a hajók, mind a 124 darab rámegy a gépek városára, jönnek a bombák, jujúj, most mit csináljunk: irány az ég. király! fel és le: hol vagyunk? még kilométerekre a gépek városától. jó ötlet volt, de tényleg. de jó, teszem azt, sikerül bejutni a gépek városába, mert mittomén, felmegyünk, majd le, majd felmegyünk, majd le, s így tovább, s valahogy mindig sikerül időben újraindítani a rendszert, mielőtt becsapódnánk. tehát, beérünk a városba (első blikkre akkora lehet, mint három new york együtt), süssük el az EMP-t. hoppá, egy kilométeres körzetben kisütünk midnent - beleértve magunkat is. a többi 6356 négyzetkilométert majd csak letudjuk egy bicskával meg némi szentbeszéddel. csak hát tudod, az a gáz, hogy a város közelébe sem tudtak volna szagolni embereink, mert akkoriban még neo nem volt képes a tüzijátékos trükkre, s itt megbukik az egész história.

amúgy mátrixon vitázni azért is balgaság (be is fejezem, te meg gyártsd tovább a marhaságokat, mondd azt, hogy menekülök, leszarom: háromból kettőt meggyőztem, az nekem már épp elég), mert ott figyel az égen egy hatalmas energiafelhő, mely az egész bolygót beborítja, s a hülye gépek inkább azokra a miniatűr kisülésekre vadásznak, amiket az emberi idegrendszer termel. no, ez az ami röhej. ez hogyhogy nem fájt olyan sok embernek 4 évvel ezelőtt, mint most az, hogy az őrszemek így repülnek, a nebulobazárok meg amúgy?
0
2003. november 10., hétfő 8:30
Édes fiam? Ahhoz tudni kéne gyereket csinálni, nem?:-)))))))))))))

No, tudom, hogy nem érted, de az igazi kérdés az volt, hogy miért van ez a hülyeség, hogy a védelmet így szimplán ki lehet kerülni? Ez így nagyon színvonaltalan megoldás, és röhejesség válik az egész (bár ez a vakon látás már eleve az volt).
Egyébként mennyit haladhattak előre, amíg Nijjó rájött, hogy túl sokan vannak? 500 m-t? Legyen 1000? Ennyivel előbb felrántani a kormányt nem nagy művészet.
0
2003. november 10., hétfő 8:06
de hát nem lehet, édes fiam. ahhoz, hogy klasszul becsapódjál a városban, előbb meg kell közelíteni szépen, de azt baszhatod, mert a bombák elkapnak. másrészt ha már zuhansz gyönyörűségesen, mint egy rakás szemét, ugyan tedd már fel magadnak a kérdést: működik az EMP? na ugye, hogy butaságot mondasz. :]
0
2003. november 10., hétfő 8:01
Én azt mondtam, ha így ki lehet kerülni őket, ami hülyeség, akkor eddig mér nem tették.
0
2003. november 10., hétfő 7:53
mondd csak, miféle hajók? tudod, az összes megsemmisült. mikor még megvolt a hajópark, akkoriban még senki nem tudta, hogy neo képes kézrátétellel őrszemet hülyíteni, bombákat robbantgatni, s tsai.
0
2003. november 10., hétfő 7:35
fel is mentek szépen az égbe, aztán akkor vetted elő a pöcsöd, mert arra már nem emlékszel, hogy a hajó hasznavehetetlen roncsként zuhant onnan alá, sőt az egyik főhős bele is halt a légibalettbe.

Iszonyatos energiák szabadulhatnak fel, amikor ilyen okosokat írsz. Nem fogom, hogy most mi a gond. Áldozzanak fel öt hajót, és húsz embert, nem hinném, hogy nem lenne jelentkező. A kérdés már csak az EMI hatótávolsága.
0
2003. november 9., vasárnap 23:22
session 9

play: a pszichopaták már nem azok, aminek látszanak. sőt, a élők sem. norman bates után szabadon: mindenki meghal egy kicsit, nem igaz? identitászavar, szerepcsere, skizo - közkézen forgó topikok, könnyen ide-oda passzolható lasztik, s ha lecsapják, sosem oda érkezik, ahová gondolod. >> fast forward: ázsia-recycling és dizájnhorror; misztikus lányok és pitchperfect trükkök; esetleg a régi jó splatter most már nagyüzemben?

akkor most lefordítom.

a session 9 magában foglalja a horror múltját, jelenét és jövőjét. esszenciális munka, mely eredetiség helyett összefoglalásra törekszik: sikeresen. atmoszférikus, remekül játszott, jó érzékkel rendezett, érzékeny horror. félelemkeltés és ijesztgetés helyett arra játszik, hogy figyelj. hát jól figyelj!

0
2003. november 9., vasárnap 22:40
Ez ugyan nem saját gondolat, az indexen találtam, de figyelmetekbe ajánlom: nekem kábé 1 ponttal emelte a Revolutions értékét :-)

"...Ez a párbeszéd Niobe és az Oracle között zajlik le az Enter The Matrix játék végefelé.

"Can you tell me, what happened to you?
Two programs that I trusted sold the termination code of my original shell to the Merovingian.
Why did they do that?
For love. For the life of her child.
You knew about it and you let it happened.
I had to.
Why?
Because the child is important.
I can't tell you why, but I belive that one day the child will change both our world and your world forever."

Kb. az alábbiakat jelenti a dolog:

El tudod mondani, mi történt Veled?
2 program, akikben bíztam, elvitték a leállító kódomat(?) a Merovinginek (bocs, a számteches dumákat néha magyarul sem értem)
Miért tették?
Szeretetből. A gyermekük életéért.
Tudtad, hogy ez fog történni, és hagytad, hogy megtörténjen.
Igen
Miért?
Mert a gyerek fontos. Nem mondhatom el miért, de hiszem, hogy egy nap a gyerek meg fogja változtatni mindkét világot - az enyémet és a tiedet, örökre.

Ergo

Már jelen is van a következő anomália. Épp az Oracle nevelgeti. Összerakva az Enter The Matrix és a Revolutions sztoriját:
A kislány apja szép árat fizetett a lánya szabadságáért - gyakorlatilag őmiatta halt meg az Oracle korábbi verziója. Valszeg az Oracle hagyta is a dolgot, egyébként kétlem, hogy sikerült volna.

A kislány (Sati) pedig egy újabb Kiválasztott is lehet akár - csak most nem az emberi, hanem a gépi oldalról. Hiszen ő csinálta a napfelkeltét - ő is megváltoztatta tehát a Matrixot, mint Neo, csak kevésbé látványosan, ugyanakkor nagyobb változtatást csinált, mint Neo röpködése..."
0
2003. november 9., vasárnap 22:09
Ez ugyan nem saját gondolat, az indexen találtam, de figyelmetekbe ajánlom: nekem kábé 1 ponttal emelte a Revolutions értékét :-)

"...Ez a párbeszéd Niobe és az Oracle között zajlik le az Enter The Matrix játék végefelé.

"Can you tell me, what happened to you?
Two programs that I trusted sold the termination code of my original shell to the Merovingian.
Why did they do that?
For love. For the life of her child.
You knew about it and you let it happened.
I had to.
Why?
Because the child is important.
I can't tell you why, but I belive that one day the child will change both our world and your world forever."

Kb. az alábbiakat jelenti a dolog:

El tudod mondani, mi történt Veled?
2 program, akikben bíztam, elvitték a leállító kódomat(?) a Merovinginek (bocs, a számteches dumákat néha magyarul sem értem)
Miért tették?
Szeretetből. A gyermekük életéért.
Tudtad, hogy ez fog történni, és hagytad, hogy megtörténjen.
Igen
Miért?
Mert a gyerek fontos. Nem mondhatom el miért, de hiszem, hogy egy nap a gyerek meg fogja változtatni mindkét világot - az enyémet és a tiedet, örökre.

Ergo

Már jelen is van a következő anomália. Épp az Oracle nevelgeti. Összerakva az Enter The Matrix és a Revolutions sztoriját:
A kislány apja szép árat fizetett a lánya szabadságáért - gyakorlatilag őmiatta halt meg az Oracle korábbi verziója. Valszeg az Oracle hagyta is a dolgot, egyébként kétlem, hogy sikerült volna.

A kislány (Sati) pedig egy újabb Kiválasztott is lehet akár - csak most nem az emberi, hanem a gépi oldalról. Hiszen ő csinálta a napfelkeltét - ő is megváltoztatta tehát a Matrixot, mint Neo, csak kevésbé látványosan, ugyanakkor nagyobb változtatást csinált, mint Neo röpködése..."
0
2003. november 9., vasárnap 20:34
akkor úgy látszik lemaradtam róla, mert most biztosan nincs...
0
2003. november 9., vasárnap 20:28
Én úgy tudom 19 órakor volt (de lehet, hogy neked van igazad). Mindenesetre netről már Szombat reggel óta le lehet tölteni. Egy kicsit kevesebb, mint 4 perces egy rész.
0
2003. november 9., vasárnap 20:19
Más téma.

Ha jól kaptam el az előzetest véletlenül, akkor ma 19.30-kor SW rajzfilm a Cartoon Network-on?
0
2003. november 9., vasárnap 20:18
A látványmozira mondtam, hogy elfogadom. Ha valóban csak ennek készült a Mátrix, akkor nem lehet igazán kidogásokat emelni, hiszen ezt tartotta.

De azzal, hogy ezzel egyetértek, nem jelenti azt, hogy tetszik a 2. - 3. rész. Mert szerintem nem illik az elsőhöz. Legalábbis akkor, ha nem csak a látványra koncentrálunk.
0